На Лаута почитат Георги Илиев с панахида

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: На Лаута почитат Георги Илиев с панахида

Мнениеот Пловдив1926 » 25 авг 2011 19:28

dafquezz написа:
Пловдив1926 написа:
dafquezz написа:Пише се "панИхида". Бъдете българи!

Все пак автора на темата е от Сдружението за Права и Свободи. Какви българи... Българите са христянски народ, а един христянин не пее от радост за ничия смърт. Само атеистичните остатъци от комунизма може да се радват и подскачат пеейки за смъртта я на Гунди, я на Жоро Илиев. Какво да правиш - въпрос на ценности.

По принцип съм съгласен с теб, само че недей да изкарваш религията единствен извор на ценности. Аз съм цесекар, атеист, но не съм комунист, никой от родата ми не е, и никога не съм се радвал, няма и да се радвам, на нечия смърт. Въпрос на възпитание, бих казал. Всички сме продукт на средата си.

И ти си прав. Същите след комунизма носиха на ръце брокерите, оставили бабите и дядовците ни да мизерстват и без спестявания, които са трупали цял живот, после се продадоха за 500 лева и сега държат морал.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 авг 2011 19:50

8-)

Бог да го прости, голям пич беше ! И Локото бяха як отбор по негово време. Почитайте си го, момчета и хич да не ви пука кой какво бил казал ...
В България много престъпници носят костюми и работят в парламента ...
Други ги обявяваха за такива, но едва след смъртта им, а преди това ги наричаха бизнесмени и им се подмазваха ....
Кой какъв е бил, само времето и историята ще покажат. 8-)

Изображение
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 авг 2011 21:01

50 ФЕНА ПОЧЕТОХА ПАМЕТТА НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ
Отец Димитър пожела разгромна победа на любимото Локо над Калиакра

Всички футболисти, целият спортно-технически щаб и около 50 привърженици на Локомотив почетоха паметта на президентът на Локомотив Георги Илиев (2001-2005 г.), донесъл първата шампионска титла на Лаута. По традиция отец Димитър, който е върл привърженик на "черно-белите" ръководеше траурната панахида. В края на проповедта божият служител пожела на футболистите да разгромят отбора на Калиакра (Каварна) в неделя, с което справедливостта от наказанието на БФС да възтържествува.
Свещи и цветя бяха поставени и на мястото от централната ложа, където босът наблюдаваше мачовете на своите футболисти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 авг 2011 21:05

Както се разбира от статията в lportala,не е било чак толкова "грандиозно" и забележимо събитие,както се опитва да втълпи жълтия автор,който е пуснал цяла тема в нашия форум /обяснявам си го с факта,че автора определено има лоши спомени от 2004 година... :roll: /
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 25 авг 2011 21:33

Модератор ЛокоПД написа:Както се разбира от статията в lportala,не е било чак толкова "грандиозно" и забележимо събитие,както се опитва да втълпи жълтия автор,който е пуснал цяла тема в нашия форум /обяснявам си го с факта,че автора определено има лоши спомени от 2004 година... :roll: /

темата е пуснах в пофорум "Български футбол" но някой я премести. "Грандиозно" или не факт е че почитате мутра и то всяка година.

а ето какво мисли фен на Локо, цитата е от Plovdiv24
За едни Жоро Илиев е наркомански бос и убиец за други е скъп приятел, за трети е баща....Нима Христо Ботев или Васил Левски не са убивали хора? За нас това е геройство и кауза на свободата, а за убитите е трагедия !

ей това е истината

А що се отнася за моите спомени , аз съм на 43 , само ако знаеш кви спомени имам...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 авг 2011 21:38

От Агробизнес банк, Ицето Александров и компания спомени имаш ли. Или и ти имаш усложлива памет. Същата тази услужлива памет ви помага да живеете с факта, че на същия тоя "мафиот" и "убиец" му лижехте подметките да дойде при вас, но той предпочете да направи отбора на Пловдив шампион. За което го му палим свещичка. Айде иди да потъркаш килимчето да не си иде банкера на ДПС от отборчето ви, че тогава турския сериал приключва завинаги.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 авг 2011 21:52

nib
А що се отнася за моите спомени , аз съм на 43 , само ако знаеш кви спомени имам...

И какви спомени имаш?! Ти се искара все едно си на 110 години, а говорим за събития от преди поне 80 години!!! Не ме разбирай неправилно ... Далеч съм оттова да давам оценки затова как е живял един или друг човек, още по-малко да му бъда съдник ... "вече" има Кой... Въпроса ми е - какво те бърка теб, че има хора, които са признателни някому за нещо ДОБРО, което е извършил... Определено това, за което е почитан Жоро Илиев на Лаута е от ясно - по-ясно и то е записано и на самата "паметна" плоча... но пък това, което правите вие е наистина "странно"... кажете ми - какво целите с това 'дето всеки път се опитвате да "поясните" на "останалия свят" колко сме "лоши ние" по начини, които са меко казано смешни!!! Защо?!! Не мислиш ли, че е напълно ненужно и смешно!!! Още повече, че съм убеден, че "загрижеността" ти за морала на "черно-бялата" част на Пловдив е "последния" мотив за пускането на темата ти колкото и да се опитваш да убедиш в това!!! Всъщност... ако си искрен към нас и себе си самият.... единственият мотив, който те води в случая е просто - още един повод да покажеш на "света" колко са "лоши буферите"!!! Сори, 'ма е глупаво е майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 авг 2011 21:55

Отвличане на вниманието от жалката истина за собственото им съществуване.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 авг 2011 22:08

nib написа:

Ясно.И все пак си пуснал темата,защото нещо те е развълнувало. :lol: Вярно,някой я е преместил,но нито аз,нито моят колега, имаме права за това.Относно спомените...и аз имам,само ако знаеш какви...И със сигурност малко повече от твоите /малко по-възрастен съм ;) /.Както и да е.
Понеже си възмутен от това,че някои от нас почитат Жоро Илиев,какво ти е мнението за триото Цветан-Делян-Доган ?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 26 авг 2011 09:17

nib написа:темата е пуснах в пофорум "Български футбол" но някой я премести. "Грандиозно" или не факт е че почитате мутра и то всяка година.

Странно защо все вие пускате рани теми за нас и то точно във форум Български футбол, където ви е казано, че модерирането не е така изкъсо? Би ли обяснил това? Що не я пусна темата някой от Дунав или от Берое, ами все някой от вас?

nib написа:а ето какво мисли фен на Локо, цитата е от Plovdiv24
За едни Жоро Илиев е наркомански бос и убиец за други е скъп приятел, за трети е баща....Нима Христо Ботев или Васил Левски не са убивали хора? За нас това е геройство и кауза на свободата, а за убитите е трагедия !

ей това е истината

Това е толкова истината, колкото е истина мнението на някой единичен психопат от вашите, което не се припокрива и на йота с твоите убеждения. Подобни генерални изводи са привилегия на хора без други аргументи.

И последно, ако с Жоро Илиев титлата я бяхте спечелили вие, досега щяхте да сте му вдигнали паметник пред стадиона си. В слагачеството си на моменти нямате равни. В укора ви прозира и нотка на съжаление, защо това не се случва при вас.

Жив и здрав!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”