Ивелин Попов - коя е най-добрата публика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Re: Ивелин Попов - коя е най-добрата публика

Мнениеот usta6a » 02 май 2010 22:02

Lauta-Army написа:
Jeff Ament написа:
kubik написа:http://www.gol.bg/2010/05/02/popeto-bylgariia-ne-e-vijdala-kuponite-koito-shte-izbuhnat-v-lovech.76647
Много ми е приятно да победим на този стадион, пред най-добрата публика в България”, заяви Попов

Малко ме рзведри Попето,толкова им бях набрал за днеска.Все пак браво ,знае момчето.

Да докажем ,че сме най добрата и на старата Славия.Да подкрепим момчетата в София всичко още е в наши ръце.Мощно да нахлуем на овча купел,а пък каквото ще да става.Айййййййййй Локоооооооо Един е на света.............

Момчето се е заблудило. ;) Простено му е,все пак станаха шампиони.

Дали ? Незнам ама скоро несъм чул някой да каже нещо подобно за вас :lol:

Добре, че го има Ивелинчо лекето да ви дигне акциите. А за нас не се притеснявай, ние нямаме нужда разни анонимни селски футбалерчета да ни вдигат самочувствието :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 02 май 2010 22:09

Lauta-Army написа:
Jeff Ament написа:
kubik написа:http://www.gol.bg/2010/05/02/popeto-bylgariia-ne-e-vijdala-kuponite-koito-shte-izbuhnat-v-lovech.76647
Много ми е приятно да победим на този стадион, пред най-добрата публика в България”, заяви Попов

Малко ме рзведри Попето,толкова им бях набрал за днеска.Все пак браво ,знае момчето.

Да докажем ,че сме най добрата и на старата Славия.Да подкрепим момчетата в София всичко още е в наши ръце.Мощно да нахлуем на овча купел,а пък каквото ще да става.Айййййййййй Локоооооооо Един е на света.............

Момчето се е заблудило. ;) Простено му е,все пак станаха шампиони.

Дали ? Незнам ама скоро несъм чул някой да каже нещо подобно за вас :lol:

Най-добрите публики са на Цска и Левски.Ние сме го доказали и много добре го знаеш. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 май 2010 22:10

Усташа ами никой като не ви бръсне за публика как да ви го кажат.Футболистите най-добре усещат коя е най-най публиката.За ваша жалост не е само Ивелинчо който го казва,а за вас не съм чул.Даже вашета легенда ЧИКО го каза,че Локомотив са най-добрата публика.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 май 2010 22:11

Публиката на ЦСКА отдавна е получила признание в цяла Европа-последно римската торсида на Рома и останалата част от Олимпико бяха на крака и ръкопляскаха в наша чест! Нормално е Ивелинчо да е в плен на емоциите-все пак стана шампион на Лаута а и като се има предвид пред колко хора играе в Ловеч :lol:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 02 май 2010 22:11

Messinho написа:За мен публиката на ЦСКА е Най-велика. На всеки мач има хореография и НИКОГА СЕКТОР Г НЕ СПИРА ДА ПЕЕ !!! Съгласен съм с едно, че не сме най-културна, но компенсираме с песните.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Оправи ми настроението. Скоро не съм се смял така. За тия дето си тръгват в 65мин ли говориш или дето като не върви мач нахлуват на терена. Левскар съм, но няма как да не призная, че по-големи латерни :mrgreen: от Локото в момента няма. Лятото докато още бяха с Галка правят супер слаб мач в Бургас без положения без нищо. 2 паса не могат да си подадът. Единственото смислено нещо един малко случаен, но много красив гол на Даксон от пряк свободен за 1-1 и после лазене по голлинията. И при цялата тая жалка картинка дето им беше отбора пеят се едно ще стават шампиони.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 02 май 2010 22:12

kubik написа:Усташа ами никой като не ви бръсне за публика как да ви го кажат.Футболистите най-добре усещат коя е най-най публиката.За ваша жалост не е само Ивелинчо който го казва,а за вас не съм чул.Даже вашета легенда ЧИКО го каза,че Локомотив са най-добрата публика.

Поредният виц! :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 май 2010 22:16

zlostar написа:
Messinho написа:За мен публиката на ЦСКА е Най-велика. На всеки мач има хореография и НИКОГА СЕКТОР Г НЕ СПИРА ДА ПЕЕ !!! Съгласен съм с едно, че не сме най-културна, но компенсираме с песните.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Оправи ми настроението. Скоро не съм се смял така. За тия дето си тръгват в 65мин ли говориш или дето като не върви мач нахлуват на терена. Левскар съм, но няма как да не призная, че по-големи латерни :mrgreen: от Локото в момента няма. Лятото докато още бяха с Галка правят супер слаб мач в Бургас без положения без нищо. 2 паса не могат да си подадът. Единственото смислено нещо един малко случаен, но много красив гол на Даксон от пряк свободен за 1-1 и после лазене по голлинията. И при цялата тая жалка картинка дето им беше отбора пеят се едно ще стават шампиони.
:lol: :lol: :lol: Много са забавни-особенно като тръгват да "окупират" София

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 02 май 2010 22:23

Да докажем ,че сме най добрата и на старата Славия.Да подкрепим момчетата в София всичко още е в наши ръце.Мощно да нахлуем на овча купел,а пък каквото ще да става.Айййййййййй Локоооооооо Един е на света.............[/quote]

Момчето се е заблудило. ;) Простено му е,все пак станаха шампиони.[/quote]

Дали ? Незнам ама скоро несъм чул някой да каже нещо подобно за вас :lol:[/quote]

Добре, че го има Ивелинчо лекето да ви дигне акциите. А за нас не се притеснявай, ние нямаме нужда разни анонимни селски футбалерчета да ни вдигат самочувствието :mrgreen:[/quote]
Ивелинчо,жълт цървуле е може би,най-добрия футболист в България и за това,не напразно за него в момента се борят няколко европейски гранда! Честита титла на литекс! Напълно заслужена победа! Ние бяхме трагични след първия гол и ако играем така напълно заслужено ще изпаднем! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ДО ГРОБ!

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 02 май 2010 22:24

Един град-един отбор написа:http://img80.imageshack.us/img80/3676/1113i.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/9435/111hgn.jpg

Евала за агитката днес, но според мен факта, че толерирате мангалите в публиката ви държи нивото на феновете ви доста ниско ... лично мнение ...

Браво , идваш на наш мач и снимаш мангалите после да се похвалиш че си бил и е имало много хиляди мангали . Защо дойде на мача ? Сигурно защото не се интересуваш от нас и нямате комплекс а

Върни се в “Локо Пловдив”