Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле!
  Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле!   
 http://gong.bg/view_article.php?article_id=91826
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 Captain Stottlemeyer написа:Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?!Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле!

) не знам какво да кажем за останалите...
 ) не знам какво да кажем за останалите... 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Captain Stottlemeyer написа:Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?!Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле!

/,замалко и Карвальо /неговия случай е по-специален - докато е в България,ще ви "уважава" във всеки мач,в който играе срещу вас
 /,замалко и Карвальо /неговия случай е по-специален - докато е в България,ще ви "уважава" във всеки мач,в който играе срещу вас   /...имате си даже и футболист от ултрас групировка на феновете на Локомотив ПД /млада надежда
 /...имате си даже и футболист от ултрас групировка на феновете на Локомотив ПД /млада надежда  /...а бе страшни сте
 /...а бе страшни сте   Опс...забравих Гонзо,но това беше отдавна,а пък ме е и срам от факта,че е играл при нас
 Опс...забравих Гонзо,но това беше отдавна,а пък ме е и срам от факта,че е играл при нас   Чудя ти се на високомерието и самочувствието...ама в крайна сметка всичко се вижда.
 Чудя ти се на високомерието и самочувствието...ама в крайна сметка всичко се вижда.
Модератор ЛокоПД написа:Captain Stottlemeyer написа:Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?!Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле!

"Отдъхнал с облекчение"..."Акостирал Гара Дембеле"...Бухахахаха...Капитане,истината е,че левочевския бизнесмен искаше да вземе Камбуров без пари/след като Марто ви беше оставил много хубави спомени/.Камбуров е наистина голям футболист и всички ние отдъхнахме с облекчение,че не "акостира" при вас - много правилно решение на Марто.Иначе,при вас, доста наши футболисти "акостираха",най-вече заради глупостите и слепотата на сегашни и бивши нам собственици.Например - Данчо Милиев,Киро Акалски,Гара Дембеле /домъкнат от Коко от втора гръцка дивизия - най-добрия футболист идвал при вас през последните 10 години/,замалко и Карвальо /неговия случай е по-специален - докато е в България,ще ви "уважава" във всеки мач,в който играе срещу вас
/...имате си даже и футболист от ултрас групировка на феновете на Локомотив ПД /млада надежда
/...а бе страшни сте
Опс...забравих Гонзо,но това беше отдавна,а пък ме е и срам от факта,че е играл при нас
Чудя ти се на високомерието и самочувствието...ама в крайна сметка всичко се вижда.
ПС.PIMP,не се учудвай - "гроздето е кисело"...
PIMP написа:При положение, че за 1 полусезон в Локо Сф, където всички го плюеха и ненавиждаха, успя да стане голмайстор на България и в същото време няма футболни качества ("изненадващо" най-вече според левскарите) не знам какво да кажем за останалите...
Muscarin написа:......Бях обещал да не пиша тук, но не се сдържах! Тоя с олигофренския аватар изобщо не е разбрал смисъла на статията , която така любезно е постнал. Ама то се иска малко акъл, за да вденеш за каква ИРОНИЯ иде реч. Нормално е за феновете на синия отбор да са посредствени.Никога не са се отличавали с някакви особени качества!
 Друг е въпросът, че без да иска авторът вади очи, вместо да изпише вежди, казвайки болезнената истина. А тя е, че Камбуров не ставаше, не става и няма да става както за "Левски", така и за националния отбор.
  Друг е въпросът, че без да иска авторът вади очи, вместо да изпише вежди, казвайки болезнената истина. А тя е, че Камбуров не ставаше, не става и няма да става както за "Левски", така и за националния отбор.   Виж, за средняк в "Б" група, какъвто е отборът на пловдивския Леонардо да Винчи, избрал за никнейм названието на един отровен алкалоид, Камбуров е напълно подходящ.
 Виж, за средняк в "Б" група, какъвто е отборът на пловдивския Леонардо да Винчи, избрал за никнейм названието на един отровен алкалоид, Камбуров е напълно подходящ.  

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта