Време е олигарсите да осъдят една такава Бранка!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Време е олигарсите да осъдят една такава Бранка!

Мнениеот Пловдив1926 » 28 ное 2011 14:01

v.s. написа:Интересно ми е кой печели от това,че българските клубове участват в тиражите на букмейкърите.Никой/Уефа/БФС/клубовете.Интересно е и колко печелят самите клубове(ако изобщо печелят нещо) за това,че тяхмата търговска марка се използва от букитата.И защо нито един клуб/футболен съюз до сега не се е опитал да въведе забрана за неучастие в тиражите.Пък било то и с цената на изхвърляне ос структурите на Уефа.Сигуриен съм,че ако БФС предприеме крачка към забрана за залагания на родни мачове ,футболът ни ще прогресира.Ще има повече хора по стадионите,ще има и повече пари от ТВ.Общо взето ще се върне романтиката от осемдесетте години.Пък ако ще да нямаме национален отбор и мачове в ЕКТ(при такова решение лобито на букитата в УЕФА ще ни изхвърли от структурите и).Общо взето ,споделеното от мен е утопия,но все пак някой ,ако знае на кой плащат букмейкърите,затова че отборите участват в тиражите им,нека сподели.Не съм съвсем по темата,ама проблема ми се вижда важен.

Жълтите. За да може повече хора да гледат селски футбол по долните дивизии.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 28 ное 2011 14:07

Отговаря по инстинкт,без да четеш.Ама нали за всичко са виновни жълтите.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 28 ное 2011 14:08

maldin1 написа:
Пловдив1926 написа:Колкото са виновни тези, които продават мачове, толкова са виновни и такива откровени боклуци като Сашо Диков и тоя пропаднал журналист в кавички Крум Савов. Не може да си правиш реклама посредством такива откровени лъжи. Всеки, който вярва, че мача Локомотив - Литекс е уреден е кръгъл глупак и нито разбира от футбол, нито от залагания!

Няма къща която да приеме единичен залог на полувреме от 2000 000евро. За да се сложи такъв залог трябва поне 10 000 души да се организират, които да заложат по 2000евра най-много. И това ще се види на секундата от хора, на които това им е работата.

Съд за всички боклуци, които разпространяват подобни лъжи!
Не разбирам как човек, който залага сигурно най-много 100 лева да дава акъл на хора залагащи милиони. Нещо не ми се връзва. Мислиш ли, че човек разполагащ с 2 млн евро няма да измисли начин да ги заложи, ако поиска? Също така беше писано, че този същият човек, по който плюеш е участвал в разкриването на други афери, които са доказани вече. Разбирам те все пак любимият ти отбор е намесен.

А бе накрая ще се окаже, че филмът не е шведски, а съветски, ама никой няма да го разгласи така, както поредния слух.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 ное 2011 14:11

v.s. написа:Интересно ми е кой печели от това,че българските клубове участват в тиражите на букмейкърите.Никой/Уефа/БФС/клубовете.Интересно е и колко печелят самите клубове(ако изобщо печелят нещо) за това,че тяхмата търговска марка се използва от букитата.И защо нито един клуб/футболен съюз до сега не се е опитал да въведе забрана за неучастие в тиражите.Пък било то и с цената на изхвърляне ос структурите на Уефа.Сигуриен съм,че ако БФС предприеме крачка към забрана за залагания на родни мачове ,футболът ни ще прогресира.Ще има повече хора по стадионите,ще има и повече пари от ТВ.Общо взето ще се върне романтиката от осемдесетте години.Пък ако ще да нямаме национален отбор и мачове в ЕКТ(при такова решение лобито на букитата в УЕФА ще ни изхвърли от структурите и).Общо взето ,споделеното от мен е утопия,но все пак някой ,ако знае на кой плащат букмейкърите,затова че отборите участват в тиражите им,нека сподели.Не съм съвсем по темата,ама проблема ми се вижда важен.

Братле ,това е хубаво но няма как да стане.Футбола от години вече не е за зрителите ,а за парите от него.А тия идиоти от "Иван Асен" никога няма да предприемат подобна стъпка ,защото изобщо не им дреме за зрителя и качеството на футбола у нас .Важното е да си напълнят гушите и кой от къде каквото може да прилапа.
В цял свят се играе черно тото ,но само у нас не хващат никой за него.Имаше няколко очевадни мача през последните 1-2 години ,но както виждаш абсолютно нищо.Казанската афера и тя остана не разплетена.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 ное 2011 14:14

v.s. написа:Отговаря по инстинкт,без да четеш.Ама нали за всичко са виновни жълтите.

Пошегувах се, чаках да кажеш "Ама нали за всичко са виновни жълтите." и да ти се посмеем :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 ное 2011 14:21

maldin1 написа:
Пловдив1926 написа:Колкото са виновни тези, които продават мачове, толкова са виновни и такива откровени боклуци като Сашо Диков и тоя пропаднал журналист в кавички Крум Савов. Не може да си правиш реклама посредством такива откровени лъжи. Всеки, който вярва, че мача Локомотив - Литекс е уреден е кръгъл глупак и нито разбира от футбол, нито от залагания!

Няма къща която да приеме единичен залог на полувреме от 2000 000евро. За да се сложи такъв залог трябва поне 10 000 души да се организират, които да заложат по 2000евра най-много. И това ще се види на секундата от хора, на които това им е работата.

Съд за всички боклуци, които разпространяват подобни лъжи!
Не разбирам как човек, който залага сигурно най-много 100 лева да дава акъл на хора залагащи милиони. Нещо не ми се връзва. Мислиш ли, че човек разполагащ с 2 млн евро няма да измисли начин да ги заложи, ако поиска? Също така беше писано, че този същият човек, по който плюеш е участвал в разкриването на други афери, които са доказани вече. Разбирам те все пак любимият ти отбор е намесен.

Ти не ми прави първо на мен сметка колко и къде и как залагам. Второ за 2 милиона умират хора. Всъщност за много по-малко от два милиона умират хора ако не излезе наредбата. За това такива неща не се правят с дузпа в 91та минута. Освен това познавам много хора, които въртят огромни суми пари всяка седмица през залагания - дори и да имаш два милиона, дори и да знаеш точния резултат, никой, никога няма да ги исипе на куп на един мач.

Този мухльо е разкрил сигурно аферата на бай Иван, който откраднал две кокошки. Всички букита си имат стандартни процедури при съмнения за уреден мач. Първо срещата се вади от тиража и този измислен залагащ с 2та милиона остава на сухо. Второ се сезира по вътрешни канали УЕФА. Трето на ВСЕКИ мач от А група има хора от европейската централа поставени там да сигнализират. На мача вчера също е имало такива хора на 200%.

Букмейкърите не са тъпаци, че някой да ги излъже, да заложи 2 милиона и да прибере 4 примерно. Ако бяха такива, щяха да са фалирали до сега.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 ное 2011 14:29

Какво ще кажеш тогава за мача Славия - Локомотив Плд сезон 2009/2010 ?
Има и още много такива подобни случаи.Както казах в цял свят уреждат мачове но само в България няма задържан за това.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 ное 2011 14:35

percival написа:Какво ще кажеш тогава за мача Славия - Локомотив Плд сезон 2009/2010 ?
Има и още много такива подобни случаи.Както казах в цял свят уреждат мачове но само в България няма задържан за това.

Какво да ти кажа за тоя мач бе? Ти правиш ли разлика един мач да се играе да се спечелят пари и това примерно да пуснеш на някой за да не изпадне или да не се напрягаш? Знаеш ли колко такива мачове има? Последните 2-3 кръга са всичките такива, всяка година! Много ясно, че Славия няма да се напрягат, не гонят нищо, що да не ни оставят като сме им най-удобния съперник на света :idea:

Само в България нямало задържан хахаха толкова сте смешни като почнете да се правите на големите отворковци и специалисти. В Италия като задържаха уж Моджита и тн сган, като извадиха увето в Б група какво стана :) Пак същите схеми си се въртят, последните 2 мача на Интер и Милан във всеки сезон са 200% тото ако не се борят за първото място. И така е от години. Ама останалото първенство се играе на сто процента :)

Звъни Марин Бакалов вика ало Локото ли е, не ни бийте моля ви с повече от 2 гола, че феновете ще ме подстрижат, а зимата е студено, пляс 2:0 айде спасявай се. За тва колко хора трябва да влезнат в затвора според теб :)

Дойде отвънка някакъв циганин и ни изкара най-корумпираното първенство на планетата. А последните 3-4 години в България се играе по-честен футбол от повечето ни съседки!!!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 28 ное 2011 15:18

По темата за "уговорката", има един много интересен пасаж, още в началото на интервюто. То започва така:
"− Г-н Баранка, вашият колега Йордан Динов ми даде вашия телефон и ми каза, че имате информация за ..."

Въпросният Динов го хванаха още в 2004 за черно-тото. Оправдаха го, но през 2009 пак го барнаха за нелегални залози, без лиценз за дейност в България. Това лято пак, имаше и негови "авери" в Пловдив. Редовно си го тарашат, той пак си работи.
Съвсем скоро катастрофира с мотора, защото котка му изскочила на пътя.
Цъкнете в нета да видите за какъв боклук става въпрос. И точно този, заедно с неговите "колеги" в момента ни "въртят новината".

Та, този, Бранка е адвокат на австрийска фирма за залози, чийто представител за България е въпросното лице Динов - разследван, обвиняван, съден не знам колко пъти вече за черно-тото.

Мекотелото Крум Савов им се прави на дружка, естествено. Дума не казва нито кой е единият, нито кой е другият. Боклук до боклука се събраха да душат Локо-Литекс и накрая ще подушат големия.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 28 ное 2011 15:33

Задължително трябва да бъде осъден тоз самозванец.Какъв се явява този,и на коя къща е представител?Не че нещо,но търсих и не можах да намеря сайт skysport365,каква мнима къща е това,или е перачница за пари и самата тя подлежи на съд.И много ми е интересно как ще докаже,че мача е уговорен.Явно ни вземат за балъци.Между другото самият мач с вървеше на лайв до края в бет365,в еврофутбол не беше свален от тиража а и нямаше очебийно сваляне на коеф.,а точно тези двете къщи не са балами и да не могат да се усетят за уреден мач.Това си е чиста проба клевета не само за Локомотив и Литекс а и за целият български футбол.И мисля че крайно време е Коко Динев а и Гриша Ганчев в момента да натрият носовете на такива самозванци!!!

Върни се в “Локо Пловдив”