Обръщение на феновете на Локо Пд към кмета на града

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Опичай си акъла кметче...

Мнениеот sokkoban » 20 дек 2011 10:13

Irish stout написа:
sokkoban написа:Никога не е късно да станеш за резил, и това показва колко си завистлив и елементарен
Много ли те заболя от това че кмета не дойде при вас?
Отделно с тази декларация ударихте дъното

А ти изпитваш ли задоволство от кръвната връзка с властта, към която винаги сте се стремели?
Да ви имам жалките поводи за радост.

Тези приказки ги приказвай на вашите малки фенчета мимин, аз съм достатъчно голям, за да съм свидетел на тези години за които говориш
Опитваш се да пробутваш небивалици жепеецо с подарен подлез от Чомаков :lol:
Ти гордееш ли се с връзката ви с тото мафията в европа?

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 20 дек 2011 10:15

nakito18 написа:Нормално е да ми се изтрие мнението, защото в този форум различното мислене е меко казано нетолерирано.Но това вече е комично с тази декларация :) Запазете достойнството си и не се поддавайте на завист и комплекс за малоценност, защото е смешно!

Хахаха, бе какви комплекси за малоценност от вас, бе момчета? Въпросът е много принципен. Явно не можете да го осъзнаете, което е меко казано жалко за вас като общественост и интелектуално ниво. Извинявай, но Тотев кмет на Пловдив ли е, или е в управата на Ботев? Редно е след като е уважил едното събитие, да уважи и другото, иначе просто показва смешните си клубни пристрастия. Ние комплекс за малоценност от вас нямаме ;). Пловдив винаги е бил черно-бял. Виж сега, с хората от околните села може би ни поизравнявате, но това си е ваш проблем вече и мен слабо ме вълнува. Колкото до "различното мнение в нашия форум" - форумът на Локомотив Пловдив в гонг.бг винаги е бил изключително толерантен към вас, въпреки че не заслужавате ;). Във вашия форум само да напиша нещо, било то без обида или някакво заяждане... само от тва, че емблемата ми е на Локомотив получавам бан и ми се трие мнението. Нали знаеш приказката "гузен негонен бяга" :).
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 20 дек 2011 10:15

sokkoban написа:
Irish stout написа:
sokkoban написа:Никога не е късно да станеш за резил, и това показва колко си завистлив и елементарен
Много ли те заболя от това че кмета не дойде при вас?
Отделно с тази декларация ударихте дъното

А ти изпитваш ли задоволство от кръвната връзка с властта, към която винаги сте се стремели?
Да ви имам жалките поводи за радост.

Тези приказки ги приказвай на вашите малки фенчета мимин, аз съм достатъчно голям, за да съм свидетел на тези години за които говориш
Опитваш се да пробутваш небивалици жепеецо с подарен подлез от Чомаков :lol:
Ти гордееш ли се с връзката ви с тото мафията в европа?

Мисля, че си по-скоро достатъчно малък, за да не си чувал за Шпатия.

Би ли ми припомнил кой български отбор беше наказан със забрана за участие в Европейските клубни турнири през 90-те, нещо ми се губи.

Винаги с вас срещу винаги на власт - вечният спор в Пловдив. Хора срещу партизани в мандра на 8 септември 1944.

Ценности, какво да правиш.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Обръщение на феновете на Локо Пд към кмета на града

Мнениеот Пловдив1926 » 20 дек 2011 10:17

Комплекси, за тоя подлез плащаме пари на общината :idea: Ако не беше държавата и Титюка да обикаля като глуха кучка да ви търси спонсор, сега нямаше да съществувате като отбор. Ако не бяхме ние, да намажете 1 милион лева покрай Наско Узунов и Бонев, нямаше сега да имате и тоя ремонт, който ще почнете септември, а щяхте да сте само на невидими кампуси и арени.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 20 дек 2011 10:20

Много слаба игра от страна на Тотев. Отказваш на едните , редно е да откажеш и на другите.

Цял живот отбор на властта сте били , а ние цял живот се борим срещу нея и такива смешни ново-сформирани отборчета като вас.

Да ви имаме черния приличащ на човек излезнал от Анадола мангал с тези османски мустаци.

nakito18
Контакти:

Мнениеот nakito18 » 20 дек 2011 10:21

Boksior4eto написа:
nakito18 написа:Нормално е да ми се изтрие мнението, защото в този форум различното мислене е меко казано нетолерирано.Но това вече е комично с тази декларация :) Запазете достойнството си и не се поддавайте на завист и комплекс за малоценност, защото е смешно!

Хахаха, бе какви комплекси за малоценност от вас, бе момчета? Въпросът е много принципен. Явно не можете да го осъзнаете, което е меко казано жалко за вас като общественост и интелектуално ниво. Извинявай, но Тотев кмет на Пловдив ли е, или е в управата на Ботев? Редно е след като е уважил едното събитие, да уважи и другото, иначе просто показва смешните си клубни пристрастия. Ние комплекс за малоценност от вас нямаме ;). Пловдив винаги е бил черно-бял. Виж сега, с хората от околните села може би ни поизравнявате, но това си е ваш проблем вече и мен слабо ме вълнува. Колкото до "различното мнение в нашия форум" - форумът на Локомотив Пловдив в гонг.бг винаги е бил изключително толерантен към вас, въпреки че не заслужавате ;). Във вашия форум само да напиша нещо, било то без обида или някакво заяждане... само от тва, че емблемата ми е на Локомотив получавам бан и ми се трие мнението. Нали знаеш приказката "гузен негонен бяга" :).

Аз си казах моето мнение и ти не си съгласен! Надявам се някой безпристастен, в ситуацията, да каже мнението си за тази декларация и тогава поне се замислете за изводите, които правя! Успешен ден!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 20 дек 2011 10:22

Тотев е фен на Ботев Пловдив, най-нормалното нещо е да отиде на тържеството на любимия си отбор.
(не мога да разбера защо мнението ми беше изтрито)

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 20 дек 2011 10:22

Въпросът е много принципен, не знам дали ти го осъзнаваш, но за да съм сигурен, че си разбрал, ще поясно още веднъж. Редно е господин Тотев, който представлява властта във втория по големина град в България - Пловдив да уважи и двете събития, които са свързани с двата пловдивски тима. След като той отхвърля едните за сметка на другите, то показва, че отново нашата община ще бъде майка за едни и мащеха за други. Няма лошо да си от единия или другия отбор. Въпросът е да не го показваш и да не толерираш едните за сметка на другите и обратно. Никой няма нищо против, че кметът се е явил на вашето събиране, просто недоумяваме защо не уважи и нашето.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 20 дек 2011 10:24

Би било страхотно на тази декларация , да се даде повече гласност!Да се публикува в колкото се може повече медии и интернет форуми!Без коментари ,просто повече хора да я видят и те ще си направят изводите!
Весели празници!

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 20 дек 2011 10:24

Месершмит написа:Тотев е фен на Ботев Пловдив, най-нормалното нещо е да отиде на тържеството на любимия си отбор.
(не мога да разбера защо мнението ми беше изтрито)

Тотев в момента представлява властта на град Пловдив, не Ботев като футболен клуб или общественост. Тва трябва да го разбереш. Този човек трябва да защитава интереса на пловдивчани, а не да дели двата футболни клуба на "любим" и такъв, към който няма симпатии.

Върни се в “Локо Пловдив”