sl321 написа:На кое викате северна трибуна?Щото така като гледам точно така наречената трибуна бесика е най-на север.
CSKA викат на сектор Г северната трибуна. Това се имаше предвид. Ние никога не сме наричали сектора под таблото така...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sl321 написа:На кое викате северна трибуна?Щото така като гледам точно така наречената трибуна бесика е най-на север.
Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...
Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...
Mussolini написа:Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...
Ами нашата селекцията си е супер.В контролите само една загуба.Лошото е, че много контузени има, които са изключително важни за нас, а нещо не ги лекуват както трябва.Но излизаме с каквото разполагаме и трябва да ви бием.Отбора ви според мен не е равностоен на нашия - имате много нови футболисти.Ние взехме 3-4 и продадохме един, а вие май около 10 нови.А Жардел си е Жардел каквото и да ми говориш.Много голям играч.Иначе успех на Локомотив, но след мача с нас.
Пловдив1926 написа:Mussolini написа:Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...
Ами нашата селекцията си е супер.В контролите само една загуба.Лошото е, че много контузени има, които са изключително важни за нас, а нещо не ги лекуват както трябва.Но излизаме с каквото разполагаме и трябва да ви бием.Отбора ви според мен не е равностоен на нашия - имате много нови футболисти.Ние взехме 3-4 и продадохме един, а вие май около 10 нови.А Жардел си е Жардел каквото и да ми говориш.Много голям играч.Иначе успех на Локомотив, но след мача с нас.
Дай Жардел да отбележи 10 гола първите 10 кръга поне и тогава да го обявяваме за голям играч. Сто процентов ПР ход (при това правилен за мен) е привличането му при вас. Така се пълнят трибуни - със залязващи имена, но въпреки всичко имена. За това и Стоичков игра в Америка и тн. и тн. примери бол. Най-класния ви играч - Жоро Илиев е за съжаление контузен. Ще поживеем ще видим какво ще стане, но съм твърдо убеден, че ще бием този мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта