Локомотив Пловдив – трудното предстои

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив – трудното предстои

Мнениеот 1926 » 17 фев 2011 16:44

Deluxx написа:Място в Европа има отбора които завърши в топ3 и вземе купата,а Левски и ЦСКА дали имат класа в Европа,това не подлежи на коментар,щом са в групите значи....

Е извинявай обаче с вашия жребий и Малеш Микрево щяха да влезнат в групите! :)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 фев 2011 17:02

george_speed75 написа:ПС:А за оня там дето си мисли че лесно се купува място в Групите на ЛЕ,ако може да обясни ?

Да обясня - припомни си надупването на Локо СФ, които се чудеха не само как да падат, ами ако има начин и точки да им взимат, за да ви отстъпят мястото си в ЛЕ... А нататък късмет, че играхте с шведски аматьори (единия се бори да не отпадне, другия към 10 място в момента, в който играхте с тях).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 17 фев 2011 17:18

Локо Пд ми е много симпатичен отбор но не мога да разбера от къде ви дойде тая муза за Купа на България, ЛЕ и прочее. Много високо почнахте да летите и ми се струва, че ще паднете от високо. Бихте ни нас на Герена и май от там тръгна всичко.
Да не ме запсувате сега ама дайте малко по-умерено от по-високо като се падне боли повече, иначе нямама нищо против да сте в тройката пък и купа да вземете.

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 17 фев 2011 17:25

napolitan написа:Локо Пд ми е много симпатичен отбор но не мога да разбера от къде ви дойде тая муза за Купа на България, ЛЕ и прочее. Много високо почнахте да летите и ми се струва, че ще паднете от високо. Бихте ни нас на Герена и май от там тръгна всичко.
Да не ме запсувате сега ама дайте малко по-умерено от по-високо като се падне боли повече, иначе нямама нищо против да сте в тройката пък и купа да вземете.

Апетита идва с яденето, нали знаеш? Защо да нямаме претенции, като всеки ден има позитивни новини за нашия отбор? Надиграваме ви и бием на Герена за пръв път от 25 години, правим равностоен мач с Литекс и отбора показва игра поне за първата 4-ка! С оглед на програмата имаме супер шансове за атака на ЕКТ, както и отличен жребии за Купата.. т'ва е! Пазете се, идваме! ;) Само Локо!
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 фев 2011 17:35

napolitan написа:Локо Пд ми е много симпатичен отбор но не мога да разбера от къде ви дойде тая муза за Купа на България, ЛЕ и прочее. Много високо почнахте да летите и ми се струва, че ще паднете от високо. Бихте ни нас на Герена и май от там тръгна всичко.

1. Пише се Napoletan ;)

2. Ние проблеми с падането нямаме. Нали знаеш "падам, ставам, пак продължавам". Няма да си режем гредите и да подстригваме футболистите, ние сме над тези неща :!:

3. Всеки има право да мечтае :idea:

4. На герена не просто ви бихме, а ви надиграхме по всички параграфи.

5. Да ви припомня, че великите ви скорошни евроуспехи не са без помоща на играчи на Локомотив, които са ви гръбнака на отбора и в момента.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 17 фев 2011 17:42

Как се пише моя ник си е моя работа. :)
Имаме ваши биши футболисти и предполагам ще имаме и за напред, вие също имате наши бивши.
За Герена - така си беше.
Мисълта ми е, че мечтите са безплатни и са хубави ама за това са мечти, не винаги се получават и после е неприятно.
Мисълта ми беше, че реално ще ви е доста трудно понеже силите в България са доста изравнени. Ако не му тръгне играта на Електриката и на тия новите ще ви е мъка.
Успех все пак.

ПП. Аз за това ви и уважавам щото помня като "паднахте", как бяхте в "Б" група, станахте и продължихте.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2011 17:47

napolitan написа:Как се пише моя ник си е моя работа. :)
Имаме ваши биши футболисти и предполагам ще имаме и за напред, вие също имате наши бивши.
За Герена - така си беше.
Мисълта ми е, че мечтите са безплатни и са хубави ама за това са мечти, не винаги се получават и после е неприятно.
Мисълта ми беше, че реално ще ви е доста трудно понеже силите в България са доста изравнени. Ако не му тръгне играта на Електриката и на тия новите ще ви е мъка. Успех все пак.

Дай сега да не мечтаем щото ако не се осъществят било неприятно. Колкото то до това дали ще е трудно или не ще се види на терена според мен не отстъпваме с нищо на никой от претендентите за ЕКТ, а някой определено ги превъзхождаме.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 фев 2011 17:48

Трудното е сладко, лесно постигнатите успехи са временни и преходни ;)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2011 17:53

Levskar_90 написа:Не знам, защо се натискате за Европа, за мен в момента просто нямате класа за там. По - добре ще е 1-2 сезона да се докажете в БГ и след това , да се пробвате в Европа. Иначе сте ми симпатичен отбор ;)

Ако се класираме на местата даващи право на участие значи имаме класата, а какво ще постигнем в турнирите е съвсем друг въпрос, ако седнем да чакаме да станем класни пък тогава да се класираме никога няма да станем такива. Печелиш участие играеш бият те вадиш си изводите печелиш пак участие пак те бият ама тоя път едвам едвам и аха да влезеш в групите и на третия път ще стане с чакане е сигурно че няма да го бъде. Левски и ЦСКА като цял живот играят в турнирите ква класа имат за тях на всеки 5-6 години 1-2 добро представяне и няколко излагации тип Тампере
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 17 фев 2011 18:05

Предпочитам работа по стадиона, пред евротурнири!
А иначе двете заедно ще е най-добре! ;)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Върни се в “Локо Пловдив”