ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

difeza
Контакти:

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот difeza » 05 май 2010 14:24

Не говорете глупости,цени от 10 лева не са скъпи.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2010 14:47

difeza

Абе вие 'що се правите на неразбрли е майна?! :mrgreen: Въпроса не е в това дали са скъпи или не, а че това НЕ Е ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА на Овча купел, а показва някакво "СПЕЦИАЛНО" ОТНОШЕНИЕ!!! Разбирам Славия като клуб да бе казало ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА, че от сега нататък цените за гостуващите фенове ще са по 10 лева... но... сега В ПОСЛЕДНИЯТ си домакински мач "ИЗВЕДНЪЖ" да решиш, че 10 лева са "малко" за футбола ни е малко "СЪМНИТЕЛНО" :mrgreen: !!! Ама аз пак ви казвам - ние нямаме проблем 10лв... 10лв... ОК... ще го приемем.... колкото отидем - толкова... Но.... ИНТЕРСНО ми е обаче :mrgreen: ... догодина ако сме в "А" група какво ще ни се говори тук ако обявим цени от по 10 лева за гостуващите фенове, а за "тези" 'дето са им малко десеття лева - по 15?! :mrgreen: ... Представям си какво ще е... ама ние нали сме Локо Пловдив... за нас и 20 са малко!!! :mrgreen:

Botev fur immer
Рам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.

Я ми кажи :mrgreen: ... колко пъти още трябва да смениш никовете, за да продължиш с ТВЪРДЕНИЯТА си... Ако така се "МУЛТИПЛИЦИРАТЕ" и на стадиона ви... :mrgreen: Да ти кажа... може и да сте повече от милион само в Пловдив!!! :mrgreen: И виж там... в другата тема съм ви задал "РЕ-въпрос" /отговор/ :mrgreen: на "разкритие" :mrgreen: от ваша страна, което трябва да "докаже", че Славия Пловдив се е била "загубила"!!!
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 май 2010 14:54

plovdivram написа:difeza

Абе вие 'що се правите на неразбрли е майна?! :mrgreen: Въпроса не е в това дали са скъпи или не, а че това НЕ Е ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА на Овча купел, а показва някакво "СПЕЦИАЛНО" ОТНОШЕНИЕ!!! Разбирам Славия като клуб да бе казало ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА, че от сега нататък цените за гостуващите фенове ще са по 10 лева... но... сега В ПОСЛЕДНИЯТ си домакински мач "ИЗВЕДНЪЖ" да решиш, че 10 лева са "малко" за футбола ни е малко "СЪМНИТЕЛНО" :mrgreen: !!! Ама аз пак ви казвам - ние нямаме проблем 10лв... 10лв... ОК... ще го приемем.... колкото отидем - толкова... Но.... ИНТЕРСНО ми е обаче :mrgreen: ... догодина ако сме в "А" група какво ще ни се говори тук ако обявим цени от по 10 лева за гостуващите фенове, а за "тези" 'дето са им малко десеття лева - по 15?! :mrgreen: ... Представям си какво ще е... ама ние нали сме Локо Пловдив... за нас и 20 са малко!!! :mrgreen:

Botev fur immer
Рам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.

Я ми кажи :mrgreen: ... колко пъти още трябва да смениш никовете, за да продължиш с ТВЪРДЕНИЯТА си... Ако така се "МУЛТИПЛИЦИРАТЕ" и на стадиона ви... :mrgreen: Да ти кажа... може и да сте повече от милион само в Пловдив!!! :mrgreen: И виж там... в другата тема съм ви задал "РЕ-въпрос" /отговор/ :mrgreen: на "разкритие" :mrgreen: от ваша страна, което трябва да "докаже", че Славия Пловдив се е била "загубила"!!!

Би ли уточнил кои мои твърдения са неверни?

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 05 май 2010 15:01

Arto написа:Тия СЕЛЯНИ ги е страх , че като домакини ще имат по-малко фенове и за това го правят. 10 или 100 лв. ако от това се решава дали Локомотив Пд ще остане в "А" група отиваме!!!
Всички неделя в шопия!

САМО .... ?

ОООоак ме разсмя с това :lol: :lol: :lol: сега остава да ни наречеш и цигани :lol: :lol: :lol:
нямам подпис...

Потребителски аватар
stefan0609
Контакти:

Мнениеот stefan0609 » 05 май 2010 15:02

Botev fur immer написа:Рам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.
Отивай да си плащаш членския внос от 240 лв защото на сдружението му трябват пари за новият отбор!!!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 май 2010 15:06

stefan0609 написа:
Botev fur immer написа:Рам така е!!!Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е(според човека клуб Хр.Бонев)!!!Тези цени от 10лв.трябва да са за всички други фенове,но не и за тези от лаута.
Отивай да си плащаш членския внос от 240 лв защото на сдружението му трябват пари за новият отбор!!!

Платил съм го,не ме мисли!!!Ами ти вземи купи билет поне на Чобата!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 май 2010 15:06

mishkar написа:
Arto написа:Тия СЕЛЯНИ ги е страх , че като домакини ще имат по-малко фенове и за това го правят. 10 или 100 лв. ако от това се решава дали Локомотив Пд ще остане в "А" група отиваме!!!
Всички неделя в шопия!

САМО .... ?

ОООоак ме разсмя с това :lol: :lol: :lol: сега остава да ни наречеш и цигани :lol: :lol: :lol:

Важното е, че сте в червената книга.

А че е смешно да искаш 10 лева за билет е повече от ясно. Всякакви други коментари са излишни.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 05 май 2010 15:14

на чорбата и слабия другия сезон като дойдат на Лаута искам билетите да си ги купуват в ЕВРО не в левове. :idea:
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 май 2010 15:17

За мен и двете страни са прави.Имам един въпрос - Този сезон, на "Овча Купел", друг гостуващ отбор,плащал ли е десет кинта :?: Почти съм сигурен, че не, ако билета за всички гостуващи отбори беше по 10 лв. съм убеден,че никой от Локомотив, нямаше да повдигне темата и да го прави на проблем. Другата страна също е права, че 10 лева са нормална цена за мач. Седем лева е билет за кино, пет лева е една кутия цигари. Друг е въпроса, че при цена три лева , стадионите са полу-празни, ако станат десет ще останат празни. И накрая искам да дам един съвет към президентите на клубовете, да го направят входа десет лева, ама да оправят и стадионите, не искам луксове, а например най-обикновените неща,като се почне от тоалетни 8-)
Последна промяна от Madridist на 05 май 2010 15:20, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2010 15:19

Botev fur immer
Би ли уточнил кои мои твърдения са неверни?

Ами дори да вземем това - :mrgreen: "Фенската маса на локо Пд знаем от коя прослойка е"?!! :mrgreen:
Та.. дай да видим де... От коя прослойка ни са феновете?!! :mrgreen: И недей сега ми излиза с номера, че това го бил казал Бонев и то къде?!! :mrgreen: При Барека!!! :mrgreen: т.е. и "препечатано" после и "удобно" в определени вестници... някой от които ТОЧНО тогава бяха написали, че и "Бащата" се бил откзал от Локо Пловдив!!! :mrgreen: Та много ми е интересно как така, това, че Бонев бил казал някъде, че "Има фенове на Локомотив сред циганите в Столипиново" те кара да мислиш, че ВСИЧКИ и В МНОЗИНСТВОТО сме от тази малцинствена прослойка :mrgreen: ... По същата логика ти спокойно можеш да кажеш, че феновете на Юнайтед са индийци и пакистанци само, защото по стадиона им все по-често се виждат тук-там "чалми"!!! :mrgreen: Смешно е бе майна!!! Разбирам желанието да ни "ОПЛЮВАТЕ" под-път-и-над-път, 'ма това нещо освен да има за цел единствено да ни хули, то не отговаря на истината, защото цигани-футболни фенове има в цялата страна и на всеки един отбор... дори на ТВОЯ отбор... ама както и да е де... те нашите "цигани" са "по-цигани" от другите... :mrgreen:

Иначе много пъти сме дискутирали и "други" :mrgreen: теми, но онова го нищим сега ПРЕДПОЛАГАМ с друг "мултиплициран" потребител във форума...
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”