Новият треньор на Локо (Пд)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Мъри навит да поеме Локо (Пд)

Мнениеот CTAHKO » 25 сеп 2010 13:52

То няма кой знае колко варианти за Бг треньор.И не мога да разбера какво толкова против имате против Стоилов!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 сеп 2010 13:54

deepblue1963 написа:
зеления написа:Ако е истина само ще кажа: жалко за Локото.

Друго си е В.Попов да ти е треньор,нали?Айде по-скромно...Вече и пророчества!Всички са ясновидци и виждат в бъдещето!

Абе тарикат, ако се разровиш малко във форума ни ( не, че излизаш от него, де ) ще видиш, че съм един от най-големите противници на Попов! Винаги съм бил против него и винаги съм казвал мнението си, че той не става и за отбор от В група. Упрека си можеш да отправиш не към мен, а към ТИМ.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Мнениеот lastsentinel » 25 сеп 2010 13:55

Хахахахаха. Коко Динев да не е луд да назначи Мърли :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 14:04

Sofiazapadultrasa написа:Добра новина за Локомотив ПД.Мъри е добър треньор въпреки всичката пумия дето се изля върху него.Успех му пожелавам дано да постигне нещо с Локо ПД !!!

[offtopic]От колко време съм в тоя форум и не се научихте как се пише помияр и помия :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от pomiqrat на 25 сеп 2010 14:17, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 25 сеп 2010 14:06

Крайно интересно ще е ;)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 25 сеп 2010 14:07

И аз съм навит да съм капитан на Барселона ама за сега не са ми се обадили :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 сеп 2010 14:08

Sofiazapadultrasa написа:Добра новина за Локомотив ПД.Мъри е добър треньор въпреки всичката пумия дето се изля върху него.Успех му пожелавам дано да постигне нещо с Локо ПД !!!

+1 :!:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 сеп 2010 14:16

Ако ще пишете по темата- пишете.Уроците по правопис - някъде другаде :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 25 сеп 2010 14:29

lastsentinel написа:Хахахахаха. Коко Динев да не е луд да назначи Мърли :lol:

Мъри е може би най-добрия вариант за треньор на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Коко Динев за пореден път се е ориентирал повече от добре ! Ако това стане,Пловдивчани вече спокойно могат да се стремят към "върховете" в шампионата! Негативните мнения по отношение на Мъри се понатрупаха след като Чорни за известно време заряза Левски и последваха 2 поредни,смехотворни отпадания на сините,но за тях си имаше и обективни и субективни причини и всички ги знаем! За провала му в националния пък,вината на мъри е почти нищожна,защото всички знаем от къде идват проблемите там! Много бързо обаче забравихте времената,когато именно Мъри направи революция в Левски,подобно на това,което в момента прави Ясен,и как Хасковлията начело на сините направи невъзможното и след поредица победи над европейски колоси,вкара Левски в групите на ЩЛ!? Зложелателите веднага ще кажат,спомняте ли си резултатите там,но всички помним срещу кой играха тогава! Аз съм убеден,че ако Станимир Стоилов поеме ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,Пловдивчани ги чака нова ера в Европа и много успехи у нас!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 25 сеп 2010 14:39

Дано всичко се развие както трябва и Мъри стане треньор на Локомотив. Виждам, че много наши привърженици не го харесват, но ще им кажа да погледнат реално, а не пристрастно. Мъри е доказан специалист и ще вдъхнови Локомотив за големи успехи. Сигурен съм в това. Но нека изчакаме да видим дали ще е той, защото още не се знае кой ще е новият ни треньор на 100%!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”