ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Re: ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 27 фев 2010 23:12

shumnaliq написа:Добре играхте. Чак съдията го разбра и реши да ви върме в мача но.... неуспешно

Дузпите се виждаха от космоса! А за съдията си прав, че цял мач свиреше за вас!
ЗА ЛОКО ЩЕ КАЖА САМО:
БЛАГОДАРИМ ТИ КОКО!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 23:13

Модератор ЛокоПД написа:
kartago написа:На мен ми хареса мача! Локомотив показаха дух, хубави неща, но................в не толкова качествен мач! ЦСКА първите минути не знаеха къде се намират, а не че Локо нещо ги стресна! За вас мога да кажа, че трябва да се стегне защитата и с този дух, много неща могат да се постигнат! Трябва и дисциплината, че при друг съдия и Даксон, и Кюмюрджиев си тръгваха още първото полувреме! Пожелавам ви успех!!!

Е,то и при нарушение на последен в защитата се дава червен картон,ама...говоря за дузпата.

Чакай сега, братле! Ти ме питаш за вашия отбор, аз пиша за него! Не пиша за съдията или за картоните на противника ви! Нали така?!......... :lol:

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 27 фев 2010 23:13

Roger_Federer написа:Имате някакъв потенциал,но не се залъгвайте!Това,че днес са ви дали две дузпи не значи нищо.Множо желание,малко възможности,селска и груба игра-така си беше,след няколко мача ще сте по-добре.

Какво означава "селска" игра? :roll:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 23:14

L_P_F_C 1936 написа:
shumnaliq написа:Добре играхте. Чак съдията го разбра и реши да ви върме в мача но.... неуспешно

Дузпите се виждаха от космоса! А за съдията си прав, че цял мач свиреше за вас!
ЗА ЛОКО ЩЕ КАЖА САМО:
БЛАГОДАРИМ ТИ КОКО!

Мое мнение, няма за каво да спорите, съдията въобще го нямаше в мача! Дузпи си имаше, грешки си имаше и в двете посоки!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 фев 2010 23:20

Не забравяйте и Шенсой кога се пребра,това се отрази неменуемо,малко или много на отбора.Грешките на Котев...от седмица и помалко тренира с отбора и до последно не се знаеше дали ще играе.Двама с Бенжалюн не бяха сработени поради тази причина.Това ни докара загубата.С всеки изминал мач съм сигорен,че ще ставаме все по МОЩНИ и ..........да му мислят следващите какво ги чака :mrgreen:
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА ЗА СЕБЕРАЗДАВАНЕТО НА ТЕРЕНА!

БЛАГОДАРИМ ТИ КОКО!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 27 фев 2010 23:24

Нека някой неутрален да каже как изглеждаха двете публики отстрани...На стадиона трудно може да се прецени.... САМО ЛОКО!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 27 фев 2010 23:26

Преброих фаловете 2рото полувреме за нас и да ви кажа бяха не повече от 4 ;) Всяко падане на играч на титан беше фал. Как е 2000 на Армията а :)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 27 фев 2010 23:30

БЛАГОДАРИМ ТИ КОКО!!!
Последна промяна от fena на 27 фев 2010 23:30, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 фев 2010 23:30

локофанатик написа:Нека някой неутрален да каже как изглеждаха двете публики отстрани...На стадиона трудно може да се прецени.... САМО ЛОКО!

На мен ми казаха,че сме изглеждали добре. :lol: Мисля,че се получи купона.И домакините се бяха постарали... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 27 фев 2010 23:31

Бих казал, много добра игра на Локомотив с оглед на това, че отбора е съвсем нов и тепърва ще се обиграва. Хубавото за нас беше, че играхме сега и победихме, защото целта на Локото (както каза Данчо Тодоров - всеки мач ще е финал) , ще донесе много неприятности на конкурентиуте ни за титлата. Все пак имам и забележка към някой грубости в играта. Ако така си изкарвате по 7 жълти картона във повечето мачове, накрая може и да не разберете кой ви е бил основният състав.

Върни се в “Локо Пловдив”