AnalBreaker написа:Red_Pride написа:3-2 за ЦСКА пред 10-12000 публика
От де толкоз автобуси Пловдив - София![]()
Излез от филма моля те.
той говори общо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
AnalBreaker написа:Red_Pride написа:3-2 за ЦСКА пред 10-12000 публика
От де толкоз автобуси Пловдив - София![]()
Излез от филма моля те.
Red_Pride написа:3-2 за ЦСКА пред 10-12000 публика
lokomo032 написа:Red_Pride написа:3-2 за ЦСКА пред 10-12000 публика
10-12000 ще има на стадиона ако мача е в Пловдив,съгласен съм с хората които мислят че ЦСКА ще има "помощници"
Udoji90 написа:Всички само за съдиите говорят, а не виждат, че има отбори, на които много повече се помага пряко и косвено, докато нас дори ни рязаха няколко пъти.
POPCORN написа:Udoji90 написа:Всички само за съдиите говорят, а не виждат, че има отбори, на които много повече се помага пряко и косвено, докато нас дори ни рязаха няколко пъти.
какво няколко пъти отначалото на годината все ни режат.. с кой мач са ни помогнали тая година съдиите?Цял мач да свирят в полза на ЦСКА ?
POPCORN написа:lokomo032 написа:Red_Pride написа:3-2 за ЦСКА пред 10-12000 публика
10-12000 ще има на стадиона ако мача е в Пловдив,съгласен съм с хората които мислят че ЦСКА ще има "помощници"
как няма да си съгласен като си от :Локо ПД!Нали от сега трябва да се презастраховате.. после като паднете от "слабите" ЦСКА да имате оправдание,че съдията ние е помогнал!Смешна работа!
]не се презастраховам,така мисля пред кой да се оправдавам ако паднем?пред жена ми
Red_Pride написа:3-2 за ЦСКА пред 10-12000 публика
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта