Патрик Огунсото

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локомотив подписа с Патрик Огунсото за 1.5 години

Мнениеот Пловдив1926 » 18 яну 2011 10:11

Аз ви пожелавам вие да сте трети, а ние да вземем купата :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 яну 2011 10:22

Parmalat написа:
zlatan написа:този ли е следващия нападател на Левски ;) ;) ;) .Изглежда ми добър като визитка,аре дано се развие в БГ за да дойде после при нас.С Лаута работим добре там са пичове,а и все пак си плащаме за което и те са доволни.

Toя ще струва доста повече от 200 000 евро в това съм сигурен колкото дадохте за Дембеле и Карвальо.Като нищо Коко може да му определи цена 1 милион евро.А и стига Локомотив ви е захранвал с футболисти да не са ви сателит?Време е да си намерите сами от други клубове.Тоя Локомотив го взимат да мачкат по европейските терени и ако ще го продават ще е в чужбина !

Коко беше обявил цена на Карвальо от 2 000 000 евро, а ни го продаде за 300 000, така че не се изхвърляй :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 18 яну 2011 10:23

Огунсото беше трансферна цел на Локото още през лятото,но тогава нещо не се получи а и се оказа за добро,защото взехме Карвальо и той успя!Убеден съм,че дай боже да му потръгне,Огунсото няма да е новия в Левски,нито някъде другаде у нас! Коко е изклюително умен човек и всиките му "ходове" до сега имаха тотален успех и със сигурност бяха предварително обмислени! Този човек прави революция в трансферната политика на БГ футбола,която никой до сега не е правил в историята ни!Мога само да бъда изключително щастлив от факта,че именно господин Динев е собственик на любимия ми клуб а и съм убеден,че не съм само аз щастливия!Успех на новото "страшилище" в БГ първенството и дано бъде здрав и пасне на отбора ни! Нека всички недоброжелатели на Пловдивския любимец Локомотив да треперят!!!!!!!! Локомотива идва със страшна скорост......................!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 18 яну 2011 10:29

rsk написа:
Parmalat написа:
zlatan написа:този ли е следващия нападател на Левски ;) ;) ;) .Изглежда ми добър като визитка,аре дано се развие в БГ за да дойде после при нас.С Лаута работим добре там са пичове,а и все пак си плащаме за което и те са доволни.

Toя ще струва доста повече от 200 000 евро в това съм сигурен колкото дадохте за Дембеле и Карвальо.Като нищо Коко може да му определи цена 1 милион евро.А и стига Локомотив ви е захранвал с футболисти да не са ви сателит?Време е да си намерите сами от други клубове.Тоя Локомотив го взимат да мачкат по европейските терени и ако ще го продават ще е в чужбина !

Коко беше обявил цена на Карвальо от 2 000 000 евро, а ни го продаде за 300 000, така че не се изхвърляй :lol:

Цената е 350 000 а и какво искаш да кажеш,че сте го взели без пари ли???????? Ако 700 000 лева са малко за вътрешен трансфер здраве му кажи!Доколкото си спомням на времето Анатоли Нанков го взеха за милион чорбата и тва е! Друг такъв не помня!Що се отнася до това,колко е казал че иска Коко за Карвальо,това са нормални бизнес трикове! Той и "бай-ганя" искаше за Гарата 4 милона евра а сега и за милион и двеста не може да го продаде и майче си остава в БГ кръчмите като гледам!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 18 яну 2011 10:32

Купата е наша, а вие се разбирете с кой да сме на финала ;) :lol: Иначе визитката му е яка и видеото не е лошо.Успех на пичагата!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 18 яну 2011 10:36

fire написа:Цената е 350 000 а и какво искаш да кажеш,че сте го взели без пари ли???????? Ако 700 000 лева са малко за вътрешен трансфер здраве му кажи!Доколкото си спомням на времето Анатоли Нанков го взеха за милион чорбата и тва е! Друг такъв не помня!Що се отнася до това,колко е казал че иска Коко за Карвальо,това са нормални бизнес трикове! Той и "бай-ганя" искаше за Гарата 4 милона евра а сега и за милион и двеста не може да го продаде и майче си остава в БГ кръчмите като гледам!

Илиан Илиев от Черно Море в Левски за 2 млн. марки. :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2011 10:39

cska - maina написа:Купата е наша, а вие се разбирете с кой да сме на финала ;) :lol: Иначе визитката му е яка и видеото не е лошо.Успех на пичагата!

Не се заяждам,но ЦСКА не си спомням да е бил толкова слаб от много години.Имате един Тошко Янчев и Маркиньос които дърпат отбора ви,но с двама играчи класен отбор не се прави,а и селекцията ви не е убедителна.Реално погледната най-малко ЦСКА може да претендира за купата на този етап. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 яну 2011 10:44

Вашия президент кефи, честно. Още от Вихрен все намира нещо яко да купи...

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 18 яну 2011 10:57

Супер е момчето.Поне на видеото.Само дето ме е много яд като се сетя как има момчета в школата,които си мечтаят да са играчи на Локо и като им дойде времето ги дават на Брестник,и разни други села.Но ако разчиташ на млади момчета няма да има оборот на финансии,което като гледам Динев най-много харесва на футбола.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 яну 2011 11:02

Parmalat написа:
black&white написа:В клипчето има доста впечатляващи изпълнения. А и визитката му никак не е лоша. Коко Динев май наистина направи поредния си удар. Както неведнъж вече казах, първенството ни е на такова ниво, че изходната ни позиция в момента съвсем реално позволява да стигнем до третото място и с отбор, сглобяван в движение. Особено ако новите попълнения са още по-качествени от продадените играчи.

[offtopic]Как може да си позволявате да сравнявате някакъв си голаджия с ВЕЛИКИЯ Наско Курдов! От Курдов по-велик няма!!! Питайте публиката на Ботев - успя да я сложи цялата на своя курдов :):):)[/offtopic]

Голяма битка се очертава между Черноморец,Локо Пд,ЦСКА,Славия и Локо Сф за третото място както и за купата.Лично аз ви пожелавам да сте трети ама ние да вземем купата на България! ;)

Не знам ти къде буташ Черноморец в някаква битка изобщо :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Локо Пловдив”