Гара Дембеле

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Гара Дембеле

Мнениеот Parmalat » 23 мар 2010 19:02

galin56 написа:
zlatan написа:Иначе момчето има перфектни качества.

Може ли един въпрос? На колко години е между другото, понеже казваш момче затова питам, може да знаеш??

НА 24 години е.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 19:03

Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:а нали много го псувахте Данчо.Не ви трябвал, не бил футболист.за какво да взимате куци коне ала бала!Данчо си е Данчо.А тоя Гара Дембеле, за сега показва повече от отлична игра.Ще остави белег в българското първенство!Голям удар поне за мене!

Е ок, може и да е добър, ама да кежеш че :"няма друг такъв на Балканите!" и "става само за Премиършип"...извинявайте, несериозно е! ;)

е аз не съм го казвал това.Който го е казвал, да си отговаря :)Чак толквоа добър не е :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 мар 2010 19:05

POPCORN написа:
Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:а нали много го псувахте Данчо.Не ви трябвал, не бил футболист.за какво да взимате куци коне ала бала!Данчо си е Данчо.А тоя Гара Дембеле, за сега показва повече от отлична игра.Ще остави белег в българското първенство!Голям удар поне за мене!

Е ок, може и да е добър, ама да кежеш че :"няма друг такъв на Балканите!" и "става само за Премиършип"...извинявайте, несериозно е! ;)

е аз не съм го казвал това.Който го е казвал, да си отговаря :)Чак толквоа добър не е :lol: :lol:

[offtopic]Именно тва имах в предвид ;) 8-)[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 мар 2010 19:06

Абе минава ги наще футболисти българските като влак през тях :lol: Като получи топката няма спиране освен с нарушение.Много искам да го вида срещу смешната защита на Левски :lol: .Минев и Топузаков ще се блъскат в него и ще падат!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 23 мар 2010 19:06

G0nzi написа:На мене също ми харесва и мисля че следващата крачка в кариерата му е ЛЕВСКИ :)

Ха ха ха.Когато вземете Боби Замора,може и Гарата да доиде при вас за партньор.
:mrgreen:
Вие не може да изкарате 200 000 лева за Иво Иванов,та ще намерите 1 200 000 за Гарата.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 мар 2010 19:09

batbozho написа:
G0nzi написа:На мене също ми харесва и мисля че следващата крачка в кариерата му е ЛЕВСКИ :)

Ха ха ха.Когато вземете Боби Замора,може и Гарата да доиде при вас за партньор.
:mrgreen:
Вие не може да изкарате 200 000 лева за Иво Иванов,та ще намерите 1 200 000 за Гарата.

Така е, и на Гранден от ЦСКА след един мач срещу Спортист Своге му заковаха цена 5 милиона евро?!? :o :o :lol: :lol:
Защо и Дембеле да не му се сложи някоя бомбастична цифра... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 23 мар 2010 19:19

Тоя наистина може да излезе добър. За Франция до 18г.(юноши) има 18 мача и 2 гола. Около 20 годишен изкарва 2 сезона в Оксер Б като титуляр, но после същото като Гранден пиене,обвинение в изнасилване и неспазване режим. Това е инфо от wikipedia. A ето отборите които са имали интерес докато е бил юношески национал:
Trials
In 2006 the clubs Manchester City F.C., Charlton Athletic F.C., Bolton Wanderers F.C., Newcastle United F.C., Barnsley F.C., Leeds United F.C. and Liverpool F.C. in England the Italian side AS Roma, S.S. Lazio and Danish top club F.C. Copenhagen had all expressed an interest on him[3].

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 23 мар 2010 19:25

Гара е невероятен! Такъв хъс за игра,такава спортна злоба и себераздаване не съм виждал в България отдавна! А мераците на някои да играе в Левски са разбираеми,но несериозни.Това момче ще отиде в чужбина,тук няма кой да го плати.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 23 мар 2010 19:28

Гара наистина за отбор от България е попадение, обаче друго ми е смешно: заради него Чилика и тук се оказа че е излишен!! :) :)

Върни се в “Локо Пловдив”