Елекричката блести, Локомотив громи! Видео от мача!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Елекричката блести, Локомотив громи! Видео от мача!

Мнениеот fire » 12 сеп 2010 20:29

Червени_шампиони написа:
to6kata1912* написа:Без да се заяждам с никой - според вас колко хора имаше на тоя мач?

2000-3000, не повече. :roll:

Темата е за Здрвко Лазаров и за невероятната му игра!!!! Ако някой отново търси под вола теле,не в тази тема! Локомотив Пловдив в момента е на трето място по посещаемост в родното ни първенство, след Черноморец и Берое забележете,а факта,че днес нямаше повече от 3-4000 си има много обективни обяснения! Днес единствения Пловдивски,елитен клуб,показа завидна игра и победи САМО с 0-4,не лошия отбор на монтана! За Здравко само един поклон до земята и.............просто нямам думи! Този Човек прави на терена каквото си иска с противниците си и то не само в днешния мач! Не напразно Лазаров е на върха при голмайсторите ни заедно с друг бивш играч на Локото,Гара Дембеле и Божов от Славия и ще бъде за втори път играч на кръга и то само за 6 кръга!Това са фактите,всичко друго е вятър на устите!

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 12 сеп 2010 20:30

Честито на смърфовете но имам един въпрос,защо за вас свирят такава дупа, а снощи при единтична ситуация за ЦСКА НЯМА ДУЗПА.Нямам никакви намерения да се заяждам с вас,просто ми е любопитно вашето мнение за наказателния удар

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 12 сеп 2010 20:36

Велик Здравко,блестящ Локомотив!Какво повече му трябва на човек в неделя вечер?!А и Ботев бият,хубав празник за футболен Пловдив!Наздраве!!!

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 12 сеп 2010 20:40

CSKARCHETO-BS написа:Честито на смърфовете но имам един въпрос,защо за вас свирят такава дупа, а снощи при единтична ситуация за ЦСКА НЯМА ДУЗПА.Нямам никакви намерения да се заяждам с вас,просто ми е любопитно вашето мнение за наказателния удар

За мен дузпа няма.
Ако играехте срещу Монтана и за вас щеше да се свири.
И на агента честитящ победи на кой му пука за пернатите? И в тази тема ли ще се правим на щрауси? Стига реабилитация на жълтурската пропаганда!!!!
Те да си гледат своята паница, ние нашата!!!
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 12 сеп 2010 20:47

CSKARCHETO-BS написа:защо за вас свирят такава дузпа, а снощи при идентична ситуация за ЦСКА НЯМА ДУЗПА.

И от кого и какъв отговор очакваш по-точно?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 12 сеп 2010 20:50

Защо Електричката когато играеше в Ч.море беше като балерина и се криеше като мишок на терена а сега в Локо се бори като лъв.Ако някой може да ми отговори на този въпрос.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 12 сеп 2010 20:51

CSKARCHETO-BS написа:Честито на смърфовете но имам един въпрос,защо за вас свирят такава дупа, а снощи при единтична ситуация за ЦСКА НЯМА ДУЗПА.Нямам никакви намерения да се заяждам с вас,просто ми е любопитно вашето мнение за наказателния удар

За тази дузпа по-скоро няма отколкото има,за вчерашните ви претенции изобщо и дума не може да става за дузпи.Научете се да приемате нормално слабите ви продукции.
Инъче уникален Здравко.Винаги съм твърдял,че въпреки годинките му е най-добрия в БГ футболист,заедно с кривия и Т.Янчев.Говоря за българите.Колкото и да не ни се иска това са реалностите.
Публиката беше м/у 3000 и 4000 души.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 12 сеп 2010 20:52

зеленобелия написа:Защо Електричката когато играеше в Ч.море беше като балерина и се криеше като мишок на терена а сега в Локо се бори като лъв.Ако някой може да ми отговори на този въпрос.Благодаря предварително.

Заради лошата ви обстановка в съблекалнята и треньора ви според него.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 12 сеп 2010 20:54

1912 написа:
T.Henry14 написа:2000-3000 ? Централната трибуна беше пълна - тоест 1500, Сектор В(новия със седалките) общо е 5300 - сам си прецени колко бяха там и на Бесика имаше към 800-900...

Бесика плюс всики сектори със седалки е за 6300,Атанас Узунов го каза!

В грешка си. Не си измисляйте.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 12 сеп 2010 20:56

batbozho написа:
зеленобелия написа:Защо Електричката когато играеше в Ч.море беше като балерина и се криеше като мишок на терена а сега в Локо се бори като лъв.Ако някой може да ми отговори на този въпрос.Благодаря предварително.

Заради лошата ви обстановка в съблекалнята и треньора ви според него.

И аз така мисля.Честита победа.

Върни се в “Локо Пловдив”