ХОРЕОГРАФИЯ ЗА МАЧА С ЛИТЕКС.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: ХОРЕОГРАФИЯ ЗА МАЧА С ЛИТЕКС.

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 09:20

Arto написа:boksiorcheto не се пали бе брат,няма смисъл. В този форум на гонг на секи 1 буферски коментар четем 5 канарски... и това е в секцията на Локомотив Пловдив.... за*би брат ... остаи ги да си играят там в Б ли В ли където ще да са.

Ми кво бе,майна?! Аз никога не съм тръгнал да ги дразня по форумите и да показвам колко са жалки. Те тук постоянно ми обясняват какви сме нещастници и как щели сме да изпаднем! Е,писна ми от комплексари и селяндури в тоя форум. Тук поне са възпитани,защото ги банват.... не,като на други места. От дребни душички какво да очакваш? Вместо да си гледат в паничката и да мислят как да си оправят отбора така,че да има дербита в А група пак,те стискат палци и се молят да изпаднем. Е,какво да кажеш за такива хора? Ще си спестя пак коментара,който ми идва да кажа,защото ми е кеф в тоя форум и не искам да ми изтриват акаунта ;). Успех все пак на Ботев.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 29 апр 2010 09:21

POPCORN написа:вместо да мислите за хореографии мислете как да останете в А група !

Нямаш си на представа колко съм мислил по въпроса :D Толкова врътки мъдрих, че ти е бедна фантазията. Ии... мисля, че ще останем. С доста работи се убедих в това ;)
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 29 апр 2010 09:32

...
Последна промяна от Arto на 29 ное 2014 23:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 29 апр 2010 09:58

Arto написа:
Boksiorcheto написа:
Arto написа:boksiorcheto не се пали бе брат,няма смисъл. В този форум на гонг на секи 1 буферски коментар четем 5 канарски... и това е в секцията на Локомотив Пловдив.... за*би брат ... остаи ги да си играят там в Б ли В ли където ще да са.

Ми кво бе,майна?! Аз никога не съм тръгнал да ги дразня по форумите и да показвам колко са жалки. Те тук постоянно ми обясняват какви сме нещастници и как щели сме да изпаднем! Е,писна ми от комплексари и селяндури в тоя форум. Тук поне са възпитани,защото ги банват.... не,като на други места. От дребни душички какво да очакваш? Вместо да си гледат в паничката и да мислят как да си оправят отбора така,че да има дербита в А група пак,те стискат палци и се молят да изпаднем. Е,какво да кажеш за такива хора? Ще си спестя пак коментара,който ми идва да кажа,защото ми е кеф в тоя форум и не искам да ми изтриват акаунта ;). Успех все пак на Ботев.

Такива само с бой се оправят.

Я се успокойте и двамата, мислете за мача с Ловеч и оставете Ботев и феновете му. ... а заедно да оставим турците на мира.
Най-обичам ботевисти и локомотивци като се скарат, кои са по-антитурски настроени. Иде ми, че ще ми се спука мехура от смях. Едните зякаш забравят кой е Аян Садъков, а другите със сигурност са забравили кой е Емин Мехмедов.
Успех на мача с Литекс. Чакам да видя каква хореография ще спретнете.
П.С. Boksiorcheto - няма нов Ботев, :idea: :) ;) Мерси за пожеланията.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 29 апр 2010 10:04

...

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 10:12

[/quote]
Я се успокойте и двамата, мислете за мача с Ловеч и оставете Ботев и феновете му. ... а заедно да оставим турците на мира.
Най-обичам ботевисти и локомотивци като се скарат, кои са по-антитурски настроени. Иде ми, че ще ми се спука мехура от смях. Едните зякаш забравят кой е Аян Садъков, а другите със сигурност са забравили кой е Емин Мехмедов.
П.С. Boksiorcheto - няма нов Ботев, :idea: :) ;) Мерси за пожеланията.[/quote]

Аз съм си много спокоен,но много мразя някакви измекяри,като този...

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 29 апр 2010 10:13

...

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 29 апр 2010 10:20

Arto написа:
Ki Cho написа:Я се успокойте и двамата, мислете за мача с Ловеч и оставете Ботев и феновете му. ... а заедно да оставим турците на мира.
П.С. Boksiorcheto - няма нов Ботев, :idea: :) ;) Мерси за пожеланията.

Аян Садъков не го харесвам така или иначе. Обаче не забравям кой е Едуард Ераносян.
Относно омразата ми към Турция, не мислиш ли че е заслужена ?

Е, Ераносян не е турчин! А омразата ти към турците, макар и обяснима, и разбираема, не е съвсем заслужена.
Не ми се влиза в дълги спорове относно Османската империя, управлението й, държавното й устройство и т.н. Не му е тук мястото, а и темата е много емоционално украсена, за да може да се води нормален спор.
Колкото да Садъков ... харесваш, не харесваш, е дал много за Локомотив, а и за националния отбор ... макар и под името Аньо Садков. :( ... и за Ботев и дал нещо ;)
Рекордьор на страната по участия във всички национални отбори. Той има 80 мача и 9 гола за "А" националния отбор (1981-1991), 22 мача и 4 гола за младежкия тим и 43 мача с 15 гола за юношеския тим. Участва на СП-1986 в Мексико (в 4 мача). Не знам колко е вярно, все пак Уикипедия е това.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 10:24

Arto написа:
tangar30 написа:Abe sme6nici klanqte se na 1 mangal,skandirate turski imena,robuvate na turci,ne si znaete godinata na suzdavane,26-36,polsedno koq,vie ste jalki,vijte si pesnite i napisala s moliv,ta tova e parodiq,vie ste mizernici i kompleksari,vie mrazite pove4e Botev otkolkoto da obi4ate va6eto cigansko otbor4e,dori i va6ata legenda Zuluma vi go kaza 4e pove4eto vi fenove sa ot Stolipinovo,nie ne sme skandirali imena na armenci(eranosqn) i na cigani (sudukov)i mnogo drugi va6i 4erni bratq koito bogotvorite,Vseki koito iskka da e fan na doko vsu6tnost iska da ima ten a na da bude fan.Gospodarite na Plovdiv,smqh smqh smqh,vie ste MAngalite na Plovdiv,koeto e jalko,za grada,vie ste pumiq i sram,vsi4ki v Sofia gi posre6tat selqni a vas CIGANi,otgovorete si vie za6to,moje bi za6toto ne ste 4erni???????

Аххх ся се зачетох какво е написал тоз' боклук. Какъв ти е проблема с арменците ? Аз съм арменец по произход,но никога не съм ходил в Армения. Роден съм тук,живея тук,дружа с българи , не правя нищо лошо на България ( изключително я уважавам). Как може ти жълто фъркащо боклуче да сравняваш арменци с турци ? Чети малко история ако не знаеш достатачно.

Как може да сравнявате Арменци с турци??? Че те арменците мразят турците повече от нас. А освен това огрмната разлика е,че са ХРИСТИЯНИ! Тъпанари неуки!

Потребителски аватар
BULTRASneverDIE

Мнениеот BULTRASneverDIE » 29 апр 2010 10:39

до боксьорчето, скайпа ми го има в профила, пиши ми там да ти оставя телефон, да ми звъннеш и да се видиш с мен вместо с колегата от форума и да обясниш колко си велик.
П.П. и аз съм боксьорче но от по-дъртите и даже тренирах на Лаута при бат Пейчо- ако е жив още -всичко най- хубаво, защото той живеше с и заради бокса и направи много шампиони.
BULTRAS. Мъжки ласки за М,,,,,ТЕ

Върни се в “Локо Пловдив”