Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване

Мнениеот mike28 » 12 фев 2009 00:35

моя бре, в цитирания преди малко мой коментар. ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 фев 2009 00:37

BiraBecks:
Ако е този,който си мисля...братле,по-добре си организирай нещо като "ергенско парти" в нашият форум тази вечер... :shock:[/quote]

slavia_forever:
Бира, що ме стряскаш бе?! ;)
Извикал съм стриптизьорки! В момента гърмя шампанско! Пратих жената за бабек, да не гледа стрийптиза. Ама като няма да е "ергенско парти", как да го кръстя не знам... Баш на сватба, май отиват работите! 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

След малко отивам, във форум "Ботев" - тема "Наздраве", да празнувам! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 фев 2009 00:39

Чакай да събудя модератора им. :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 фев 2009 00:40

mike28 написа:Чакай да събудя модератора им. :lol:

Лелее :o :lol:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 фев 2009 00:41

верно :) я всички бързо да идват в нашата тема !!!!!!!!!
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 фев 2009 00:44

slavia_forever написа:BiraBecks:
Ако е този,който си мисля...братле,по-добре си организирай нещо като "ергенско парти" в нашият форум тази вечер... :shock:

slavia_forever:
Извикал съм стриптизьорки! В момента гърмя шампанско! Пратих жената за бабек, да не гледа стрийптиза. Ама като няма да е "ергенско парти", как да го кръстя ne zna... Баш на сватба, май отиват работите! 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

След малко отивам, във форум "Ботев" - тема "Наздраве", да празнувам! :idea: :!:[/quote]
:D Споко бе,майна...Преди да отидеш във форума на "Ботев",мини през форум "Славия"...Много сте ги занемарили нещата там...Последната тема е от 02.02.09.Десет дена-никакво "движение".Аре малко по-сериозно... ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 фев 2009 00:48

Него сега са го пратили командировка, за да се специализира при вас. :twisted:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 фев 2009 00:49

birabecks написа:
Ако е този,който си мисля...братле,по-добре си организирай нещо като "ергенско парти" в нашият форум тази вечер... :shock:

slavia_forever:
Извикал съм стриптизьорки! В момента гърмя шампанско! Пратих жената за бабек, да не гледа стрийптиза. Ама като няма да е "ергенско парти", как да го кръстя ne zna... Баш на сватба, май отиват работите! 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

След малко отивам, във форум "Ботев" - тема "Наздраве", да празнувам! :idea: :!:

:D Споко бе,майна...Преди да отидеш във форума на "Ботев",мини през форум "Славия"...Много сте ги занемарили нещата там...Последната тема е от 02.02.09.Десет дена-никакво "движение".Аре малко по-сериозно... ;)[/quote]

slavia_forever:
Ако това с 10-те дена е истина, щях да кажа, че една птица пролет не прави, но ще сгреша, изхождайки от вашия форум, поправи ме ако греша... ;)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 фев 2009 01:01

slavia_forever написа:
birabecks написа:

slavia_forever:

:D Споко бе,майна...Преди да отидеш във форума на "Ботев",мини през форум "Славия"...Много сте ги занемарили нещата там...Последната тема е от 02.02.09.Десет дена-никакво "движение".Аре малко по-сериозно... ;)

slavia_forever:
Ако това с 10-те дена е истина, щях да кажа, че една птица пролет не прави, но ще сгреша, изхождайки от вашия форум, поправи ме ако греша... ;)[/quote]
Няма значение..майтап да става... :D пп Леле,испанците направиха англичаните смешни!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 фев 2009 09:03

Пожелавам на феновете на Локо Пд, да създадат тема, със заложен исторически очерк, който да е обезпечен, с традции, успехи и непреходност. Може последната тема, да е от преди 11 дни, но заразлика от количествения измерител, на изписани глупости и "шоу спектакли" (за пример - форум Локо Пловдив), голямата част от темите в Белия форум, има заложен смисъл и сериозност. За съпоставка, това явление се наблюдава и по отношение на голямата цялост, на така прехвалената "гигантски" брой публика, например на Локомотив Пловдив. Така че, моят съвет е, не винаги да броим, иначе не толкова огромното количество хора, а повече да търсим и синтезираме, есенцията в квалитета и качеството, на същите! Както е видно, във форум Локо Пловдив и един човек, при това от друг отбор, е в състояние, да направи Локо Пловдив, един от най-четените форуми. Във форум Славия, в голямата си цялост, няма безмислено шоу, тафтология и "надплюваници", тъй като както е видно, в него присъства контингент, изграден и възпитан, в духа Славистките ценности, а именно - морал и цивилизовано поведение, спрямо останалите контингенти. Славистите за мен (отново изключвайки себе си), са традиционно, най-интелигентната и издържана част, от привържениците на спортни събития в България, което е въпрос на гордост, морал и чест! :idea: :!:

Върни се в “Локо Пловдив”