ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!
Не говорете глупости,цени от 10 лева не са скъпи.
- plovdivram
- Контакти:
difeza
Абе вие 'що се правите на неразбрли е майна?!
Въпроса не е в това дали са скъпи или не, а че това НЕ Е ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА на Овча купел, а показва някакво "СПЕЦИАЛНО" ОТНОШЕНИЕ!!! Разбирам Славия като клуб да бе казало ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА, че от сега нататък цените за гостуващите фенове ще са по 10 лева... но... сега В ПОСЛЕДНИЯТ си домакински мач "ИЗВЕДНЪЖ" да решиш, че 10 лева са "малко" за футбола ни е малко "СЪМНИТЕЛНО"
!!! Ама аз пак ви казвам - ние нямаме проблем 10лв... 10лв... ОК... ще го приемем.... колкото отидем - толкова... Но.... ИНТЕРСНО ми е обаче
... догодина ако сме в "А" група какво ще ни се говори тук ако обявим цени от по 10 лева за гостуващите фенове, а за "тези" 'дето са им малко десеття лева - по 15?!
... Представям си какво ще е... ама ние нали сме Локо Пловдив... за нас и 20 са малко!!! 
Botev fur immer
Я ми кажи
... колко пъти още трябва да смениш никовете, за да продължиш с ТВЪРДЕНИЯТА си... Ако така се "МУЛТИПЛИЦИРАТЕ" и на стадиона ви...
Да ти кажа... може и да сте повече от милион само в Пловдив!!!
И виж там... в другата тема съм ви задал "РЕ-въпрос" /отговор/
на "разкритие"
от ваша страна, което трябва да "докаже", че Славия Пловдив се е била "загубила"!!!
Не говорете глупости,цени от 10 лева не са скъпи.
Абе вие 'що се правите на неразбрли е майна?!

Botev fur immer
Рам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.
Я ми кажи

-
plovdivram написа:difezaНе говорете глупости,цени от 10 лева не са скъпи.
Абе вие 'що се правите на неразбрли е майна?!Въпроса не е в това дали са скъпи или не, а че това НЕ Е ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА на Овча купел, а показва някакво "СПЕЦИАЛНО" ОТНОШЕНИЕ!!! Разбирам Славия като клуб да бе казало ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА, че от сега нататък цените за гостуващите фенове ще са по 10 лева... но... сега В ПОСЛЕДНИЯТ си домакински мач "ИЗВЕДНЪЖ" да решиш, че 10 лева са "малко" за футбола ни е малко "СЪМНИТЕЛНО"
!!! Ама аз пак ви казвам - ние нямаме проблем 10лв... 10лв... ОК... ще го приемем.... колкото отидем - толкова... Но.... ИНТЕРСНО ми е обаче
... догодина ако сме в "А" група какво ще ни се говори тук ако обявим цени от по 10 лева за гостуващите фенове, а за "тези" 'дето са им малко десеття лева - по 15?!
... Представям си какво ще е... ама ние нали сме Локо Пловдив... за нас и 20 са малко!!!
Botev fur immerРам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.
Я ми кажи... колко пъти още трябва да смениш никовете, за да продължиш с ТВЪРДЕНИЯТА си... Ако така се "МУЛТИПЛИЦИРАТЕ" и на стадиона ви...
Да ти кажа... може и да сте повече от милион само в Пловдив!!!
И виж там... в другата тема съм ви задал "РЕ-въпрос" /отговор/
на "разкритие"
от ваша страна, което трябва да "докаже", че Славия Пловдив се е била "загубила"!!!
Би ли уточнил кои мои твърдения са неверни?
Arto написа:Тия СЕЛЯНИ ги е страх , че като домакини ще имат по-малко фенове и за това го правят. 10 или 100 лв. ако от това се решава дали Локомотив Пд ще остане в "А" група отиваме!!!
Всички неделя в шопия!
САМО .... ?
ОООоак ме разсмя с това

нямам подпис...
- stefan0609
- Контакти:
Отивай да си плащаш членския внос от 240 лв защото на сдружението му трябват пари за новият отбор!!!Botev fur immer написа:Рам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.
-
stefan0609 написа:Отивай да си плащаш членския внос от 240 лв защото на сдружението му трябват пари за новият отбор!!!Botev fur immer написа:Рам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.
Платил съм го,не ме мисли!!!Ами ти вземи купи билет поне на Чобата!
- Irish stout
- Контакти:
mishkar написа:Arto написа:Тия СЕЛЯНИ ги е страх , че като домакини ще имат по-малко фенове и за това го правят. 10 или 100 лв. ако от това се решава дали Локомотив Пд ще остане в "А" група отиваме!!!
Всички неделя в шопия!
САМО .... ?
ОООоак ме разсмя с това![]()
![]()
сега остава да ни наречеш и цигани
![]()
![]()
Важното е, че сте в червената книга.
А че е смешно да искаш 10 лева за билет е повече от ясно. Всякакви други коментари са излишни.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на чорбата и слабия другия сезон като дойдат на Лаута искам билетите да си ги купуват в ЕВРО не в левове. 

По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

За мен и двете страни са прави.Имам един въпрос - Този сезон, на "Овча Купел", друг гостуващ отбор,плащал ли е десет кинта
Почти съм сигурен, че не, ако билета за всички гостуващи отбори беше по 10 лв. съм убеден,че никой от Локомотив, нямаше да повдигне темата и да го прави на проблем. Другата страна също е права, че 10 лева са нормална цена за мач. Седем лева е билет за кино, пет лева е една кутия цигари. Друг е въпроса, че при цена три лева , стадионите са полу-празни, ако станат десет ще останат празни. И накрая искам да дам един съвет към президентите на клубовете, да го направят входа десет лева, ама да оправят и стадионите, не искам луксове, а например най-обикновените неща,като се почне от тоалетни

Последна промяна от Madridist на 05 май 2010 15:20, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- plovdivram
- Контакти:
Botev fur immer
Ами дори да вземем това -
"Фенската маса на локо Пд знаем от коя прослойка е"?!!
Та.. дай да видим де... От коя прослойка ни са феновете?!! :mrgreen: И недей сега ми излиза с номера, че това го бил казал Бонев и то къде?!!
При Барека!!!
т.е. и "препечатано" после и "удобно" в определени вестници... някой от които ТОЧНО тогава бяха написали, че и "Бащата" се бил откзал от Локо Пловдив!!!
Та много ми е интересно как така, това, че Бонев бил казал някъде, че "Има фенове на Локомотив сред циганите в Столипиново" те кара да мислиш, че ВСИЧКИ и В МНОЗИНСТВОТО сме от тази малцинствена прослойка
... По същата логика ти спокойно можеш да кажеш, че феновете на Юнайтед са индийци и пакистанци само, защото по стадиона им все по-често се виждат тук-там "чалми"!!!
Смешно е бе майна!!! Разбирам желанието да ни "ОПЛЮВАТЕ" под-път-и-над-път, 'ма това нещо освен да има за цел единствено да ни хули, то не отговаря на истината, защото цигани-футболни фенове има в цялата страна и на всеки един отбор... дори на ТВОЯ отбор... ама както и да е де... те нашите "цигани" са "по-цигани" от другите...
Иначе много пъти сме дискутирали и "други"
теми, но онова го нищим сега ПРЕДПОЛАГАМ с друг "мултиплициран" потребител във форума...
Би ли уточнил кои мои твърдения са неверни?
Ами дори да вземем това -

Та.. дай да видим де... От коя прослойка ни са феновете?!! :mrgreen: И недей сега ми излиза с номера, че това го бил казал Бонев и то къде?!!

Иначе много пъти сме дискутирали и "други"