Локо Пд е отборът на сърцето ми в него ще завърша кариерата

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Локо Пд е отборът на сърцето ми в него ще завърша кариерата

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 ное 2011 20:00

Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?! :o Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле! :)
http://gong.bg/view_article.php?article_id=91826
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 ное 2011 20:11

Captain Stottlemeyer написа:Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?! :o Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле! :)

От един Локомотивец на друг! Каква ирония! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 15 ное 2011 21:08

При положение, че за 1 полусезон в Локо Сф, където всички го плюеха и ненавиждаха, успя да стане голмайстор на България и в същото време няма футболни качества ("изненадващо" най-вече според левскарите :? ) не знам какво да кажем за останалите... :roll:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 ное 2011 22:38

Камбуров няма манталитета на голям състезател. Става за отбори с ниски цели. Това е. По - добре, че никога не дойде в "Левски", един гол нямаше да вкара във важен мач. Горе - долу добър е колкото Гонзо, макар че не е чист централен нападател.
Естествено за важни мачове определям срещите в Европа, а не само тези у нас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 ное 2011 22:53

Captain Stottlemeyer написа:Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?! :o Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле! :)

"Отдъхнал с облекчение"..."Акостирал Гара Дембеле"...Бухахахаха...Капитане,истината е,че левочевския бизнесмен искаше да вземе Камбуров без пари/след като Марто ви беше оставил много хубави спомени/.Камбуров е наистина голям футболист и всички ние отдъхнахме с облекчение,че не "акостира" при вас - много правилно решение на Марто.Иначе,при вас, доста наши футболисти "акостираха",най-вече заради глупостите и слепотата на сегашни и бивши нам собственици.Например - Данчо Милиев,Киро Акалски,Гара Дембеле /домъкнат от Коко от втора гръцка дивизия - най-добрия футболист идвал при вас през последните 10 години ;) /,замалко и Карвальо /неговия случай е по-специален - докато е в България,ще ви "уважава" във всеки мач,в който играе срещу вас :lol: /...имате си даже и футболист от ултрас групировка на феновете на Локомотив ПД /млада надежда :idea: /...а бе страшни сте :lol: Опс...забравих Гонзо,но това беше отдавна,а пък ме е и срам от факта,че е играл при нас :oops: Чудя ти се на високомерието и самочувствието...ама в крайна сметка всичко се вижда.

ПС.PIMP,не се учудвай - "гроздето е кисело"... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 ное 2011 00:01

Модератор ЛокоПД написа:

"Отдъхнал с облекчение"..."Акостирал Гара Дембеле"...Бухахахаха...Капитане,истината е,че левочевския бизнесмен искаше да вземе Камбуров без пари/след като Марто ви беше оставил много хубави спомени/.Камбуров е наистина голям футболист и всички ние отдъхнахме с облекчение,че не "акостира" при вас - много правилно решение на Марто.Иначе,при вас, доста наши футболисти "акостираха",най-вече заради глупостите и слепотата на сегашни и бивши нам собственици.Например - Данчо Милиев,Киро Акалски,Гара Дембеле /домъкнат от Коко от втора гръцка дивизия - най-добрия футболист идвал при вас през последните 10 години ;) /,замалко и Карвальо /неговия случай е по-специален - докато е в България,ще ви "уважава" във всеки мач,в който играе срещу вас :lol: /...имате си даже и футболист от ултрас групировка на феновете на Локомотив ПД /млада надежда :idea: /...а бе страшни сте :lol: Опс...забравих Гонзо,но това беше отдавна,а пък ме е и срам от факта,че е играл при нас :oops: Чудя ти се на високомерието и самочувствието...ама в крайна сметка всичко се вижда.

ПС.PIMP,не се учудвай - "гроздето е кисело"... ;)

Бях обещал да не пиша тук, но не се сдържах! Тоя с олигофренския аватар изобщо не е разбрал смисъла на статията , която така любезно е постнал. Ама то се иска малко акъл, за да вденеш за каква ИРОНИЯ иде реч. Нормално е за феновете на синия отбор да са посредствени.Никога не са се отличавали с някакви особени качества!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 ное 2011 09:00

PIMP написа:При положение, че за 1 полусезон в Локо Сф, където всички го плюеха и ненавиждаха, успя да стане голмайстор на България и в същото време няма футболни качества ("изненадващо" най-вече според левскарите :? ) не знам какво да кажем за останалите... :roll:

Еееей, винаги ще се намери някой "разбирач", дето ще почне да дава мнения без да е въобще в час... Камбуров имаше шанса да се превърне в една от легендите не само на ЛокоПд, но и на нас. Обаче се показа като всичко друго, не и като професионалист. Когато плюеш там, където си вадиш хляба, няма как да си обичан. Ма сигурно такива като тебе са готови да лижат гъза на всеки... Е, ние пък си имаме достойнство!
Иначе никой не му оспорва на Камбура това, което направи за Локо Сф, така че мога само да му пожелая успех в бъдеще.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 ное 2011 09:30

Интересно защо феновете на един отбор съдят за това дали един футболист е голям или не по това, дали е приел тяхната оферта. Твърде повърхностно мислене, да не кажа по-силна дума.
Уважението не се печели само срещу пари. Уважението се печели с безкористност, а това последното не мисля, че е познато в съответния отбор.

Здраве да е. Ако беше да е дошъл, щеше да е звезда, ако Гарата беше отказал, и той щеше да е посредствен футболист, нищо ново под слънцето.

Камбура се е доказал с лоялност. Нека тези, които не знаят какво е лоялност, просто да замълчат.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 ное 2011 09:49

Muscarin написа:......Бях обещал да не пиша тук, но не се сдържах! Тоя с олигофренския аватар изобщо не е разбрал смисъла на статията , която така любезно е постнал. Ама то се иска малко акъл, за да вденеш за каква ИРОНИЯ иде реч. Нормално е за феновете на синия отбор да са посредствени.Никога не са се отличавали с някакви особени качества!

Иронията на Веско Василев в статията е очевадна, дори за фен на "Левски" без особени качества като мен. ;) Друг е въпросът, че без да иска авторът вади очи, вместо да изпише вежди, казвайки болезнената истина. А тя е, че Камбуров не ставаше, не става и няма да става както за "Левски", така и за националния отбор. ;) Виж, за средняк в "Б" група, какъвто е отборът на пловдивския Леонардо да Винчи, избрал за никнейм названието на един отровен алкалоид, Камбуров е напълно подходящ. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 ное 2011 10:03

Вие и двамата сте плод на Божията ирония. Как с този коефициент на интелигентност сте минали през процеса на регистрация във форума просто не ми е ясно :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”