Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Мнениеот Пловдив1926 » 25 окт 2011 15:52

Flash1912 написа:
Пловдив1926 написа:Ей тва е работата на Славчо и жълтите некадърници в общината, по-лошо на къде?

Ай стига се излага и ти вече - 'жълти' некадърници ?! Да не би да са ботевисти там всички или да са направили нещо за нас ?! Трябва да си доста изперкал да си мислиш, че ние сме доволни от управлението на педофила. Тоя е толкова ботевист и пловдивчанин колкото митьо селския.

То всичките сте толкова пловдивчани колкото двата примера, които даде, то за това и тоя град е на това дередже. Много бързо се отрекохте от славчо, ама девиза "винаги на власт" верно ангажира доста.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 25 окт 2011 15:59

Ай стига се излага и ти вече - 'жълти' некадърници ?! Да не би да са ботевисти там всички или да са направили нещо за нас ?! Трябва да си доста изперкал да си мислиш, че ние сме доволни от управлението на педофила. Тоя е толкова ботевист и пловдивчанин колкото митьо селския.[/quote]

То всичките сте толкова пловдивчани колкото двата примера, които даде, то за това и тоя град е на това дередже. Много бързо се отрекохте от славчо, ама девиза "винаги на власт" верно ангажира доста.[/quote]
:lol: :lol: :oops:

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 25 окт 2011 16:32

Flash1912 написа:
Пловдив1926 написа:Ей тва е работата на Славчо и жълтите некадърници в общината, по-лошо на къде?

Ай стига се излага и ти вече - 'жълти' некадърници ?! Да не би да са ботевисти там всички или да са направили нещо за нас ?! Трябва да си доста изперкал да си мислиш, че ние сме доволни от управлението на педофила. Тоя е толкова ботевист и пловдивчанин колкото митьо селския.

Вместо да пишеш глупости, вземи се сети - кой ви направи чисто нова ограда, кой ви чисти стадиона всяка седмица, кой ви прави санитарна сеч на дървета и храсти всяка седмица...знам и за други помощи които идват от общината(финансови). Така че, не се оплаквай. Винаги сте чакали други да ви свършат работата. Това ви е в кръвта :)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 окт 2011 20:37

Хубаво е,че тези неща ги има черно на бяло.Освен тези въпроси,зададох и още един личен въпрос на Тотев - ще се промени ли отношението на правителството към град Пловдив,като цяло,защото Пловдив през последните години остава като изолиран,от всичко добро случващо се в България /колкото и да е малко/.Отговорът беше - да,защото...и уточни позициите си в ГЕРБ.Аз по принцип,съм доста резервиран към обещанията на политиците,без значение от коя партия са.Може и да не съм прав,но ми остана "обеца на ухото" от СДС и Иван Костов - по убеждение съм за "дясно"/умерено/,сега просто съм кротък анархист т.е. без симпатии към която и да е партия.Обаче...при положение че Тотев и Славчо отиват на балотаж,ще избера по-малкото зло :idea: Щото на Славчо вече му сърбахме попарата -влезе с мандат на ВМРО, извъртя се като последната ку.ва и се съюзи с комунистите и агите.Баста ! А пък това,че се появява с шалче на Ботев и твърди,че от дете бил едва ли не "бултрас" и не знам си какъв...за мен няма значение.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 25 окт 2011 22:57

staria написа:Жълтия педофил беше най-голямото падение за нашия град в историята му. Тотев поне е пловдивчанин...

Определено Иван Тотев е пловдивчанин и затова вероятно е и привърженик на Ботев. За успокоение на някои обаче ще спомена и че брат му Георги е от Локомотив, но и двамата не ходят по стадионите от доста време.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 окт 2011 23:37

[quote="T&T
Определено Иван Тотев е пловдивчанин и затова вероятно е и привърженик на Ботев. За успокоение на някои обаче ще спомена и че брат му Георги е от Локомотив, но и двамата не ходят по стадионите от доста време.[/quote]

На срещата каза,че е фен единствено на Астън Вила,повярвахме му :lol: .Ще му подаря фланелка на Алън Хътън/с автограф ;) /,ако спечели балотажа.Между другото,не скри че е ходил на мачове на Ботев,както и на Локомотив.Аз съм го виждал и на нашия стадион,много преди въобще да се захване с политиката.Както и да е - поне не твърди,че е "от дете в агитката" и не се появява с шал по стадионите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 26 окт 2011 03:16

Пловдив1926 написа:То всичките сте толкова пловдивчани колкото двата примера, които даде, то за това и тоя град е на това дередже. Много бързо се отрекохте от славчо, ама девиза "винаги на власт" верно ангажира доста.

Aко тръгнем да си го мерим кой е по-пловдивчанин - по-добре недей ;)
Тоя град е управляван от локомотивци повече мандати в последните 20 години отколкото от ботевисти, така че ти издиша аргументът. Далеч съм от мисълта обаче, че някой не се е справил заради футболните си пристрастия. Прекалено наивно и елементарно е да класифицираме политици по пристрастията им, така само им помагаме да баламосват повече хора.
А славчо педофила, жалко че не мога да ти покажа какво нарисувах на бюлетината 2007ма, за да ми е невалиден гласът. "винаги на власт" сигурно е някакъв бъзик за един нов общински съветник от ГЕРБ ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 окт 2011 08:44

Flash1912 написа:
Пловдив1926 написа:То всичките сте толкова пловдивчани колкото двата примера, които даде, то за това и тоя град е на това дередже. Много бързо се отрекохте от славчо, ама девиза "винаги на власт" верно ангажира доста.

Aко тръгнем да си го мерим кой е по-пловдивчанин - по-добре недей ;)
Тоя град е управляван от локомотивци повече мандати в последните 20 години отколкото от ботевисти, така че ти издиша аргументът. Далеч съм от мисълта обаче, че някой не се е справил заради футболните си пристрастия. Прекалено наивно и елементарно е да класифицираме политици по пристрастията им, така само им помагаме да баламосват повече хора.
А славчо педофила, жалко че не мога да ти покажа какво нарисувах на бюлетината 2007ма, за да ми е невалиден гласът. "винаги на власт" сигурно е някакъв бъзик за един нов общински съветник от ГЕРБ ;)

И с най - фина техника да ги измерваме истината е една : И едните и другите са маскари!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 окт 2011 08:53

T&T написа:
staria написа:Жълтия педофил беше най-голямото падение за нашия град в историята му. Тотев поне е пловдивчанин...

Определено Иван Тотев е пловдивчанин и затова вероятно е и привърженик на Ботев. За успокоение на някои обаче ще спомена и че брат му Георги е от Локомотив, но и двамата не ходят по стадионите от доста време.

Точно щото е пловдивчанин няма как да е привърженик на сдружението. Иначе викаш БРАТ му е от другъде за това е от Локомотив ли :mrgreen: Верно не ви се отдава на някои хора мисленето.

Flash1912 щях да те питам що пишеш по нощите ама се сетих, че си дебелото момче от америка със сладоледа пред статуята на свободата и се посмях доволно за твоя сметка на сутришното кафенце :) Какви "Локомотивци" са управлявали тоя град да ми обясниш? Спас Гърневски не е локомотивец само да те светна, а човек, който реши да изкара някой лев на наш гръб. Или Чомаков, който не е стъпвал на стадион, обеща пред 40 хиляди, че ще играем евротурнирите в Пловдив, ама или аз съм пропуснал или нещо се размина с реалността :)

Не съм казвал, че класифицирам политиците по това фенове на кой отбор са. Просто като стериотипи на личности - натегачи, мазняри, селяни скарани с градското начало, лъжци, хора готови да се продадът за два лева и снимка във вестника, безпринципни - всички тези качества са прекрасно характерни за един жълт фен. Именно за това и повечето местни политици са жълтури, то е нормално. Всички политици са боклуци, а повечето боклуци са жълтури, за това има повече жълтури в политиката. Елементарна логика.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 окт 2011 09:33

Flash1912:

Абе, жълт поне малко срам нямаш ли та пишеш на тази тема - вас властта си ви обича още от време оно!
Вие винаги сте били галениците на властта...една от най-ревностните ви фенки по това време е била другарката Дража Вълчева, както и други представители на Партията.
Локомотив си е отбор на народа и клуба е бил обичан предимно от представители на работническата класа у нас.
Аз нямам спомени някой проблем да сте си го разрешили между вас...все гледате да се мушнете под полата на мама т.е. - властта.
В един случай ще ви помогне президент, в друг някой депутат...в трети пък някой журнал като Барека и т.н.
Даже и тези пари нямаше да видите, ако не бяхме скочили ние...все някой трябва да тича с цяло руло тоалетна хартия подир вас.

Нищо не казвам с лоши чувства...просто реалността е такава, майна. ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”