Deluxx написа:Място в Европа има отбора които завърши в топ3 и вземе купата,а Левски и ЦСКА дали имат класа в Европа,това не подлежи на коментар,щом са в групите значи....
Е извинявай обаче с вашия жребий и Малеш Микрево щяха да влезнат в групите!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Deluxx написа:Място в Европа има отбора които завърши в топ3 и вземе купата,а Левски и ЦСКА дали имат класа в Европа,това не подлежи на коментар,щом са в групите значи....
george_speed75 написа:ПС:А за оня там дето си мисли че лесно се купува място в Групите на ЛЕ,ако може да обясни ?
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
napolitan написа:Локо Пд ми е много симпатичен отбор но не мога да разбера от къде ви дойде тая муза за Купа на България, ЛЕ и прочее. Много високо почнахте да летите и ми се струва, че ще паднете от високо. Бихте ни нас на Герена и май от там тръгна всичко.
Да не ме запсувате сега ама дайте малко по-умерено от по-високо като се падне боли повече, иначе нямама нищо против да сте в тройката пък и купа да вземете.
napolitan написа:Локо Пд ми е много симпатичен отбор но не мога да разбера от къде ви дойде тая муза за Купа на България, ЛЕ и прочее. Много високо почнахте да летите и ми се струва, че ще паднете от високо. Бихте ни нас на Герена и май от там тръгна всичко.
Да не ме запсувате сега ама дайте малко по-умерено от по-високо като се падне боли повече, иначе нямама нищо против да сте в тройката пък и купа да вземете.
napolitan написа:Как се пише моя ник си е моя работа.![]()
Имаме ваши биши футболисти и предполагам ще имаме и за напред, вие също имате наши бивши.
За Герена - така си беше.
Мисълта ми е, че мечтите са безплатни и са хубави ама за това са мечти, не винаги се получават и после е неприятно.
Мисълта ми беше, че реално ще ви е доста трудно понеже силите в България са доста изравнени. Ако не му тръгне играта на Електриката и на тия новите ще ви е мъка. Успех все пак.
Levskar_90 написа:Не знам, защо се натискате за Европа, за мен в момента просто нямате класа за там. По - добре ще е 1-2 сезона да се докажете в БГ и след това , да се пробвате в Европа. Иначе сте ми симпатичен отбор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост