ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ !!!

Мнениеот birabecks » 25 дек 2008 21:20

juju написа:Страхотно! :( Дано не е вярно,щотооо..чакайте сега ще се свържа с един човек,да питам нещо,той ще знае със сигурност,момент...

Ако наистина можеш да разбереш нещо,пиши после да знаем.Ако е верно,тая е бахти овцата майна!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 25 дек 2008 21:39

Спокойно,майна!Ако Данчо не иска никой не може да го накара,а доколкото знам,той най-малко иска да иде в Левски,но така като се замисля,той и Явор не искаше в Сливен,но....отиде,тая мамаицата й мръсна,вземи ли стадиона,всичко свършва :evil: Не знам,дано не е вярно,нито фракцийте знаят нещо,нито фен клуба,засега просто от никъде не може да се вземе информация.Дано поне това за Марто Камбуров е вярно :roll:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 25 дек 2008 21:55

lauta hools написа:Спокойно,майна!Ако Данчо не иска никой не може да го накара,а доколкото знам,той най-малко иска да иде в Левски,но така като се замисля,той и Явор не искаше в Сливен,но....отиде,тая мамаицата й мръсна,вземи ли стадиона,всичко свършва :evil: Не знам,дано не е вярно,нито фракцийте знаят нещо,нито фен клуба,засега просто от никъде не може да се вземе информация.Дано поне това за Марто Камбуров е вярно :roll:

Ами отиват щото тая ***** заспала не плаща..! Носят се слухове за 3-4-ма които ще "отшумят",с Даксон начело!

Потребителски аватар
gugi
Контакти:

Мнениеот gugi » 25 дек 2008 22:06

Ааааах лошо,лошо.. :cry: Анай-жалкото е,че сега чета една тема за новите попълнения на Левски и някой питат кой е Данчо Милиев,ще им изкъртя муцуните,те не го заслужават,дано не е вярно,чеееее........не ми се мисли,реве ми се.....без добър напапател,и сега ако останем и без Милиев,отличен защитник,просто....вече ще е прекалено!!!
Ако наистина Мартин Камбуров се върне ще е малко светлина в тунела... :roll:

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 25 дек 2008 23:38

Спокойно бе момчета, какво сте се завайкали ??? Както казах наистина може да останем без Данчо, но не е болка за умирачка, Локомотив се е разделял и с много по-големи футболисти от него и пак сме се оправяли, та ние сме ЛОКО ПД, верно не е добре един от лидерите и любимците на феновете да го изгубим по този начин, но ще видим какво ще стане....аз за единствения футболист за който съм плакал, че ни напуска беше Христо Колев (Бащата), когато замина за Гърция, а колкото до връщането на Камбура, да си кажа не ми се вярва, тя "наща" на Данчо неще да вдигне заплатата да го задържи, а на Марто колко трябва да плаща, незнам и как ще го вземе под наем, като пак пари трябват за тази работа, а на нея не и се дават....както изглежда напролет ще се борим с наличния потенциал и ще разчитаме на духа на момчетата, и ние да се раздаваме по трибуните, защото борбата(както личи) ще е много тежка....по ЛОКОМОТИВСКИ !!!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 26 дек 2008 02:09

Този отбор,който е в момента,може да се задържи в "А"група.Но ако си отидат Данчо,Митко Илиев,Даксон,Мечката както се говори...Кво правиме,майна? Ебати филма..

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 29 дек 2008 19:53

Пичове погледнете това,какво мислите ? http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=65032
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

niko1

Мнениеот niko1 » 29 дек 2008 20:51

Истина е!Очаквайте добри новини за нашият Локомотив в началото на 2009 .... ;) Весели празници на всички с черно-бели сърца!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 29 дек 2008 22:26

niko1 написа:Истина е!Очаквайте добри новини за нашият Локомотив в началото на 2009 .... ;) Весели празници на всички с черно-бели сърца!

Чул те Господ!Весели празници!
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 30 дек 2008 10:57

niko1 написа:Истина е!Очаквайте добри новини за нашият Локомотив в началото на 2009 .... ;) Весели празници на всички с черно-бели сърца!

Дай Боже! Весела Нова Година на всички Локомотивци!

Върни се в “Локо Пловдив”