Обръщение на Коко Динев - няма да предам каузата Локомотив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Re: Обръщение на Коко Динев - няма да предам каузата Локомотив!

Мнениеот v.s. » 22 ное 2011 20:29

Хубаво сте ме цитирали и тримата,само не разбрах с кое от написаното не сте съгласни.Или по навик->видите ли жълто,дайте да плюем.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 ное 2011 20:33

v.s. написа:Хубаво сте ме цитирали и тримата,само не разбрах с кое от написаното не сте съгласни.Или по навик->видите ли жълто,дайте да плюем.

1. Не съм съгласен с глупостта, че Динев е написал 3 изречения от декларацията.

2. Жените на Динев нямат нищо общо. Ти ако си бил с една жена през целия си живот, повечето не сме, това не пречи да сме вечно отдадени на един отбор.

3. Бонев ако е победител във всички битки, печелим и ние.

4. Разумни момчета сме и то разумни момчета с резервен план. А понякога и резервен на резервния. Естествено, че света няма да свърши.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 22 ное 2011 20:56

1.Динев дори и да чувства нещата по начина,по който са описани в обращението,няма как да ги изкаже точно така.Това обръщение може да го напише само някой като теб,който знае какво искат да чуят привържаниците на Локомотив и знае как да им го напише.Това ти го знеш,но няма да го признаеш.
2.Динев освен много жени е имал и друг отбор,на който е бил собственик,а може би и трети отбор на който е бил фен.Та явно освен типа хора като мен -с една жена и един отбор и типа хора като теб -с много жени и един отбор,има и друг тип-с много жени и много отбори или казано по друг начин без жени и без отбори.
З.Бонев не прави нищо без да има лична изгода.Бонев е егоцентрик и когато интересите и самочувствието са му леко накърнени не оставя нещата без развръзка.Това също много добре го знаеш ,но няма да го признаеш тук.
4.Да,наистина има разумни момчета сред вас.
Дискусията ми беше приятна,може да ме почвате.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 ное 2011 21:08

1.Динев дори и да чувства нещата по начина,по който са описани в обращението,няма как да ги изкаже точно така.Това обръщение може да го напише само някой като теб,който знае какво искат да чуят привържаниците на Локомотив и знае как да им го напише.Това ти го знеш,но няма да го признаеш.

Ти си тотално незапознат с това кой какъв е, как чувства нещата и какво се случва в нашия отбор. Няма как да твърдиш това с такава убеденост. Само може да ти се иска да е така

2.Динев освен много жени е имал и друг отбор,на който е бил собственик,а може би и трети отбор на който е бил фен.Та явно освен типа хора като мен -с една жена и един отбор и типа хора като теб -с много жени и един отбор,има и друг тип-с много жени и много отбори или казано по друг начин без жени и без отбори.

Едното е предположение, а другото не виждам какво общо има с темата.

З.Бонев не прави нищо без да има лична изгода.Бонев е егоцентрик и когато интересите и самочувствието са му леко накърнени не оставя нещата без развръзка.Това също много добре го знаеш ,но няма да го признаеш тук.

Отново приказваш без да си наясно с това как стоят нещата на 100%. Въпреки недостатъците в характера си Бонев не върши нищо против Локомотив. Сред нас има доста силни характери, той също е такъв. Понякога се получават търкания, което е напълно нормално. Вие имате същия проблем в не малка степен, нарича се много баби, хилаво дете. Една вечер си говорихме с Раймонди и това, което каза обяснява проблемите ни последно време - "Преди като беше ***, влиза един човек в съблекалнята, обяснява, всеки знае какво прави, излизаме и играем, сега 4 човека, всеки нещо обяснява, уж ни мотивира и накрая не е ясно кой кво трябва да прави къде да тича и тн...". Та за да се ограничи този ефект неприятен, се каза, че Бонев, както и другите съветници трябва да си седят където им е мястото. Това в известна степен важи и за феновете, защото има на централната трибуна хора, които по някога преминават границата и трябва от време на време да се поставят на място. Вие си имате един с едно гръцко име имбацил такъв, мисля прекрасно ще ме разбереш. Само, че този път това стана по малко тъп начин, написан не където трябва, не както трябва и преписано още по-зле от редица псевдо журналисти. Не знам кой в Локомотив ще ми забрани да влезна в административната сграда на отбора, или да ползваме библиотеката за да си кажем две приказки веднъж на една, две, три седмици, когато има нужда от това?! Просто се преекспонираха нещата, както тези със Зума, така и тези с феновете. За това и тази декларация от Коко идва много на време и много на място. Трябва малко да се успокоят хората, защото на практика нещата си вървят, иска се само продължителна воля и търпение.

4.Да,наистина има разумни момчета сред вас.Дискусията ми беше приятна,може да ме почвате.

Да, чак се почувствах странно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 ное 2011 21:35

v.s. написа:1.Динев дори и да чувства нещата по начина,по който са описани в обращението,няма как да ги изкаже точно така.Това обръщение може да го напише само някой като теб,който знае какво искат да чуят привържаниците на Локомотив и знае как да им го напише.Това ти го знеш,но няма да го признаеш.
4.Да,наистина има разумни момчета сред вас.
Дискусията ми беше приятна,може да ме почвате.

v.s.,така като ти чета мнението,оставам с впечатление,че сте първи дружки с Коко,а вечер си пиеш пиенето с Христо Бонев...От пишещите тук наши фенове,има хора,които директно и ако не всеки ден,то поне няколко пъти седмично,си контактуват с Динев и Бонев,Велев,футболистите и т.н.От друга страна,едва ли се вълнуваш истински,от това,което се случва,или тепърва ще се случва в Локомотив ПД.Точно на нас да обясняваш какъв е Коко,какъв е Зума...някак си не се връзва.Все едно аз да ти обяснявам за Цветан,Делян,Ирен или Радукан,или Марин и в същото време да ти казвам,че имате много разумни хора между вас... ;) Ако някой ден,дай Боже,се срещнете с вашия собственик /който и да е той/,ще разбереш за какво говоря.Ти лично,би ли направил подобен анализ на вашия собственик и на вашата най-голяма легенда ? Айде кажи нещо,за Цветан и ...в момента не знам кой ви е най-голямата легенда /при нас го знаем -Хр.Бонев/...Мерито,Пашата,Зико,Антим...кажи нещо,обобщаващо и анализиращо....Какви са по характер,емоционални ли са,как реагират в различни ситуации,интриганти ли са,как си постигат целите,егоцентрици ли са,колко жени имат и колко отбори са сменили ....Със същата лекота,с която правиш анализ на Динев и Бонев.Ето,имаш картбланш - пиши.Почвай ти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

stl1912
Контакти:

Мнениеот stl1912 » 22 ное 2011 23:47

Браво коко браво няма да ги оставяш,дума да не става поне до 2026г.Впрочем какво е станало през 1926 ?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 ное 2011 00:01

stl1912 написа:Впрочем какво е станало през 1926 ?

А какво е станало през 1912 ? ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 23 ное 2011 01:14

Модератор Локо Пд,
живота ми се е развил по начин, даващ ми възможност да контактувам с повечето извесни личности в града ни.Чрез тези контакти съм си съставил и мнение за тях-при някои е съставено от един едноминутен разговор,при други от многократно и продължително общуване.По стечение на обстоятелствата контактите ми с хора свързани с Локомотив са били по обширни.Ще ти изброя тези,които се сещам на първо четене и ще добавя по някой ред,след това ще сторя същото и за хората свързани с Ботев,които познавам и за които съм придобил някакви впечатления.
-Емил Наков-за мен най-ерудирания и широко скроен човек,който ви е управлявал.Човек който обича да му се огажда и в същото време много земен .Спомням си един наш разговор за Гаров,който много харесвах като футболист.Питам го:Емо ,защото не го пуснеш при нас,така и така не ви трябва?И той вика ми няма проблем,щом го харесваш.Аз си мислих,че се бъзика,а то се оказа истина.За Наков мога да пиша доста,ама не всичко е за форума.
-със Жоро Илиев(бог да го прости) съм имал само един контакт и впечатленията ми са такива,каквито го изкарват и медиите-изключително щедър човек.
-Тасев(бог да го прости) също съм го срещал често.Първоначално го мислих за задръстен темерут,но в последствие се оказа здраво стъпил на земята и интелигентен човек,но въпреки всичко студенината му ме отблъскваше.
-Левент-с него се запознах тази година.Весел човек,отдаден на спорта.
-Едо-с него се запознах също малко след като станахте шампиони.Той е човек с високо самочувствие,но в същото време и скромен.Човек,който знае какво иска и как да го постигне.
-Гърневски-него го познавам от времето след кметуването му.Винаги съм се чудил как този човек може да е бик кмет.И то не защото ми се е струвал лош и безпринципен,а защото винаги ми е приличал на някой смачкан от живота даскал,който се е хванал като отдавник за сламка за последния си шанс и не иска да се пенсионира.
-Кузман Маринков-човек с бизнес нюх,който не съм виждал отдавна,но съм сигурен че се оправя в живота.
-Яжката-за него като цяло нямам добро мнение.Тарикат ,който притежава всички качества на бизнесмените от новото време
-Цветин-той ме кефеше.Дискретен и знаеш какво да прави.Не се бе възгордял от това което има.
-Узунов-изключително низш човек ,имащ се за нещо повече от хората,които смята за обикновени,и за които смята ,че няма да има изгода от тях.И в същото време изключително мазен и подмолен към хора с власт и пари.
-Бонев -за него си казах мнението
-От по скорошните ви футболистите ви добри впечатления имам от Кавдански и Коцев.А от старите Гочо Василев-чувство за хумор,такт,чар и много още
-Коко-той и Галя Топалова са президентите ви,които не познавам лично.Но все пак това обръщение ,коете излезна днес ,продължавам да съм сигурен,че не е писано от Динев.
Общо взето за хората свързани с вашия отбор,накратко това мога да напиша.
Сега малко и за моя отбор,макрар като цяло личните ми впечатления за хората свързани с Ботев да са по бегли
-Пеевски-човек на много високо ниво,който ми напомня макко на хората като Жоро Илиев,само че в упгрейтната версия.Имам предвид това,че повечето неща около него се организират от доверини хора,разликато между тези доверени хора и другите(тези на мутрите от миналото) е в социалния им статус и обноски.
-Палийски-добър човек,изпълнителен и верен на каузите,които защитава.Може би му трябва повече самочувствие и увереност за длъжността,която заема.
-Бакалов-мога да повторя същото,което казах за Палийски.
-Зико-народен човек от типа,който може да ти разясни всичко на дълго и широко,сладкодумен,ама и малко инат-в смисъл,че защитава мнението си до край.
-Коцето Костадинов-с него най-много съм общувал от хората свър3ани с Ботев и може би най-малко съм опознал.Бих го опреличил на нещо средно между Зума и Узунов(и доброто и лошото от тях)
-Ванчев-за него имам по-скоро негативно мнение,но ще го запазя за себе си
-Познавам и доста от играчите,играли при нас по христолово време и може би като хора Данчо Минев и Георги Куртев са ме впечатлили повече от другите.И италианците бяха точни-Брици и Бриньоли-голями веселяци
-Турната и Пашата не ги познавам,но виж за Жоро Славков мога да кажа ,че е човек вдъхващ изклюцителен позитивизъм и доверие.(наподобявам го като поведение на Едо)
-христолов ме запозна с делегацията от Милано(кметица или зам. кметица беше с тях-забравил съм вече),която му бе на гости и ако съдех за него само от поведението му този път,щях да имам коренно противоположно от негативното ми мнение за него
-от всички футболни хора с които съм се срещал обаче,най-силно впечатление са ми правили хората от швейцарската делегация,която гостуваше у нас по повод последния мач между двете държави в София-личеше си че нивото им беше съвсем друго.
Мога да пиша още,но бебето ми се събуди и ми е трудно.
-

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 ное 2011 09:10

-Емил Наков-за мен най-ерудирания и широко скроен човек,който ви е управлявал.

Кво нещо е живота, как един и същи човек може да остави коренно различно впечатление у различни хора :) Никога, ама никога не бих се сетил да използвам думата ерудиран за Емил Наков :mrgreen:

-Пеевски-човек на много високо ниво,който ми напомня макко на хората като Жоро Илиев,само че в упгрейтната версия.

Отново, "човек на високо ниво" е мнооого много странно изказване за тази личност. Или собственото ти ниво си го снижил доста, или сме леко на принципа "наше куче"

ОК е, че имаш лични впечатления от тези хора, но пак не мога да приема 100%-товата ти убеденост в някои твърдения :)

samun
Контакти:

Мнениеот samun » 23 ное 2011 09:58

v.s - Пишеш с много правописни грешки . Добре е да намериш кой да коригира писмата ти - и не мисли за писмата на Динев . Не сме дошли в твоя форум да обясняваме кой е Василев и какво ще стане с Ботев , ако си продаде банката . Фактите са , че такъв позор не сте изживявали и не е сигурно какво ще стане с вас . Затова си гледай къщичката и не плачи на чужд гроб .

Върни се в “Локо Пловдив”