Представянето на пловдивския любимец(ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: В черно и бяло, е нашата вяра!

Мнениеот drughi » 19 фев 2011 17:49

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yQt-I0rdj_M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fboV2V8qF-8[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 19 фев 2011 17:54

Много яко си изкарахме,много сьм доволен!победата не я коментирам,трторазрядни отбори не могат да са критерий за нивото ни,но мисля,че на тоя терен нашите момчета повече гледаха да не се контузят.Нвата песен се получи добре,ама мисля,че,ако преди пьрвия и втория коплет се пее припев,ще е още по-добре...,поне това е моето мнение!Айде да идва другата седмица и да избухваме...

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 19 фев 2011 18:05

rado. написа:Много яко си изкарахме,много сьм доволен!победата не я коментирам,трторазрядни отбори не могат да са критерий за нивото ни,но мисля,че на тоя терен нашите момчета повече гледаха да не се контузят.Нвата песен се получи добре,ама мисля,че,ако преди пьрвия и втория коплет се пее припев,ще е още по-добре...,поне това е моето мнение!Айде да идва другата седмица и да избухваме...

За песента съм на същото мнение, припева след всеки куплет.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 19 фев 2011 18:14

puf-paf написа:
rado. написа:Много яко си изкарахме,много сьм доволен!победата не я коментирам,трторазрядни отбори не могат да са критерий за нивото ни,но мисля,че на тоя терен нашите момчета повече гледаха да не се контузят.Нвата песен се получи добре,ама мисля,че,ако преди пьрвия и втория коплет се пее припев,ще е още по-добре...,поне това е моето мнение!Айде да идва другата седмица и да избухваме...

За песента съм на същото мнение, припева след всеки куплет.

А и преди пьрвия може да се пее припев,за да може да се изригне мощно за самите куплети!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Мачът ще се играе въпреки дъжда!

Мнениеот drughi » 19 фев 2011 18:42

5:1 БРАВО МАШИНИ!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WVFJqT-PsN4[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 19 фев 2011 18:48

Някой снимал ли е когато се опитахме да направим Българското знаме ?
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Re: Представяне на Пловдивският любимец и новата песен

Мнениеот irriducibile1936 » 19 фев 2011 18:54

и естествено голяма част от медиите не обелват и дума за днешното шоу обаче пък чорбарския празник в ГРАД ЕЛИН ПЕЛИН беше подробно описан... ебати псевдо-журналистите !
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 фев 2011 18:58

Песента ,която сте пеели тази ли е която тук четох Ботев ви били откраднали :?: и кой е написал новата ви песен :?:

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 19 фев 2011 19:01

За пореден път показахме на България,как трябва да се подкрепя любимия отбор,независимо от атмосферните условия и това дали мача е контрола или официален! С пиротехниките и новите песни се получи доста добре а ифакта,че въобще у нас се очераваме като единствената агитка,която" твори"новости постоянно е доста похвално! Словенеца Щтромаер пък направи доста успешен дебют и за мен лично той трябва да остане при нас!Незавизимо от слабия ни съперник,момчето показа сериозни качества на терена а и головете му бяха доста качествени! Успех на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ в предстоящия сезон и нека следващата събота да сме всички на Лаута и дай боже да започнем с убедителна победа!.....................

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 фев 2011 19:04

shotgun blues написа:Песента ,която сте пеели тази ли е която тук четох Ботев ви били откраднали :?: и кой е написал новата ви песен :?:

Коя от всичките, които са откраднали от нас? Предполагам последната им кражба визираш: http://www.youtube.com/watch?v=D4N73Uo2sKM иначе ще издават албум с кавъри на наши песни скоро :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”