Бонев: Забравиха да приберат Лечков при акция „Наглите”

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Бонев: Забравиха да приберат Лечков при акция „Наглите”

Мнениеот batbozho » 10 сеп 2010 23:17

rbs написа:като футболист е мн далече зад Лечков...но пък го докарва на приказки доста

Е това ме уби майна.Все си мислех,че поне за Бонев като футболист освен папагалите няма друг който да го вади от 3-та за всички времена заедно с Гунди и Стойчков.Ама и това доживях,някой да каже че тоя смешник дето е име заради един гол на световното,че по-голям играч от доскорошния голмайстор на националния отбор и втори с най-много мачове пак там.
Драги ти на колко години си?Това сравнение ми наподобява на това да кажеш че Тошко Янчев е по-голям футболист от Франц Бекенбауер.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 10 сеп 2010 23:22

rbs написа:като футболист е мн далече зад Лечков...но пък го докарва на приказки доста

Много си далеч от истината,ама много далеч,Бонев си е доказана марка и е доста над Лече.Попринцип съм против сравнението на играчи но по мое мнение след Гунди и Стоичков идва Бонев.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 10 сеп 2010 23:24

abiati написа:

Много си далеч от истината,ама много далеч,Бонев си е доказана марка и е доста над Лече.Попринцип съм против сравнението на играчи но по мое мнение след Гунди и Стоичков идва Бонев.

Точно за това говорех...
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 10 сеп 2010 23:30

Лечков: Кака, Бате и Зум да не ми дават акъл

Вицепрезидента на Българския футболен съюз Йордан Лечков заяви, че треньора на националния отбор ще е българин, след оставките на Станимир Стоилов и Наско Сираков.

„Българин ще ни води. Вижте какво стана в Русия и Грузия. В момента има безработни чужденци, които са се провалили и са били изхвърлени от някъде. За какво са ни такива треньори? Да дойдат и да вземат торба пари ли?", отсече Лечков пред „Канал 3".

Лечков не пропусна да се заяде с треньора на Локомотив Пловдив Христо Бонев, който го нападна на пресконференцията на пловдивчани.

„Ако правят, каквото аз правя с юношите в Сливен, ще се вслушам в критиките. Затова не искам акъл да ми дават Кака, Бате или Зум. Когато дойдохме преди четири години в касата на БФС нямаше нито една стотинка, а ние вече толкова време осигуряваме с личните си контакти всички пари. Това, че някой не иска да се раздава или толкова си може не е наша работа. БФС не учи на футбол. Щом футболистите не са доволни, да си ходят. Ще дойдат други, готови да се раздават на терена. Колко много треньори изгонихме заради едно поколение? А колко играчи не се реализираха заради разни каляски? Няма незаменими, има недостижими", отсече в типичния си стил Данчо Лечков.

http://www.sportabg.com/bg-futbol/natzi ... davat-akal

Малумника си е малумник каквото и да си говорим...
Изображение

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 10 сеп 2010 23:32

21:46

21:45

:)
Не зная защо висчки смятат Лечков за велик футболист ? Известен е с единственият си гол срещу Германия ? Нещо друго ? Важен мач , важен гол , Лечков е човек със сприхав характер и за това навсякъде се изпокара с всички , освен , че е със сприхав характер и злоупотребява с разни неща ....
Лечков не може на нокътя на малкиият пръст на Зума, да стъпи !
Не ми е работа да коментирам облеклото на хората ... но не мога да се стърпя :) стайлинг - идиотски
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 10 сеп 2010 23:38

controller написа:
21:46

21:45

:)
Не зная защо висчки смятат Лечков за велик футболист ? Известен е с единственият си гол срещу Германия ? Нещо друго ? Важен мач , важен гол , Лечков е човек със сприхав характер и за това навсякъде се изпокара с всички , освен , че е със сприхав характер и злоупотребява с разни неща ....
Лечков не може на нокътя на малкиият пръст на Зума, да стъпи !
Не ми е работа да коментирам облеклото на хората ... но не мога да се стърпя :) стайлинг - идиотски
Изображение

И то така замина за Англия, ти представяш ли си ония хора там с костюмите като са го видяли тоя какво са си помислили...

ПС: Съгласен съм и с това по горе
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 сеп 2010 23:40

Искам да обърнеш внимание на класацията за 1973-та година на "Франс футбол" за "ЗЛАТНАТА ТОПКА", забележи - не на "Златната обувка" ;) ... И то като футболист на кой... не на "Хамбургер" или някой световноизвестен отбор, а на ЛОКО ПЛОВДИВ... Я виж сега кой е на 12 място и какви футболисти, на какви отбори има зад него... Аз лично си мисля, че ако не бе футболист на Локо Пловдив, мястото му в онези години далеч нямаше да е извън 10-ката... ама... времена... Та... какво викаш за Лечков и... къде бил той спрямо Бонев като футболист?!!!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 10 сеп 2010 23:53

Много е прав Бонев в приказките , но те не трябва да са само към лечков , а към цялото ръководство на БФС. Лечков е само част от тази шайка некадърници , довели българския футбол до кота – 0.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 сеп 2010 00:10

Ти луд ли си бе ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 11 сеп 2010 00:13

zahi1976 написа:на тоя "Свинар -Бонев" кой му дава думата, провали славния национален отбор от 1994 г.,а сега се прави на много честен, галеника на Славков и сие

Бонев е от хората,които не чака някой да му дава думата,а си я взима сам. А когато я звеме го прави,по начин по който много малко хора го могат,като думите са му много силни и точни.
Лечков също го уважавам като футболист,но като човек и ръководител мисля,че е на доста ниско ниво.

Върни се в “Локо Пловдив”