Локо ПД 2010/11г успешна или не?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Локо ПД 2010/11г успешна или не?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 май 2011 21:35

Pavi G написа:
Модератор ЛокоПД написа:Pavi G,от кой отбор си ?

Мисля, че като видиш от кой град съм ти става ясно :) От Берое.

Чудесно...Берое,значи.Винаги съм ви уважавал и харесвал,защото при вас стават много яки гостувания ,на хубав стадион и без простотии,пък сте и близко ;) .Спомена нещо за Славия,че са ни "легнали",за да останем в А група.Как мислиш,ти,като един от Zara Boys,след като ви бихме в Стара Загора,през същия полусезон...и вие ли ни легнахте,за да ни спасите ? :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Pavi G
Контакти:

Мнениеот Pavi G » 29 май 2011 21:44

Модератор ЛокоПД написа:
Pavi G написа:
Модератор ЛокоПД написа:Pavi G,от кой отбор си ?

Мисля, че като видиш от кой град съм ти става ясно :) От Берое.

Чудесно...Берое,значи.Винаги съм ви уважавал и харесвал,защото при вас стават много яки гостувания ,на хубав стадион и без простотии,пък сте и близко ;) .Спомена нещо за Славия,че са ни "легнали",за да останем в А група.Как мислиш,ти,като един от Zara Boys,след като ви бихме в Стара Загора,през същия полусезон...и вие ли ни легнахте,за да ни спасите ? :roll:

Възможно е, но все пак сезонът бе към своя край и в А група не се борихме за нищо, за разлика от другия турнир :) Честно казано ми е все едно.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 май 2011 21:53

Pavi G написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Възможно е, но все пак сезонът бе към своя край и в А група не се борихме за нищо, за разлика от другия турнир :) Честно казано ми е все едно.

Приятелю,говорим за 19 март 2010 година :idea: Тогава ви бихме с 0-1,на вашия стадион,бях там.За какъв "край на сезона" говориш,през март месец,при положение,че пролетния полусезон започва в края на февруари... :roll: Обаче,при положение,че ти е все едно...няма проблем. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 29 май 2011 21:58

Ще бъда кратък: До скоро само можехме да мечтаем за такъв сезон 8-)
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 29 май 2011 22:02

Определено ви трябва силна фигура за треньор. По възможност да не бъде българин, тъй като така или иначе в момента разчитате предимно на чужденци. Всички ние знаем каква е дисциплината им щом веднъж стъпят в България. Здравко Лазаров се изчерпва. Да добър футболист е, но бъдещето определено не е пред него. Всякаш гледам Дончо Донев.. но като цяло силен сезон за вас. Играехте приятен футбол за окото, а проблемите ви идваха предимно в срещите срещу по-затворените отбори.
Последна промяна от MoNteSo на 29 май 2011 22:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 май 2011 22:02

teruns написа:Абе на кой му пука за лпкото, та сте пуснали такава тема? само на друпа столипиновски мангали и вашите сини подлоги. Не разбрахте ли, че в Пловсив има само един отбор и той е БОТЕВ!

Поздрави на Сдружението.Ще почиваш един месец.Лека нощ.

ПС.Пише се Пловдив,а не ПловСив и група,а не Друпа.Наскоро писаха някъде,че около 500 000 души в България са неграмотни...научи се да четеш и да пишеш :!:

Pavi G
Контакти:

Мнениеот Pavi G » 29 май 2011 22:02

Модератор ЛокоПД написа:Приятелю,говорим за 19 март 2010 година :idea: Тогава ви бихме с 0-1,на вашия стадион,бях там.За какъв "край на сезона" говориш,през март месец,при положение,че пролетния полусезон започва в края на февруари... :roll: Обаче,при положение,че ти е все едно...няма проблем.
:lol:

Знам за кой мач говориш, по това време бяхме на 10-11 място, нямаше начин да изпаднем или да се класираме по-напред и за това никой не го интересуваше първенството. Беше ясно, че ще хвърлим всички сили за Купата, а в А група на нашия стадион ни биха и Миньор, и Сливен, но Илиан пазеше титулярите за финала.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 май 2011 22:55

Добра есен и противоричива пролет,като цяло бива.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 29 май 2011 23:21

Миналия сезон се борехте за оставане в групата, така че 5-тото място този сезон не е чак провал(какъвто го изкарват някои). От друга страна-"апетитът идва с яденето"... Живот и здраве, следващият сезон мисля, че пак ще сте един от отборите, с които ще се борим за лига Европа.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 30 май 2011 08:46

kubik написа:Добра есен и противоричива пролет,като цяло бива.

Статистиката друго говори: и есента и пролетта имаме по 26 точки. Като пролетта като че ли беше по-трудна програма... Аз съм доволен. Жалко за ЛЕ. Явно не е заслужихме.

Върни се в “Локо Пловдив”