galin56 написа:zlatan написа:Иначе момчето има перфектни качества.
Може ли един въпрос? На колко години е между другото, понеже казваш момче затова питам, може да знаеш??
НА 24 години е.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
galin56 написа:zlatan написа:Иначе момчето има перфектни качества.
Може ли един въпрос? На колко години е между другото, понеже казваш момче затова питам, може да знаеш??
Cesc Fabregas написа:POPCORN написа:а нали много го псувахте Данчо.Не ви трябвал, не бил футболист.за какво да взимате куци коне ала бала!Данчо си е Данчо.А тоя Гара Дембеле, за сега показва повече от отлична игра.Ще остави белег в българското първенство!Голям удар поне за мене!
Е ок, може и да е добър, ама да кежеш че :"няма друг такъв на Балканите!" и "става само за Премиършип"...извинявайте, несериозно е!
POPCORN написа:Cesc Fabregas написа:POPCORN написа:а нали много го псувахте Данчо.Не ви трябвал, не бил футболист.за какво да взимате куци коне ала бала!Данчо си е Данчо.А тоя Гара Дембеле, за сега показва повече от отлична игра.Ще остави белег в българското първенство!Голям удар поне за мене!
Е ок, може и да е добър, ама да кежеш че :"няма друг такъв на Балканите!" и "става само за Премиършип"...извинявайте, несериозно е!
е аз не съм го казвал това.Който го е казвал, да си отговаряЧак толквоа добър не е
![]()
G0nzi написа:На мене също ми харесва и мисля че следващата крачка в кариерата му е ЛЕВСКИ
batbozho написа:G0nzi написа:На мене също ми харесва и мисля че следващата крачка в кариерата му е ЛЕВСКИ
Ха ха ха.Когато вземете Боби Замора,може и Гарата да доиде при вас за партньор.
![]()
Вие не може да изкарате 200 000 лева за Иво Иванов,та ще намерите 1 200 000 за Гарата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта