Тема: Треньорът на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Кошмар на Левски става треньор на Локо Пловдив!

Мнениеот plan-2012 » 18 апр 2011 11:46

А бе колко теми за треньор , ще отворите ?

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 18 апр 2011 11:50

plan-2012 написа:А бе колко теми за треньор , ще отворите ?

За големите отбори е така.

[offtopic]Яка комплексарщина ви е налегнала[/offtopic]
Изображение

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 18 апр 2011 11:51

Голям треньор :lol: с ваще мениджърси игри на Коко Динев до никъде няма да стигнете да го знаете от мен иначе си вярвайте няма лошо :lol: .
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 апр 2011 11:52

помислих че става въпрос за Ратко Достанич :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 апр 2011 11:53

Да ви е честит!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Сърбин ще е новият треньор на Локомотив Пловдив

Мнениеот child in time » 18 апр 2011 12:14

Истината е една до момента в който Коко не кажи еди кой си е новия треньор на Локомотив Пловдив само си палим фитилите и се самонавиваме сами! Излишни нерви!
Който и да дойде или ако остане Матуша трябва да работи за добруването на Локомотив! Всичко друго е без значение!

Текст ГОНГ!
Бившият старши треньор на Локомотив София Драгомир Окука, който е спряган за наставник на Локомотив Пловдив бе открит от Гонг на неочаквано място.
„Почивам си в момента. Намирам се далече от Балканите. В Египет съм, на хубаво място”, разкри Окука.
„Засега никой от Локомотив Пловдив не ми е звънял, така че на този етап нищо не мога да потвърдя”, заяви лаконично сърбинът.
В сряда Драгомир Окука се връща в сръбската столица Белград.
Очаква се Коко Динев до часове да вземе решение относно съдбата на старши треньора Неделчо Матушев и това кой ще бъде неговият наследник.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 18 апр 2011 12:46

child in time написа:Истината е една до момента в който Коко не кажи еди кой си е новия треньор на Локомотив Пловдив само си палим фитилите и се самонавиваме сами! Излишни нерви!
Който и да дойде или ако остане Матуша трябва да работи за добруването на Локомотив! Всичко друго е без значение!

Текст ГОНГ!
Бившият старши треньор на Локомотив София Драгомир Окука, който е спряган за наставник на Локомотив Пловдив бе открит от Гонг на неочаквано място.
„Почивам си в момента. Намирам се далече от Балканите. В Египет съм, на хубаво място”, разкри Окука.
„Засега никой от Локомотив Пловдив не ми е звънял, така че на този етап нищо не мога да потвърдя”, заяви лаконично сърбинът.
Очаква се Коко Динев до часове да вземе решение относно съдбата на старши треньора Неделчо Матушев и това кой ще бъде неговият наследник.

Нали не очакваш да каже, че от утре става треньор на отбора?
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 апр 2011 12:49

since1926 написа:
child in time написа:Истината е една до момента в който Коко не кажи еди кой си е новия треньор на Локомотив Пловдив само си палим фитилите и се самонавиваме сами! Излишни нерви!

Текст ГОНГ!

Нали не очакваш да каже, че от утре става треньор на отбора?

Нищо подобно не казвам! Просто съм постнал текста от ГОНГ! Няма коментар за думите му от моя страна! Оставил съм кой както иска така да си ги коментира!
Истината е една - които плаща поръчва музиката! Само дано не станем герой от поредната постна Чалга глупотевщина!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Анкета: Българин или чужденец да застане начело на Локо (Пд)

Мнениеот отборът на Пловдив » 18 апр 2011 13:02

Според вас кой ще е по-добрият вариант - българин или чужденец?
Има ли все още добри специалисти в България и кои са те?... или да се доверим на чуждестранен треньор?
Моето лично мнение е, по-добре да е чужденец.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Re: Анкета: Българин или чужденец да застане начело на Локо (Пд)

Мнениеот VraTar4o » 18 апр 2011 13:10

Вили Вуцов

Върни се в “Локо Пловдив”