Базил де Карвальо: Гонзо е лош човек, изрита ме като боклук
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Базил де Карвальо: Гонзо е лош човек, изрита ме като боклук
И като вкара един гол какво ? Паднаха ли ? Паднаха.Базил освен с гола с друго запомни ли се ? Не.
- vantm
- Контакти:
storm написа:rado. написа:Да и есента ни бихте и шампиони станахте,честито
Нашите амбиции поне са за шампионска титла за разлика от вашата, която е да се класират в Европа..
Да и аз имам амбиции да си легна с Хайди Кулм,ама....
Хубаво е да си амбициозен ..
Сега колко реално е друг върпрос..[/quote]
Как беше това за шампионите "МОРАЛНИ"
Е тогава ние сме морални победители в мача
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ
- milen.hristov
- Контакти:
Карвальо е голям,така се прави,аз бих реагирал по същият начин,даже в предишна тема му бях пожелал да вкара 3.
Колкото до калъфкаря и морален шампион Георги Иванов,дано по-скоро да няма нищо общо с Левски
Колкото до калъфкаря и морален шампион Георги Иванов,дано по-скоро да няма нищо общо с Левски
- Canaries front
- Контакти:
Много правилна постъпка от страна на Карвальо. Всички викате ,че Локо са виновни за това ,че не ви казали за контузията,а нали преди да се подпише се правят щателни медицински прегледи ,къде бляха ,,сините" доктори. Какво излиза или при прегледите е бил здрав и се контузва в Левски или вие забелязвате контузията,но понеже не сте сигурни ,че ще се разделите с Дембеле е запазвате в тайна ,за да е използвате след това като причина да го върнете обратно. Който и да беше ,би постъпил като Карвальо и никой няма право да го съди за постъпката му .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
rado. написа:storm написа:Лош човек ,е че е изритал контузен играч ?
Продадоха ни контузен играч , а после пищят що сме го върнали...
И кво като ни вкара гол и развя тениската ?
Бихме ви и с този гол...
Да и есента ни бихте и шампиони станахте,честито
Е вас това , че не сме шампиони какво ви грее. Да бяхте скочили и на Литекс като сте таквиз мъжаги.
SANSIRO7 написа:rado. написа:storm написа:Лош човек ,е че е изритал контузен играч ?
Продадоха ни контузен играч , а после пищят що сме го върнали...
И кво като ни вкара гол и развя тениската ?
Бихме ви и с този гол...
Е вас това , че не сме шампиони какво ви грее. Да бяхте скочили и на Литекс като сте таквиз мъжаги.
Скoчихме им.
[/quote]
Е вас това , че не сме шампиони какво ви грее. Да бяхте скочили и на Литекс като сте таквиз мъжаги.[/quote]
Скочихме им!!!В Пловдив равен,там паднахме с гол накрая,ако не си спомняш,то и бие им скочихте,ама само сьс скачането и приказките си останахте
Колкото до Карвальо,когато са разбрали за контузията,Коко е казал на Батков да му го вьрне,че има кьде да го даде,ама Ганя,не го направил,сигурно е изчаквал да стане трансфера на Гара и после като не стана нищо,а трябва да се плаща,го вьрнаха
Ама то всичко се врьща....
Е вас това , че не сме шампиони какво ви грее. Да бяхте скочили и на Литекс като сте таквиз мъжаги.[/quote]
Скочихме им!!!В Пловдив равен,там паднахме с гол накрая,ако не си спомняш,то и бие им скочихте,ама само сьс скачането и приказките си останахте
Има си медицински прегледи, Левски да не са спали, преди Гонзо да ходи да си прави фото сесии с Карвальо и синята фланелка. Да не говорим, че няма никакви последствия от случая. Браво на публиката на Локо, това което се вижда на стадиона ви е уникално, както и тази на Берое. Засрамихте "грандовете".
- DrAvalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Карвальо е голям,така се прави,аз бих реагирал по същият начин,даже в предишна тема му бях пожелал да вкара 3.
Като е голям и толкова те кефи, вземи си го в къщи. Даже влог може да му откриеш. А случайно да си наясно, че "големеца" отново изгоря заради контузия до края на сезона?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- milen.hristov
- Контакти:
terata написа:milen.hristov написа:Карвальо е голям,така се прави,аз бих реагирал по същият начин,даже в предишна тема му бях пожелал да вкара 3.
Само един "истински левскар" като теб, може да пожелае на противников нападател да вкара тройка на уж любимия ти отбор. Евалата пич, гоУем си!
И Левски да победи.Пожалех да вкара момчето защото морала е над Левски.Точни и зарди този морал трябва да бъдат разкарани тези които опъват плаката Свобода за Ицо и Любо при положение че за тези хора и пандиза е малко.
Левски е чест и морал