Петлешков пред завръщане ! Кошмарите също!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Петлешков пред завръщане ! Кошмарите също!

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 19:48

fire написа:
child in time написа:Локомотивци дишаха спокойно пред тях се бе ширнала новата надежда! Безвремие подплатено с чувство на сигурност и с първа победа за Пролетта ! И БАМ връхлетя ги ужаса от миналото, машата на вещицата Галя се изрови от пепелта и показа очите си ... Петлешков се появи на Лаута ! И май смята да поостане ! Почваите да се страхувате братя Локомотивци кошмара ни се появи от небитието ! Той е тук!
Текст http://lportala.net :

Президентът на Локомотив Константин Динев ще върне на работа в клуба изпълнителния директор от ерата на Галя Топалова, съобщи вестник "Марица" днес. Иван Петлешков изгледа победата над Черноморец в събота с 2:1, седнал най-близко до Динев. "Просто ще помогна на новото ръководство да навлезе по-бързо в обстановката. Управлението на един клуб не е лесна работа и с удоволствие ще помогна" коментира Петлешков, без да уточни какъв пост ще заеме. Той бе силният човек на Лаута повечеот година, когато Топалова не стъпваше на стадиона. В редица случаи бившият офицер от елитните МВР части вадеше лични средства за заплати и премии и сам потушаваше назряващите бунтове за пари. Той се оттегли след закупуването на клуба. В събота обаче дойде да подкрепи отбора за иключително важния успех над бургазлии.
Изненадващо Коко Динев го покани да седне най-близо до него, с което демонстрира, че ще разчита на помощта му. В момента Локомотив има двама шефове. Атанас Узунов се занимава с администрацията, а почетния президент Христо Бонев е спортно-технически директор.

С тази твоя тема,започвам силно да се съмнявам в това че се пишеш ЛОКОМОТИВЕЦ! С това твое изказване по-скоро си правя изводи че ти си жълтур под прикритие,целящ да внесе смут и отчаяние в редиците на черно-белите с твоите писания!Но за твое съжаление,"притесненията" ти са абсолютно неоснователни!Ако поне са малко си бил запознат с нещата около Иван при престоя му в Локомотив щеше да знаеш че самия той,не веднъж раздаваше заплати със лични пари а по-близки до клуба знаят че той също нямаше добро мнение за "пернишката плувкиня"!Не искам да навлизам в подробности защото не е нужно,само ще ти кажа че щом Коко е решил да върне Петлешков значи е само и единствено за добро! Ако не знаеш кой е Иван Петлешков,запознай се! Ако ли не,никога повече не пиши подобни теми защото в Локото всичко е на супер ниво и така ще е и за напред,колкото и да не им се иска на много хора!

Аз жълтур? :twisted: :twisted: :twisted: Усещаш ли как ме обиждаш? :twisted: :twisted: :twisted: Нито съм нито някога ще бъда! Всичко свързано с нимфата вуни че не се трае! :twisted: :twisted:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 08 мар 2010 19:59

child in time написа:
fire написа:
child in time написа:Локомотивци дишаха спокойно пред тях се бе ширнала новата надежда! Безвремие подплатено с чувство на сигурност и с първа победа за Пролетта ! И БАМ връхлетя ги ужаса от миналото, машата на вещицата Галя се изрови от пепелта и показа очите си ... Петлешков се появи на Лаута ! И май смята да поостане ! Почваите да се страхувате братя Локомотивци кошмара ни се появи от небитието ! Той е тук!
Текст http://lportala.net :

Президентът на Локомотив Константин Динев ще върне на работа в клуба изпълнителния директор от ерата на Галя Топалова, съобщи вестник "Марица" днес. Иван Петлешков изгледа победата над Черноморец в събота с 2:1, седнал най-близко до Динев. "Просто ще помогна на новото ръководство да навлезе по-бързо в обстановката. Управлението на един клуб не е лесна работа и с удоволствие ще помогна" коментира Петлешков, без да уточни какъв пост ще заеме. Той бе силният човек на Лаута повечеот година, когато Топалова не стъпваше на стадиона. В редица случаи бившият офицер от елитните МВР части вадеше лични средства за заплати и премии и сам потушаваше назряващите бунтове за пари. Той се оттегли след закупуването на клуба. В събота обаче дойде да подкрепи отбора за иключително важния успех над бургазлии.
Изненадващо Коко Динев го покани да седне най-близо до него, с което демонстрира, че ще разчита на помощта му. В момента Локомотив има двама шефове. Атанас Узунов се занимава с администрацията, а почетния президент Христо Бонев е спортно-технически директор.

С тази твоя тема,започвам силно да се съмнявам в това че се пишеш ЛОКОМОТИВЕЦ! С това твое изказване по-скоро си правя изводи че ти си жълтур под прикритие,целящ да внесе смут и отчаяние в редиците на черно-белите с твоите писания!Но за твое съжаление,"притесненията" ти са абсолютно неоснователни!Ако поне са малко си бил запознат с нещата около Иван при престоя му в Локомотив щеше да знаеш че самия той,не веднъж раздаваше заплати със лични пари а по-близки до клуба знаят че той също нямаше добро мнение за "пернишката плувкиня"!Не искам да навлизам в подробности защото не е нужно,само ще ти кажа че щом Коко е решил да върне Петлешков значи е само и единствено за добро! Ако не знаеш кой е Иван Петлешков,запознай се! Ако ли не,никога повече не пиши подобни теми защото в Локото всичко е на супер ниво и така ще е и за напред,колкото и да не им се иска на много хора!

Аз жълтур? :twisted: :twisted: :twisted: Усещаш ли как ме обиждаш? :twisted: :twisted: :twisted: Нито съм нито някога ще бъда! Всичко свързано с нимфата вуни че не се трае! :twisted: :twisted:

Сподобни писаници само нажежаваш излишно обстановката а нямаш никъкво основание! Нека не впрягаме каруцата преди коня.............!Ако си истински Локомотивец значи си ме разбрал! Не съм фен на Петлешков,просто трябва да си убеден че това за което го взима Коко е само и единствено за добро!Спрете спекулациите! Нека не приличаме на едни други "фенове" пишещи се че са от нашия град!От както Динев е начело на Локото всичко е повече от отлично......,значи работи правилно!...А оттам можем да си правим извод и за връщането на Петлешков!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 20:05

Да Динев е истински спасител за Локомотив Пловдив за което съм му благодарен! Но позволи ми да имам и свое мнение не харесвам Петлешков самия факт че работеше за ( дали му е харесвало или не) Топалова го поставя в съмнителна светлина! Не му вярвам а и почнаха да стават твърде много ръководители - знаеш много баби хилаво дете! Времето ще покаже дано не се окажа прав!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 мар 2010 20:06

Аз мисля,че няма смисъл да се създава напрежение излишно.Засега нещата вървят добре,да не кажа перфектно. Имаме играчи,имаме отбор,така че...Чайлд,извинявай,но не трябва да се прибързва с изводите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 20:09

Модератор ЛокоПД написа:Аз мисля,че няма смисъл да се създава напрежение излишно.Засега нещата вървят добре,да не кажа перфектно. Имаме играчи,имаме отбор,така че...Чайлд,извинявай,но не трябва да се прибързва с изводите.

Ще поживеем ще видим дано сме на правилния път ! Само ЛОКО ПЛОВДИВ ЕДИН Е НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 мар 2010 20:24

child in time написа:
Модератор ЛокоПД написа:Аз мисля,че няма смисъл да се създава напрежение излишно.Засега нещата вървят добре,да не кажа перфектно. Имаме играчи,имаме отбор,така че...Чайлд,извинявай,но не трябва да се прибързва с изводите.

Ще поживеем ще видим дано сме на правилния път ! Само ЛОКО ПЛОВДИВ ЕДИН Е НА СВЕТА!

Виж сега,всички помним ,че имаше "търкания" между нас /феновете/ и "Кокошков" ;) И това се дължеше на факта,че той говореше едно, а се случваше друго /или по-точно нищо не се случваше/.При положение обаче,че шеф ти е Галя Тъпото,това е донякъде разбираемо.А ако наистина е вадил пари от джоба си,за да тушира напрежението между футболистите... За никой не е тайна,че имаше проблеми със заплатите през есента и затова някои футболисти бяха "контузени" или си изработваха червени картони...Тогава какво ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 20:28

Пролет е (въпреки че не си личи :) ) ново начало и прочие! Чакам гледам внимателно и се надявам на най - доброто! Дано успеем! Ако Петлешков е правилния човек нека е той ! Парите са на Коко той си решава!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 20:34

А теб кога те изписаха мислих че хронично лудите не ги пускат ! Пий лекарства и спри да плюеш из форумите! Заради теб съм на път да намразя Валенсия единствения клуб в Испания който ми харесва!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 мар 2010 20:49

[quote="Los Che"][
---
Мод Гьобелс да трие ако не го е срам.

От какво да ме е срам,Лосче ? От такива безцветни като тебе ? Дето хем не казват от кой отбор са,хем се крият зад чуждоземни емблеми,хем пък от всичко разбират , правят се на по-умни от останалите и са "на всяка манджа мерудия" ? Чета ти мненията - заяждаш се с всички.Обаче даже и не знаеш как да го направиш.Много си "семпъл".

пп. А Валенсия тази вечер,уж на Местая...кажи сега колко струва Давид Виля и колко цялата селекция на Сантандер :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 мар 2010 22:49

Щом Коко така е приценил,невиждам нищо тревожно.Чилд ,много драматизираш майна нещата :arrow: Двамата с г-н Динев се разбрахме да помагам за един нов проект, който той иска да реализира. Идеята е да се направи спортно-тренировъчна база някъде извън града. Тя ще се ползва и от мъжкия отбор, и от ДЮШ - един вид футболна Академия, каквато няколко отбора в България вече имат. Организацията все още е в съвсем начален етап - търсим подходящи терени", разкри Петлешков.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”