PFC Litex написа:Вместо да се радвате, че общината ви помага вие сега ще почнете да се псувате и завиждате, този БГ манталитет ще ни откъсне един ден главите.
Така е, въпреки че им се дават пари, все пак Ботев им е в устата.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Вместо да се радвате, че общината ви помага вие сега ще почнете да се псувате и завиждате, този БГ манталитет ще ни откъсне един ден главите.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:PFC Litex написа:Вместо да се радвате, че общината ви помага вие сега ще почнете да се псувате и завиждате, този БГ манталитет ще ни откъсне един ден главите.
Пловдив1926 написа:veseo написа:PFC Litex написа:Вместо да се радвате, че общината ви помага вие сега ще почнете да се псувате и завиждате, този БГ манталитет ще ни откъсне един ден главите.
Спести си иронията. Вие няма ли да почерпите, че покрай нас намазахте милионче?
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Пловдив1926 написа:
Пловдив1926 написа:Да, до един са жълтури в общината. Парите са Д-Ъ-Р-Ж-А-В-Н-И. Пак питам кога ще почерпите
Междувременно административният директор на Локо Атанас Узунов благодари на общината за отпуснатите 30 000 лева за изграждането на трафопост, който ще захранва осветлението, което предстои да бъде монтирано през новата година.
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов започна пресконференцията преди първото занимание на тима със съобщаване на новината - “Областният управител на град Пловдив Иван Тотев реши да бъдат отпуснати два милиона лева за реконструкция на стадион “Локомотив” и стадион “Христо Ботев“. Решението на областния управител е на бюрото на кмета Славчо Атанасов и се очаква на сесията на общинския съвет на 20 януари това решение да бъде гласувано”.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост