T&T написа:staria написа:Жълтия педофил беше най-голямото падение за нашия град в историята му. Тотев поне е пловдивчанин...
Определено Иван Тотев е пловдивчанин и затова вероятно е и привърженик на Ботев. За успокоение на някои обаче ще спомена и че брат му Георги е от Локомотив, но и двамата не ходят по стадионите от доста време.
Точно щото е пловдивчанин няма как да е привърженик на сдружението. Иначе викаш БРАТ му е от другъде за това е от Локомотив ли

Верно не ви се отдава на някои хора мисленето.
Flash1912 щях да те питам що пишеш по нощите ама се сетих, че си дебелото момче от америка със сладоледа пред статуята на свободата и се посмях доволно за твоя сметка на сутришното кафенце

Какви "Локомотивци" са управлявали тоя град да ми обясниш? Спас Гърневски не е локомотивец само да те светна, а човек, който реши да изкара някой лев на наш гръб. Или Чомаков, който не е стъпвал на стадион, обеща пред 40 хиляди, че ще играем евротурнирите в Пловдив, ама или аз съм пропуснал или нещо се размина с реалността

Не съм казвал, че класифицирам политиците по това фенове на кой отбор са. Просто като стериотипи на личности - натегачи, мазняри, селяни скарани с градското начало, лъжци, хора готови да се продадът за два лева и снимка във вестника, безпринципни - всички тези качества са прекрасно характерни за един жълт фен. Именно за това и повечето местни политици са жълтури, то е нормално. Всички политици са боклуци, а повечето боклуци са жълтури, за това има повече жълтури в политиката. Елементарна логика.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]