Борис Белков - Бучо,говори за историята на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Борис Белков - Бучо,говори за историята на Локомотив Пловдив

Мнениеот fire » 14 юни 2010 14:47

Радва ме факта,че за пореден път жълтури се интересуват живо от историята на Локомотив Пловдив! Иначе е естествено плиткоумните им главици да не могат да дешифрират елементарни неща,...............или така им изнася!? Хубаво е жълти провинциалисти да се позанимавате повечко с отборите от третия ешелон,защото тепърва ще се срещате с тях а и е добре в по-голяма степен да се запознаете с историята на Металик заради факта,че именно под тяхна опека и с техния лиценз ще участвате във В група! Някога през 60-те заради комунистическия ви статут са разформировали Пловдивските Спартак и Марица и за малко и Локомотив! Сега заради истеричния ви страх да не изчезнете бяхте принудени да съсипете и Сопотския футбол за да играете в "престижната" В група! Само от сега си помислете за 2012-та когато с цялата си наглост и глупост може би ще претендирате ,че ставате на 100 години,но още от сега ви припомням,че вашия клуб ще бъде официализиран на 19-ти този месец и няма да имате и грам повод за празненства освен за такова,на което ще чествате 2 години!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 14 юни 2010 14:53

[center]Tren clubes de fútbol "[/center]

* Banfield (club de fútbol)
* Vitebsk (club de fútbol)
* Debrecen (club de fútbol)
* Željezničar (club de fútbol, Sarajevo)
* Amanecer (FC Lugansk)
* Itoua
* Kairat (club de fútbol)
* Leipzig (club de fútbol)
* Leh (club de fútbol)
* Lokomotiv FC Abakan
* Lokomotiv FC Astana
* Lokomotiv FC Vitebsk
* Lokomotiv FC, Jalal-Abad
* Lokomotiv FC Imishli
* Lokomotiv FC Kaluga
* Lokomotiv Kiev FC
* Lokomotiv FC, Leipzig)
* Lokomotiv FC Liski)
* Lokomotiv FC Mezdra)
* Lokomotiv Moscú
* Lokomotiv (equipo de fútbol, Plovdiv)
* Lokomotiv FC St. Petersburgo
* Lokomotiv Sinuiju FC
* Lokomotiv (equipo de fútbol, Sofía)
* Lokomotiv (equipo de fútbol, Tashkent)
* Lokomotiv FC Tbilisi
* Lokomotiv Kharkiv FC
* Lokomotiv FC, Cheliabinsk)
* Lokomotiv-KMV
* Lokomotiv-M
* Lokomotiv NN
* Macedonia (club de fútbol)
* Manchester United
* Metalist (Kharkiv FC)
* Rabotnicki
* Rápida (club de fútbol, Bucarest)
* Rosario Central
* SKVICH
* Railview Central del Uruguay Cricket Club
* Talleres (club de fútbol, Córdoba)
* Ferroviario (club de fútbol, Fortaleza)
* Ferro Carril Oeste
* CFR (club de fútbol)
:?:
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 юни 2010 15:41

ogg написа:
plovdivram написа:
Show Must Go On написа:Аз пък си мислех,че сте наследници на ФК Шефилд 1857.Сега ме е яд ,че не сте :) :) :)

Аз пък си мислех, че това, 'дето го говори Бучо, го твърдят само "двамата шамани", 'ма то не било май така?!!! Гле'й к'во нещо?!

Дявол чете евангелието е при вас работата! Т. нар. "Бучо" не твърди НИЩО, което да съвпада с пропагандата на духовните ментори! Съвсем ясно се чуват две неща:
1. Петима играчи на Спортклуб преминават в Локомотив!
2. В брошурата ясно пише, че НЕ СТЕ Спортклуб!

Незнам ние ли не четем както трябва или вие слушате и си го нагаждате както ви е угодно?! :mrgreen: Ай' сега тогава искам да прочетеш следното, което ти поствам ВНИМАТЕЛНО и да ми кажеш:
1/Какво според тебе е това
2/Кога е писано
3/ От кой е писано
и
4/Какво иска да ни кажат авторите с написаното?!

Изображение
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 14 юни 2010 16:39

fire написа:Радва ме факта,че за пореден път жълтури се интересуват живо от историята на Локомотив Пловдив! Иначе е естествено плиткоумните им главици да не могат да дешифрират елементарни неща,...............или така им изнася!? Хубаво е жълти провинциалисти да се позанимавате повечко с отборите от третия ешелон,защото тепърва ще се срещате с тях а и е добре в по-голяма степен да се запознаете с историята на Металик заради факта,че именно под тяхна опека и с техния лиценз ще участвате във В група! Някога през 60-те заради комунистическия ви статут са разформировали Пловдивските Спартак и Марица и за малко и Локомотив! Сега заради истеричния ви страх да не изчезнете бяхте принудени да съсипете и Сопотския футбол за да играете в "престижната" В група! Само от сега си помислете за 2012-та когато с цялата си наглост и глупост може би ще претендирате ,че ставате на 100 години,но още от сега ви припомням,че вашия клуб ще бъде официализиран на 19-ти този месец и няма да имате и грам повод за празненства освен за такова,на което ще чествате 2 години!

Поредното ново попълнение в редиците на празноглавците и празнодумците!!!!Четейки мисловните му фекалии човек неможе да не изпита отвращение от ориенталските му сквернословия с които охулва футболната емблема на Пловдив-Ботев!!!Виж какво индивиде,чиито мозък е дал ФИРА,както ника ти т.с. изгорял,гледай си любимата сбирщина и не разнасяй зловонието си из форума!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 14 юни 2010 16:51

Незнам ние ли не четем както трябва или вие слушате и си го нагаждате както ви е угодно?! :mrgreen: Ай' сега тогава искам да прочетеш следното, което ти поствам ВНИМАТЕЛНО и да ми кажеш:
1/Какво според тебе е това
2/Кога е писано
3/ От кой е писано
и
4/Какво иска да ни кажат авторите с написаното?!

Изображение
[/quote]
Рам сещаш се кои нямат умора в опитите си да "доказват" несъществуващи "факти".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 юни 2010 16:54

Botev fur immer
Рам сещаш се кои нямат умора в опитите си да "доказват" несъществуващи "факти

Не пич, но се сещам кой постоянно е тук за да спами.... Има 4 простички въпроса, на които всеки РАЗУМЕН :mrgreen: човек може да отговори... Ще помоля модераторите ако продължиш с безсмислените си мнения просто да трият всяко твое мнение, което не е по същество, защото всички знаем какъв "цар" си на "размиванията" на темите!!! :mrgreen:
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 юни 2010 17:06

sir George написа:Доколкото разбирам,вашите "предци" не са признавали Спортклуб като предвестник на Локомотив(поне това се чу)!Вие обаче сте се "замислили" и сега се самопределяте като наследници!Защо чак сега?Защо чак 2010?Старите локомотивци прости ли са били,че не са се сетили за този дял от "историята ви"?

Не нашите предци, а писачите на брошурата, които са фенове на Ботев!!! Разлика правиш ли?
"Всички фенове и играчи на Спортклуб преминаха в Локомотив....". Това си го набийте в главите.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 14 юни 2010 17:09

plovdivram написа:Botev fur immer

Не пич, но се сещам кой постоянно е тук за да спами.... Има 4 простички въпроса, на които всеки РАЗУМЕН :mrgreen: човек може да отговори... Ще помоля модераторите ако продължиш с безсмислените си мнения просто да трият всяко твое мнение, което не е по същество, защото всички знаем какъв "цар" си на "размиванията" на темите!!! :mrgreen:

"Безмислени","размиване" за кой ли се отнасят?Не един път съм ти казал,че освен неколцината "лумпенизирани" индивиди никой не вярва в твърденията ти което е видно от всички книги издадени за футболна история и което бе разискано в една друга тема.Твоите "молби" явно доказват безсилието ти в една дискусия.Дерзай Раме,но с мен или без мен "усилията" ти са обречени!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 юни 2010 17:12

Botev fur immer написа:
plovdivram написа:Botev fur immer

"Безмислени","размиване" за кой ли се отнасят?Не един път съм ти казал,че освен неколцината "лумпенизирани" индивиди никой не вярва в твърденията ти което е видно от всички книги издадени за футболна история и което бе разискано в една друга тема.Твоите "молби" явно доказват безсилието ти в една дискусия.Дерзай Раме,но с мен или без мен "усилията" ти са обречени!!

Модераторе? Моля те оставяй само мнения, които имат общо с темата и се придържат към нея?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 юни 2010 17:15

Факт е, че единствените, които ни занимават с глупости тук са жълтите мисирки. Любимецът на Пловдив и неговете фенове нямат нужда от вас. Оправяйте се с новосъздадения отбор, че май и Сопот не ще да дава лиценза. Поне косачката върви ли?

Върни се в “Локо Пловдив”