Сливен-Локомотив Пловдив 1:2
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сливен-Локомотив Пловдив 1:2
Абе тва тема за Локо ли е или за Ботев? Ей мира не ви дава възраждането на отбора на Пловдив!
Пловдив Обича Ботев написа:fena написа:Сливен са били уморени от мача със Сдружението създадено 2010 година, иначе кофти ни се пишеше.
Комплексите винаги тресат по-малкия клуб.Така ще е винаги.Вече сме свикнали да ни споменавате.Дано успеете да се доближите до бройката фенове които ходим на гостуванията,също така и на домакинските мачове.На домакинския ви мач с Каликара бяхте 1500 човека,почти толкова бяхме в Сливен.
Комплексите ходят по хората, не по клубовете. Съотношението наши коментари за вас, към ваши коментари за нас, е едно към пет - комплексите ви са 5 пъти по-големи.
Влез в който искаш локомотивски сайт и търси обидни текстове за вас. Аз вашите съм ги гледал и мога да ти кажа, че подобни думи, изрази и квалификации се четат и виждат в Пловдив единствено в сайтовете на Ботев и стените на градските тоалетни. Стилистиката подсказва, че и на двете авторите са едни и същи.
Меко е да се каже, че го правите от комплекси.
Дай някакво предположение, кога ще се освободите от тях?
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Irish stout
- Контакти:
Muscarin написа:Абе тва тема за Локо ли е или за Ботев? Ей мира не ви дава възраждането на отбора на Пловдив!
Това второто предполагам се отнася за вас - няма как другояче да си обясним пяната, която ви избива по устата при всяко споменаване на годината 1926 и името Спортклуб.
Така е, трудно се живее със заблудата, предавана при вас от поколение на поколение, но нямаща нищо общо с истината.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- SLAVMASTER
- Контакти:
вчера мача не мисля че е много реален за правене на кардинални изводи,все пак е контрола и то с отбор съставен от13-14 душу на възраст 16-23години....през целия мач доминирахте което е нормално,докато нашите момчета трупат опит с по елитни отбори,резултата 1:2 е най малкото което можеше да влезе в нашата врата,но с оглед на играчите които имаме нестояхе лошо.
Относно мача с Ботев,много здрав мач с много положения и пред двата отбора,като едно беше 100% за Ботев,но резултата е реален.Немога да не отбележа че в състава им има няколко футболиста които са с класи над нашите,но непоказаха нищо.и пак идваме на въпроса че трябва да се пускат местни юноши,разликата явно не е толкова голяма,да не ми се сърдят феновете на Ботев,но ако с този отбор влязат в А група няма да имат много поводи за радост. Успех на всички и нека когато сме на стадионите бъде празник а не бойно поле!
Относно мача с Ботев,много здрав мач с много положения и пред двата отбора,като едно беше 100% за Ботев,но резултата е реален.Немога да не отбележа че в състава им има няколко футболиста които са с класи над нашите,но непоказаха нищо.и пак идваме на въпроса че трябва да се пускат местни юноши,разликата явно не е толкова голяма,да не ми се сърдят феновете на Ботев,но ако с този отбор влязат в А група няма да имат много поводи за радост. Успех на всички и нека когато сме на стадионите бъде празник а не бойно поле!
- lokomotiv4o
- Контакти:
SLAVMASTER написа:вчера мача не мисля че е много реален за правене на кардинални изводи,все пак е контрола и то с отбор съставен от13-14 душу на възраст 16-23години....през целия мач доминирахте което е нормално,докато нашите момчета трупат опит с по елитни отбори,резултата 1:2 е най малкото което можеше да влезе в нашата врата,но с оглед на играчите които имаме нестояхе лошо.
Съгласен

- liverpool96
- Контакти:
Моите хора сливналиите пак сдадоха багажа. Ами така ще да е, като продаваш най-добрите си играчи на конкуренцията. 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
[quote="Пловдив Обича Ботев"] Дано успеете да се доближите до бройката фенове които ходим на гостуванията,също така и на домакинските мачове.
Релната бройка ли имаш предвид,или това което си пишете ?
Релната бройка ли имаш предвид,или това което си пишете ?

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg