Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
ще махат Матушев и слагат някакъв чужденец.....

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
Milcho1987
- Контакти:
shotgun blues написа:ще махат Матушев и слагат някакъв чужденец.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така реагирах и аз
И всичко това заради една загуба от Литекс ли ?
Milcho1987 написа:Пловдив1926 написа:И да остане и да си тръгне назначаваме треньор, не сменяме. Вникни малко в думите ми, помисли малко
Да бе ОК,ама никаде не пише,че назначаваме треньор.Пише спортно-технически директор.Мисля,че има разлика.
ОК да разбирам,че ти мислиш,че двамата може да работят заедно.
Защо тогава Неделчо си е изключил телефона и защо на почивката с Пирин не е бил в съблекалнята,а е ритал с резервите ???
Този няма лиценз за треньор и затова е представен като генерален мениджър! ..........Пълна малоумщина!
Аз викам да не се бъркаме в работата на Коко. Все пак той е човека който решава тези неща. 

-
Milcho1987
- Контакти:
fire написа:Milcho1987 написа:Пловдив1926 написа:И да остане и да си тръгне назначаваме треньор, не сменяме. Вникни малко в думите ми, помисли малко
Да бе ОК,ама никаде не пише,че назначаваме треньор.Пише спортно-технически директор.Мисля,че има разлика.
ОК да разбирам,че ти мислиш,че двамата може да работят заедно.
Защо тогава Неделчо си е изключил телефона и защо на почивката с Пирин не е бил в съблекалнята,а е ритал с резервите ???
Този няма лиценз за треньор и затова е представен като генерален мениджър! ..........Пълна малоумщина!![]()
Ще е огромна грешка! Твърдо зад Матушев!
И аз съм твърдо зад Матушев
Незнам защо се случва всичко това
Milcho1987 написа:shotgun blues написа:ще махат Матушев и слагат някакъв чужденец.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така реагирах и аз
Така реагирахме всисчки... аз съм плътно за Матушев !

Добре де, на вас хареса ли ви играта на мачовете ни с Видима, Сливен и Черно Море. Според мен отборът като цяло играе доста под нивото си този полусезон. А и като прибавим и няколкото грешки които Неделчо допусна на мачовете с Черно Море и Литекс, изобщо не се учудвам, че Коко е решил да предприеме някаква промяна. Тепърва ще разберем дали е прав или не!

- Boksiorcheto
За мен това е шок. Не се знае една смяна как ще повлияе на отбора. Дано е позитивно, но аз съм твърдо зад Матушев!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Този Бранко досега бил ли е треньор някъде или ще се учи при нас?