ИМА ЛИ ТАКЪВ ОТБОР ЛОКО ПЛОВДИВ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Re: ИМА ЛИ ТАКЪВ ОТБОР ЛОКО ПЛОВДИВ

Мнениеот NUP-1995 » 04 яну 2009 14:10

да,точно!и точно затова ти не си фен на локомотив пловдив а няква подлога смешна!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

pavlov1

Мнениеот pavlov1 » 04 яну 2009 14:13

Ми...2:0,1:2,4:0...Ай обаждай са жълт малоумник.
...и далече да отидем и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден !

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 04 яну 2009 14:18

loko_fen написа:Здравейте, аз съм фен на Локото, но мисля че такъв отбор няма, само се заблуждаваме че сме фенове на един измислен отбор от кюстендил, не съм ли прав а?

Момче , като те чукат много си удряш главата в таблата на кревата .
Пътувай си в селския форум при този , който ви оправя 2 петилетки
и поне още толкова ще се гаври с вас .
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

gofe
Контакти:

Мнениеот gofe » 04 яну 2009 14:55

ebali ste si maikata maini-Lokoto e na izkustveno dishane ot dve godini nasam,a Botev pred ischezvane..................

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 04 яну 2009 15:08

има нещо вярно,как няма един свястен бизнесмен в тоя град които да обича спорта и футбола деиба!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

ДА ПОВТОРИМ ЗА ЖЪЛТАТА ОМРАЗА

Мнениеот Туше » 04 яну 2009 15:15

От доста време наблюдаваме едно, единствено средство за жълта пропаганда - ОМРАЗАТА!

Нямайки никакъв аргумент, с оглед незавидното състояние на клуба им години наред и неуспеха на техните си кадри да решат проблемите в него, намериха спасение единствено в очернянето на доказано обичаният и безрезервно подкрепян от своите привърженици пловдивски Локомотив. Стигнаха до там, с образа на цигани, иронизирайки себе си, да убедят някого, че Локомотив Пловдив е нещо лошо(!?).

Докато черно-белите преминаваха през безпрецедентен по своята тежест период от историята си (две поредни убийства на клубните собственици), техните "жълти" роднини, приятели, съседи, колеги, сипеха жлъч и демонстрираха най-низки страсти. Жълто-черните правиха сбирки, организации, комплоти с изгубени души от разни цветове във фенския спектър, само и само за да произвеждат ... интернет мръсотия (не намирам друга дума)!

Изумителното е, че понякога мръсотията е подплатена с "творчество". Стоят сами или в група и вместо да обръщат внимание на красиво момиче, да задоволят своя потребност, да се борят срещу недъзите в управлението на клуба си, на града си, селото си, държавата си, да създават нещо градивно, те "мъдрят" поредната, просташка форумна изява. Дявол знае колко гигабайта дремят заляти от споменатата помия. Не си струва даже да се сочат примери, те са навсякъде.

П.П. Понеже повтарят едно и също, за да не забравят, да им се повтаря и на тях, за да помнят. Страшно обичат спомени.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

fcb

Мнениеот fcb » 04 яну 2009 15:19

Бившият национал Христо Колев - Бащата e леганда на бившото Локо .Бащата живее от дълго време в гръцкия град Едеса, след като десетина години игра в най-различни отбори от южната ни съседка. Той се ожени за красивата гъркиня Мария, която го дари с дъщеря и син. В момента Колев работи във фамилния бизнес с дръвчета, който се ръководи от неговия тъст. Много рядко си идва в Пловдив, а последната му медийна изява бе преди доста време, когато покойният вече президент на черно-белите Георги Илиев премести отбора от Кюстендил в Пловдив. - "Това не е моят Локомотив, няма какво да коментирам повече" - заяви пред "7 дни спорт" Бащата.
пп:и това не го казвам аз( ако не сте се досетили) ,а Христо Колев пред 7 дни спорт.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 04 яну 2009 15:56

ГЛУПОСТИ! Казал го е точно толкова, колкото Бонев е казал онова, което така обичаш да развяваш.

Абе, на теб знаеш ли какво ще ти предложа - защо не се срнещнеш с Христо Бонев или Христо Колев. Интересно ми е, дали ти стиска да ги попиташ право в очите "- Г-н Бонев/Колев, така и така, може ли аз, като един фен на Ботев да Ви запитам, Вие казвали ли сте, че еди кои си били еди какви си?" Няма по-лесен човек за откриване в Пловдив от един Христо Бонев. Очаквам да ме викнеш, като го правиш, естествено.

Бонев става на 62 години скоро. Още е във форма и до днес продължава да играе за ветераните, а от джипката скача като яренце. Същото, но вече утроено се отнася за Бащата. Тоя е такъв чешит, че ... не знам дали ме разбираш.

Но съм сигурен, че няма да се случи. Защото ако беше мъж, преди да пуснеш лъжата, първата ти работа щеше да е сам да отидеш при тях и да ги попиташ лично.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

fcb

Мнениеот fcb » 04 яну 2009 16:28

Туше написа:ГЛУПОСТИ! Казал го е точно толкова, колкото Бонев е казал онова, което така обичаш да развяваш.

Абе, на теб знаеш ли какво ще ти предложа - защо не се срнещнеш с Христо Бонев или Христо Колев. Интересно ми е, дали ти стиска да ги попиташ право в очите "- Г-н Бонев/Колев, така и така, може ли аз, като един фен на Ботев да Ви запитам, Вие казвали ли сте, че еди кои си били еди какви си?" Няма по-лесен човек за откриване в Пловдив от един Христо Бонев. Очаквам да ме викнеш, като го правиш, естествено.

Бонев става на 62 години скоро. Още е във форма и до днес продължава да играе за ветераните, а от джипката скача като яренце. Същото, но вече утроено се отнася за Бащата. Тоя е такъв чешит, че ... не знам дали ме разбираш.

Но съм сигурен, че няма да се случи. Защото ако беше мъж, преди да пуснеш лъжата, първата ти работа щеше да е сам да отидеш при тях и да ги попиташ лично.

защо аз да питам бонев или колев ,че казал нещо си за вашото отборче.покажи му записа на предизборния му митинг в столипиново на който казва още веднъж това(приказките пред би би ти са друг случай)и го питай ти дали е казвал това.Когато касата на Локомотив е празна и няма стотинки, Зулума си дреме на главната и изобщо не му пука ,това ми е ясно.Но като го видя ще го питам защо звъни на всеки кандидат -купувач на Ботев да го овещава да дойде на лаута ,за да може да му смуче парите.Това ще го питам аз,така че не се тревожи.Но понеже съм сигурен ,че ти никога през живота си няма да събереш смелост да го питаш защо е казал ,че повечето сте цигани питай гочо василев(ако нязнаеш гочо винаги присъства на клубните ни партита и там след като удари някоя чашка почва да говори за зулъма и интригите му ) по този въпрос и какво мисли той за зума.

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 04 яну 2009 16:45

жълтур,и ти коменираш легендите ни.аз съм ги питал и такова нещо не са казали,всеки в тая държава може да си пише квото му е густу и тва е проблема!

зума винаги е искал наи доброто за локомотив,всички друго са празни приказки на хора които не са наясно с материята,като започне на заплата 2,3,4 или 5 хиляди него го боли фара при положение че печели в пъти повече а си има и доста в сметката....

които и президент да доиде ще покани зума да работи в клуба впредвид неговия авторитет,познанства и принос за локо пд и българския футбол,такива като него са малко в българия!

Върни се в “Локо Пловдив”