ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 14:53

plovdivram написа:
botev_1912 написа:Аз не мога да разбера защо се правите на интересни?!?

Никой не оспорва ФАКТА, че Локомотив и Спортклуб /Славия Ченгелов и т.н./ са се слели!

Въпросът е защо до ден днешен всички /включително и Вие/ са смятали, че клубът който запазва традициите и историята си е Локомотив и иведнъж се появявате Вие с някакви изсмукани от пръстите си доказателства и казвате - НЕ НИЕ СМЕ СПОРТКЛУБ?

Ами ето нещо над което да помислите и ти и Алън Уайлдър!!!
Само да отбележа, че и двете неща са преди "изведнъж да се появим"!!! :mrgreen:

Изображение
това хубаво - играли сте в А група тогава!

Изображение

Този текст под тази снимка кой го е сложил?
Сигурен ли си че е истина? Дори и да е истина - в онези бедни години са решили да не изхвърлят старите екипи а да си ги ползват!
Все пак Славия са се влели в Локомотив - защо да не ползват старите екипи вместо да ги изхвърлят?

Нали се сещаш, че въпросителните излизат една след друга, а ти нямаш отговорите на тези въпроси!

Тази снимчица може да е изфабрикувана от баща ти, който пък да ти е насадил идеята и на теб че всъщност не сте Локомотив ами сте Спортклуб! А може и снимчицата въобще да не е от въпросният мач!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 10 май 2010 14:59

botev_1912 написа:Все пак Славия са се влели в Локомотив - защо да не ползват старите екипи вместо да ги изхвърлят?

Славия са се влели в Локомотив, точно толкова колкото и Ботев в Шипка ;) няма как по-големия да се влее в по-малкия ;)
Пловдив не може да се влее в Ягодово нали :?:
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 10 май 2010 15:02

loko2004 написа:
botev_1912 написа:Все пак Славия са се влели в Локомотив - защо да не ползват старите екипи вместо да ги изхвърлят?

Славия са се влели в Локомотив, точно толкова колкото и Ботев в Шипка ;) няма как по-големия да се влее в по-малкия ;)

Може бе, ако привърженииците на папагалите от Ягодово го пожелаят. Не само, че ще се влее, ами ще бъде погълнат. Да му мслят пловдивчани като мине референдума на ягодовци.

Хубав аналог. Интелигентен човек би го разбрал. Останалите са папагалите.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 15:03

botev_1912

Точно този текст... по този начин ТАКА съм го написал АЗ!!! :mrgreen: Но мога да ти кажа, откъде имаме тази СНИМКА!!! Тази снимка я имаме и е ОПИСАНА от Петър Събев /Маймуна/, който през 2006-а година все още бе жив човека /Бог да го прости/... В момента ОРИГИНАЛА се съхранява от неговият син!!! Макар да съм убеден, че тази снимка е ИМЕНО от този мач.... в случая това ЕДВА ли обаче има такова значение, защото ТОЗИ МАЧ НЕ Е ДОКУМЕНТИРАН САМО ОТ ТАЗИ СНИМКА!!! :mrgreen: Ама то трябва и да се ЗАМИСЛИШ над тези работи!!!!

botev_1912
Все пак Славия са се влели в Локомотив - защо да не ползват старите екипи вместо да ги изхвърлят?

Ами за мен ще е много интерсно да ДОКАЖЕШ КАК СЛАВИЯ се е вляла в ЛОКОМОТИВ?!! Дай да вдим какво те кара да мислиш така?! ЕТО ТОВА Е ЕДИН МНОГО ИНТЕРЕСЕН ВЪПРОС, който ТИ поставяш!!! :mrgreen:

Колкото до екипите... може и едно интересно видео по-късно да пусна да изгледаш!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 15:10

loko2004 написа:

Виж сега пич, след като бащите Ви и дядовците Ви са вярвали /а и самите те са го осъществили/, че е било така и изведнъж внуците им започват да разбират повече от тях по тема за събития по време на които не са били живи, то работата започва да се размирисва!

Нека да Ви поясня ситуацията:

1. Ако искате да Ви признаем, че Вие сте Спотклуб - требе да извадите НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за това /тук дописваници под разни снимчици не вървят!

2. Ако сте толкова сигурни че сте си Спортклуб - защо рамчето подскача като ощипана госпожичка, при всяко подмятане, че не сте и се хвърля да обяснява на сульо и пульо?

3. Ако не можете да изкарате доказателства - просто изчакайте! Ние ще си ви бъзикаме още 50-60-70 години после ще измрем, а Вие ще казвате че това че сте Локомотив е още един мит на жълтите.
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 15:16

plovdivram написа:
Ами за мен ще е много интерсно да ДОКАЖЕШ КАК СЛАВИЯ се е вляла в ЛОКОМОТИВ?!! Дай да вдим какво те кара да мислиш така?! ЕТО ТОВА Е ЕДИН МНОГО ИНТЕРЕСЕН ВЪПРОС, който ТИ поставяш!!! :mrgreen:

Колкото до екипите... може и едно интересно видео по-късно да пусна да изгледаш!!! :mrgreen:

Виж сега приятелю, пак да ти кажа, че в спора си дали Вие сте или не сте Спортклуб - ние нямаме какво да доказваме!

Вие трябва да вадите доказателства и българската футболна общественост /която включва и моя милост/ трябва да бъде убедена в това че Вие сте Спортклуб, а не ние да убеждаваме Вас, че не сте!

Споециално ти се надявам, че ще разбереш думите ми, за голямата част от вашите съм сигурен че не ме разбират и в момента се чудят как да ме напсуват!
100
покривни прозорци

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 10 май 2010 15:21

botev_1912 написа:
1. Ако искате да Ви признаем, че Вие сте Спотклуб - требе да извадите НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за това /тук дописваници под разни снимчици не вървят!

Това, че според БФС сме наследник на Славия/наследник на Спортклуб и Парчевич/ неоспоримо доказателство ли е?
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 15:23

plovdivram написа:botev_1912

Точно този текст... по този начин ТАКА съм го написал АЗ!!! :mrgreen: Но мога да ти кажа, откъде имаме тази СНИМКА!!! Тази снимка я имаме и е ОПИСАНА от Петър Събев /Маймуна/, който през 2006-а година все още бе жив човека /Бог да го прости/... В момента ОРИГИНАЛА се съхранява от неговият син!!! Макар да съм убеден, че тази снимка е ИМЕНО от този мач.... в случая това ЕДВА ли обаче има такова значение, защото ТОЗИ МАЧ НЕ Е ДОКУМЕНТИРАН САМО ОТ ТАЗИ СНИМКА!!! :mrgreen: Ама то трябва и да се ЗАМИСЛИШ над тези работи!!!!

botev_1912

Рам,време е да спреш!!Ти говориш за един отбор в едно време за който 99% от жителите на града не им е пукало кой е и за какво се бори!То в историята на България се водят спорове за значителни събития ти си седнал да съчиняваш родословно дърво на отбора ти.Ти не си първосъздателя и явно толкова е бил значим клуба ти щом и до наши дни никой не се е заел да "събере" историята му.
Последна промяна от Botev fur immer на 10 май 2010 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 10 май 2010 16:15

Единственото нещо, което събира тооолкова много фенове на Ботев на едно място - тема за Локомотив Пловдив в интернет :))))))
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 16:21

botev_1912

2. Ако сте толкова сигурни че сте си Спортклуб - защо рамчето подскача като ощипана госпожичка, при всяко подмятане, че не сте и се хвърля да обяснява на сульо и пульо?

3. Ако не можете да изкарате доказателства - просто изчакайте! Ние ще си ви бъзикаме още 50-60-70 години после ще измрем, а Вие ще казвате че това че сте Локомотив е още един мит на жълтите.

Виж какво пък аз ще ти кажа!!! :mrgreen: За да твърдиш, че СЛАВИЯ ПЛОВДИВ се е ВЛЯЛА В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ще ти трябва да ни покажеш:

1/ Защо днешният ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ /от 1951 насам/ СЕ ВОДИ ЗА НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ?! За хиляден път ще кажа, че ТОВА НЕ Е МОЕ или на АНГЕЛ ТВЪРДЕНИЕ?!!!

2/ ЗАЩО на сметката на на днешният ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОФИЦИАЛНО СЕ ВОДИ СТАТИСТИКАТА НА СЛАВИЯ ПЛОВДИВ, ако приемаме за верно ВАШЕТО твърдение, че СЛАВИЯ ПЛОВДИВ СЕ Е ВЛЯЛА В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ?!!!

3/ ЗАЩО районът на днешния ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ винаги е бил 4-ти пловдивски район при положение, че това е районът на СЛАВИЯ ПЛОВДИВ?!

4/ Защо Локомотив Пловдив /Торпедо/ не само играе в цветовете на Славия Пловдив, но БУКВАЛНО играе и с нейният екип ако водещият клуб е ЖСК?!!

5/ Знаете ли колко и кои са играчите и ръководителите от ЖСК, които преминават в ДСО "ЕНЕРГИЯ"?!
Последна промяна от plovdivram на 10 май 2010 16:29, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”