Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Мнениеот birabecks » 01 апр 2010 20:03

Boksiorcheto написа:........като им видях гостуващата агитка колко беше,едва ли точно той се е разходил до Стара Загора,защото там бяха само роднините на футболистите,на масажистите и на тренъорите ;) :mrgreen: :mrgreen: . Утре на Лаута!

Я се съобразявай малко бе майна ! Кви роднини,кви масажисти ?! Така ли се говори за европублика ? Добре ,че сектора за гости в Зарата е на високо,щото ако бяха нахлули пак... :lol: :lol: :lol:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 01 апр 2010 21:39

Да вие сте велики,ама защо толкова бързо го изтрихте момчето не постъпвате никак по мъжки.Не прочетох да е обидил някой.Просто задавам въпрос бих искал някой да ми отговори ако е удобно.Благодаря ви.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 01 апр 2010 21:40

:)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 апр 2010 21:45

sizif написа:Да вие сте велики,ама защо толкова бързо го изтрихте момчето не постъпвате никак по мъжки.Не прочетох да е обидил някой.Просто задавам въпрос бих искал някой да ми отговори ако е удобно.Благодаря ви.

Кое момче?Конкретно. Винаги ще получиш отговор.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 01 апр 2010 21:51

Цесекарчето.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 апр 2010 22:10

sizif написа:Цесекарчето.

Ясно.Имаш предвид redhools.Може да си същия,но не ми се рови по IP-та ;) Та,"цесекарчето" малко прекали.Сега,ако някой от нашите отиде във форум ЦСКА и започне да ви нарича "чорбари","турци","свине" и т.н. нали се сещаш,че и той ще бъде "изтрит"...Има си правила в този форум.Аз няма да ти ги обяснявам,макар че бих могъл да го направя точка по точка,както го правят някои мои колеги.Просто прочети упътването."Цесекарчето" може да пише квото си иска за нас,да ни обижда и прочее,но в някой друг раздел /"Футбол България","Форум ЦСКА"/.Тук няма как да стане.А понеже зачекваш и темата за "мъжете"...в Мездра се видя всичко "мъжко".Не знам само защо и вчера в Стара Загора ,при идентична ситуация ,не се повтори същото "упражнение"... :roll: Май са се кротнали "големите мъже" ? Или номерата им вървят само при "семкаджиите" ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 01 апр 2010 22:47

Благодаря за отговора.Разбрах всичко.Значи тук аз мога да съм обиждан а нямам право да се защитя по същият начин.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 апр 2010 22:51

sizif написа:Благодаря за отговора.Разбрах всичко.Значи тук аз мога да съм обиждан а нямам право да се защитя по същият начин.

Приятелю,регистрирал си се преди час-два.Кой от нашите и по какъв начин е успял да те обиди за толкова кратко време ? И ако изобщо някой е обидил някого...кой първи започна ?

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 01 апр 2010 23:35

Вече не го виждам.Все пак благодаря за отделеното време.

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 02 апр 2010 09:53

Моята мечта се сбъдна,винаги ще съм щастлив .
Фен съм на отбор прекрасен,с името Локомотив!
Аз от малък съм закърмен,с черно-бялата идея,
И където да отида,само аз за ней ще пея.

До днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет - Фен на жълтите заклет.Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО.

Върни се в “Локо Пловдив”