ZA GRI6ATA I ZA BYLGARIQ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: ZA GRI6ATA I ZA BYLGARIQ

Мнениеот HEATSEEKER » 02 дек 2008 03:40

DA VQRVAM 4E KAKTO SE RABOTI V 4ERNO MORE,IDVAT GODINI KOITO 6TE B1DAT ZA MORQZITE, VA6ETO GOVEJDO DEBELOO4IE NE POZNAVA GRANIZI.T1KMO VI ZARASNAXA G1ZOVETE OT **** I PAK STE NAI VELIKITE......
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 02 дек 2008 09:09

1во да кажа на нашия приятел (можеби жълт приятел ХаХо) че и аз имам същия проблем с кирилицата ама я обръщам в http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
2ро Всички сини говеда да замълчат ... Сливен очакващо се пропука а сега има много мачове които не са на собствен терен... Но това което ме крепи че черно море ще се стегне и ще разбие и Левски и ЦСКА.Ако не се греша и 2та мача са във Варна.Може би черно море няма да стане 1ви но ще съм доволен да покаже хубава игра и а дано Локомотив като отице в Варна само тогава да ядат бои ;)
3то То че Гришата си е №1 то се знае :)
Lokomotiv Plovdiv Forever !
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 дек 2008 09:49

HEATSEEKER написа:DA VQRVAM 4E KAKTO SE RABOTI V 4ERNO MORE,IDVAT GODINI KOITO 6TE B1DAT ZA MORQZITE, VA6ETO GOVEJDO DEBELOO4IE NE POZNAVA GRANIZI.T1KMO VI ZARASNAXA G1ZOVETE OT **** I PAK STE NAI VELIKITE......

Споко това е съвсем нормално за Левски и неговите фенове!Ще ви бият, ако им дадът пак 2 дузпи!Колкото до ония където вика, че няма кирлиица за виста да потърси в гоогле.И не ми говори за изкуствени отбори, защото Локо Пд точно така ги направиха.Велбъжд го преместиха да играе в ПД!Иначе щеха да играят у на майка си путката.Отбора на Гришата близките години няма да стане шампион.Това не е баница с късмети!Отбори като ЦСКА, Левски имат традици, там се знае за какво се играе!Значт че всеки мач е важен и трябва да побеждават и затова са там!Така, че Гришата да си гледа кончетата и въобще да не се занимава с футбол.Колко пари е метнал в тоя отбор от 10 години не може да стане шампион!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ivkooo
Контакти:

Мнениеот ivkooo » 02 дек 2008 10:11

Като отидем във Варна пролетта и отнесем Черно море друго ще говорите тогава, ще видим какъв характер имат пък Ч. море, ако мачът с нас е важен за първото място, най-вероятно ще се повтори мача с Локо СФ ;) [/quote]

A бе мамул,ти в кой свят живееш бе?Ще ви напукаме задниците във Варна.Ако играете по този начин като досега ще ви отнесем безпроблемно.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 02 дек 2008 10:19

Точно и аз съм на това мнение, че Гришата е прав, но трябва и да има подкрепа от другите клубове, само така както той си каза футбола в България има шанс да излезе от кризата.И за Антон Генов е напълно прав!Този треньор няма място в съдийската комисия!Той е комплексар! :!: :?:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Локо Пловдив”