Христо Бонев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Бонев
още 200години.за бате МИТКО
Зулума е гъзомийник навежда се и на Зеки , и на Г.Илиев, и на Тасев, сега пак ще връзва обувки на Гергов само и само да лапа и да се прави пред феновете от Столюпиново на голям Ланокомотивец ! Само Жоро Илиев го усети и отстрани , Зулума искаше да подлее вода и на един истински локомотивец Едо и той да бере славата за купената шампионска титла !
Зулума с гъза напред за слава , ще връзва връзки и пак ще връзва така се става легенда
Зулума с гъза напред за слава , ще връзва връзки и пак ще връзва така се става легенда

Каква е тази безгранична злоба?Отговорът може да бъде само един.Ботевиста усеща,че Локомотив ще се стабилизира с новия собственик,но преди всичко разбира,че с Димитър Христолов изпадат на 100% процента.
Нека говорим по темата...и моля админите и модераторите да не прилагат двойни стандарти,а да игнорират жълтите,дивашки страсти!
Нека говорим по темата...и моля админите и модераторите да не прилагат двойни стандарти,а да игнорират жълтите,дивашки страсти!
Братле 1936-1988,
Не е злоба, а мерило. Колкото повече плюнки се хвърлят от другия лагер към нещо или някой свързан с Локомотив, толкова то е по-правилно, по-значимо и носи полза за нас и вреда за врага.
Не можем да ги спрем, а и няма нужда. С постоянната и навсякъде демонстрирана омраза те ни държат в челото на най-популярните български клубове. Колкото се мразят Левски - ЦСКА, толкова и жълтите мразят нас. Това ние сами неможем да го спечелим. Няма лоша реклама!
Понякога се чудя, дали и сами не го осъзнават ... Сигурен съм, че ГО! Но не могат да овладеят това, дето ги яде отвътре. Него аз наричам "техен комплекс", който постоянно подхранва злобата към нас и ни прави популярни.
Не е злоба, а мерило. Колкото повече плюнки се хвърлят от другия лагер към нещо или някой свързан с Локомотив, толкова то е по-правилно, по-значимо и носи полза за нас и вреда за врага.
Не можем да ги спрем, а и няма нужда. С постоянната и навсякъде демонстрирана омраза те ни държат в челото на най-популярните български клубове. Колкото се мразят Левски - ЦСКА, толкова и жълтите мразят нас. Това ние сами неможем да го спечелим. Няма лоша реклама!
Понякога се чудя, дали и сами не го осъзнават ... Сигурен съм, че ГО! Но не могат да овладеят това, дето ги яде отвътре. Него аз наричам "техен комплекс", който постоянно подхранва злобата към нас и ни прави популярни.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Защо повечето "канари" плюят по адрес на Бонев? Причините са доста.Няма да ги изреждам...Тези причини ние много добре ги знаем.Каквото и да приказват,за нас Бонев ще си остане №1.Най-вече заради това,което е направил за Локо Пд.Как стои въпроса при "канарите"...Кой от техните "легенди" прави нещо за "Ботев",в този момент,когато отборът е в най-жестоката си криза ?! Къде са Чико,Зико,Бенкса...вярно,Бакалчето направил "фондация"
...и кво? Къде са сочените за "ултработевисти" Ники Дудука,кво стана със Славчо ? Защо няма подкрепа от "хилядите" интелектуалци,бизнесмени и пр. жълти лобисти..? Имат ли "канарчетата" фигура,човек,който да прави за тях това,което Бонев прави за Локо Пд? НЯМАТ !Ама Зума,видите ли,ходел да говори с този и онзи,"навеждал" се,не знам си кво...Ами да се "наведат" и жълтите "легенди",да говорят с който трябва...Защо не го правят ? Може би са "честолюбиви и горди",може би им е под достойнството ?! Не...според мен се крият.А може би,просто "няма кой да ги снима в калабълъка"...

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Нека да са живи и здрави папагалите !
Така сладко,сладко плачат !!!
Така сладко,сладко плачат !!!
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!