ЛОКО ПД - Черно море

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: ЛОКО ПД - Черно море

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 14:30

sl321 написа:На кое викате северна трибуна?Щото така като гледам точно така наречената трибуна бесика е най-на север.

CSKA викат на сектор Г северната трибуна. Това се имаше предвид. Ние никога не сме наричали сектора под таблото така...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

abcd1
Контакти:

Мнениеот abcd1 » 05 авг 2010 14:31

РЕЗУЛТАТА ОТ СЕВЛИЕВО Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕНИАЛНИТЕ ИДЕИ НА ЗУМА. ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД НЕГО, НО НЕ МОЖЕ 1 МЕСЕЦ ДА ВОДИШ ПОДГОТОВКА С ЕМИЛ АРГИРОВ, АБУШЕВ, ГЕША, ГАБОР ЕРОШ И ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ ОЩЕ И В РЕШАВАЩИЯ МАЧ ДА ПУСНЕШ ТИТУЛЯРИ 4-МА НОВИ, КОИТО НЕ ЗНАЕШ ОЩЕ КАК ЩЕ ПАСНАТ НА ОТБОРА И НА КАКВО НИВО НА ПОДГОТОВКА СА????? И ВТОРО............ЗДР. ЛАЗАРОВ МОЖЕ ДА Е КАПИТАН, НО ВСЕ ПАК Е НА ГОДИНИ И СИЛАТА И БЪРЗИНАТА СА МУ ОТКРОЯВАЩИ ПРЕЗ ІІ-РОТО ПОЛУВРЕМЕ, КОГАТО ПРОТИВНИКА ВСЕ ПАК Е ОТПАДНАЛ ФИЗИЧЕСКИ, КОЛКОТО И ДА Е НЕДОПОСТИМО. А БАТЕ ИЦО МУ ВЗЕ ВЪЗДУХА НА 40-ТЕ ГРАДУСА В СЕВЛИЕВО ЗА ПЪРВИТЕ 30 МИН. ТАКА, ЧЕ КОЛКОТО И ГОЛЯМ ДА Е НЕКА СИ ПРИЗНАЕ ЗАГУБЕНИТЕ 2 ТОЧКИ СА ИЗЦЯЛО НЕГОВА ВИНА. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА НИ СЕ ИЗВИНЯВА, НО ДА МИСЛИ РЕАЛНО. ГАБОР ЕРОШ ИМА СИЛИ ЗА ЦЯЛ МАЧ............НО НЕ ИГРАЕ. ДРАГИ КОЦЕВ ........ЗА 20 МИН. /няма подготовка и аклиматизация/. .... ЗАПОЧВА ТИТУЛЯР. МНОГО, МНОГО ГРЕШКИ И ТОЧКИТЕ.............ПОДАРЕНИ !!!!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 05 авг 2010 14:38

Все пак един път сме ви били в Пловдив, макар и за Б групата.Този мач е изключително важен за нас.Много по-важен от други, поради това, че е ясно колко е трудно за Черно Море на Лаута.И е крайно време това да се прекъсне, иначе къде сме тръгнали в Европа.Това е един мачовете, които задължително трябва да вземаме.Те ни носят самочувствие и спокойствие.Успех на Локо след събота.

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 05 авг 2010 14:38

Много си прав братле,особенно за Габор Ерош,той трябва да е титуляр във всеки мач.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 14:49

Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 авг 2010 14:58

Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...

Ще биете с разлика :lol:
А забравих,че и вие с вашета звездна селекция(ритнатите от ЧМ - Керчев и Здравко Лазаров) ще се борите за място в топ3... обаче още първия кръг НеВидима ви напомни,че миналата година празнувахте като луди спасяването ви в последния кръг :!:
Така,че недей говори много-защото е много по-вероятно ние с нашта селекция да се борим за ЕКТ, за разлика от вас - сигурно пак ще се борите за оцеляване.
Не забравяй и факта,че последните години и ние си ви дъним като брашлян чувал във Варна, бихте ни само през шампионския ви сезон!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 05 авг 2010 15:01

Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...

Ами нашата селекцията си е супер.В контролите само една загуба.Лошото е, че много контузени има, които са изключително важни за нас, а нещо не ги лекуват както трябва.Но излизаме с каквото разполагаме и трябва да ви бием.Отбора ви според мен не е равностоен на нашия - имате много нови футболисти.Ние взехме 3-4 и продадохме един, а вие май около 10 нови.А Жардел си е Жардел каквото и да ми говориш.Много голям играч.Иначе успех на Локомотив, но след мача с нас.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 15:20

Mussolini написа:

Ами нашата селекцията си е супер.В контролите само една загуба.Лошото е, че много контузени има, които са изключително важни за нас, а нещо не ги лекуват както трябва.Но излизаме с каквото разполагаме и трябва да ви бием.Отбора ви според мен не е равностоен на нашия - имате много нови футболисти.Ние взехме 3-4 и продадохме един, а вие май около 10 нови.А Жардел си е Жардел каквото и да ми говориш.Много голям играч.Иначе успех на Локомотив, но след мача с нас.

Дай Жардел да отбележи 10 гола първите 10 кръга поне и тогава да го обявяваме за голям играч. Сто процентов ПР ход (при това правилен за мен) е привличането му при вас. Така се пълнят трибуни - със залязващи имена, но въпреки всичко имена. За това и Стоичков игра в Америка и тн. и тн. примери бол. Най-класния ви играч - Жоро Илиев е за съжаление контузен. Ще поживеем ще видим какво ще стане, но съм твърдо убеден, че ще бием този мач.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 авг 2010 15:34

Пловдив1926 написа:
Mussolini написа:

Дай Жардел да отбележи 10 гола първите 10 кръга поне и тогава да го обявяваме за голям играч. Сто процентов ПР ход (при това правилен за мен) е привличането му при вас. Така се пълнят трибуни - със залязващи имена, но въпреки всичко имена. За това и Стоичков игра в Америка и тн. и тн. примери бол. Най-класния ви играч - Жоро Илиев е за съжаление контузен. Ще поживеем ще видим какво ще стане, но съм твърдо убеден, че ще бием този мач.

Говореики за селекцията ни, не визирах Жардел, това и аз го броя като плюс от към ПР стратегията на собствениците на отбора.
Говоря ти за Дончо Атанасов,Тиаго,Димитър Петков - много добро включване на новите попълнения в контролите,както и в първия официален мач - като първите двама донесаха 3-те точки с/у Пирин с головете си!
А за останалото прав си - ще поживеем ще видим! Успех на Локо ПД, симпатичен отбор сте ми, но след мача с НАС ;)
фалшива коса - фалшив футбол!

Xapu1936

Мнениеот Xapu1936 » 05 авг 2010 15:36

Само не виждам какво е това самочувствие от вас щото ако не си спомняте вие редовно си падахте от сопот в плд така, че не виждам нещо да сте, напротив даже спрямо нашето име сте никой без да обидя никой, това си е факт! Локомотив Пловдив е много по-голям клуб от черно море, не виждам за кви се мислите и онова момче където каза, че редовно ни биели в плд я изкарай победа на черно море след 90 година и ми копи да видим пред всички тука къде е тая победа, че нещо не се сещам! И ако не забравяш миналия сезон ние се борихме да не изпаднем но ви направихме смешни на вашия стадион, абсолютен факт! Вие гледайте да дойдете повече от 22ма в плд, че нещо ви няма... И относно за ония където говореше невидима мидима резултата няма значение, но зад тази емблема в чужд град стояха 1000 човека изкарай ми гостуване на черно море където са повече от нас!

[offtopic]Edit: Пловдив1926 Autocirilization.[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”