Наджи Шенсой: ИСКАМ АГРЕСИЯТА И ДУХА НА ФЕНОВЕТЕ!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Наджи Шенсой: ИСКАМ АГРЕСИЯТА И ДУХА НА ФЕНОВЕТЕ!

Мнениеот Messinho » 11 фев 2010 18:18

Смърфовете никога не са страдали от фенове, дано и Шенсой да пише история..
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: ИСКАМ АГРЕСИЯТА И ДУХА НА ФЕНОВЕТЕ!

Мнениеот birabecks » 11 фев 2010 19:52

deepblue1963 написа:"Всичко е в график, ако изключим пропадането на една контрола и отказа на два отбора да се изправят срещу нас."
Чета по-горното и се чудя:кое,по-точно върви "по график"? :oops:

Друго си е да тренираш с женски руски футболен отбор на едно игрище и да се плацикаш в Средиземно море,нали ? Че и цяла фотосесия има,а и по Спортно шоу Гонг подробно го описаха,цветно и широкоекранно...Ех,шампиони,шампиони... :lol:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 фев 2010 22:03

birabecks написа:
deepblue1963 написа:"Всичко е в график, ако изключим пропадането на една контрола и отказа на два отбора да се изправят срещу нас."
Чета по-горното и се чудя:кое,по-точно върви "по график"? :oops:

Друго си е да тренираш с женски руски футболен отбор на едно игрище и да се плацикаш в Средиземно море,нали ? Че и цяла фотосесия има,а и по Спортно шоу Гонг подробно го описаха,цветно и широкоекранно...Ех,шампиони,шампиони... :lol:

Какво общо има едното с другото не ми стана ясно,ама карай...Левски ли е виновен,че контролите ви пропадат?Грънчаров ли е виновен,че Вълчев или който е там,не праща снимки от каквото там правите?Гонг да не са със 100 репортера?Те си избират кои отбори да "покриват".Все пак сте на 15-то място,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 11 фев 2010 22:22

deepblue1963 написа:Какво общо има едното с другото не ми стана ясно,ама карай...Левски ли е виновен,че контролите ви пропадат?Грънчаров ли е виновен,че Вълчев или който е там,не праща снимки от каквото там правите?Гонг да не са със 100 репортера?Те си избират кои отбори да "покриват".Все пак сте на 15-то място,нали?

"Общото" е в контролите,ама карай...На всеки се случва да удари "греда" в подготовката.Вие в Каварна кво правихте 2 седмици ? И кой беше виновен ? Същото е при нас,с тази разлика,че не занимаваме никой с нашите проблеми.Докато "Пътят на "Левски" от Каварна до София беше описван дни наред,като "Шипченската епопея"..Смешна работа. :lol: Да,на 15 -то място сме.Вие на кое сте ? И на кое ще бъдете,след края на първенството...с тази селекция ?И кой ще е виновен - пак ли съдиите? Хахаха... Даже и Грънчаров го казва - нулева година.А даже и да не е нулева,да речем,ще станете шампиони...и кво ?! Пак ще има евросмешки,да не казвам "идиотщини".Всъщност,това въобще не ме интересува.Освен това,имаме си наши хора в Анталия,които пращат снимки,информация,интервюта и всичко,което е необходимо.При това,забележи,без да занимаваме цяла България с това. ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 фев 2010 23:33

birabecks написа:
deepblue1963 написа:Какво общо има едното с другото не ми стана ясно,ама карай...Левски ли е виновен,че контролите ви пропадат?Грънчаров ли е виновен,че Вълчев или който е там,не праща снимки от каквото там правите?Гонг да не са със 100 репортера?Те си избират кои отбори да "покриват".Все пак сте на 15-то място,нали?

"Общото" е в контролите,ама карай...На всеки се случва да удари "греда" в подготовката.Вие в Каварна кво правихте 2 седмици ? И кой беше виновен ? Същото е при нас,с тази разлика,че не занимаваме никой с нашите проблеми.Докато "Пътят на "Левски" от Каварна до София беше описван дни наред,като "Шипченската епопея"..Смешна работа. :lol: Да,на 15 -то място сме.Вие на кое сте ? И на кое ще бъдете,след края на първенството...с тази селекция ?И кой ще е виновен - пак ли съдиите? Хахаха... Даже и Грънчаров го казва - нулева година.А даже и да не е нулева,да речем,ще станете шампиони...и кво ?! Пак ще има евросмешки,да не казвам "идиотщини".Всъщност,това въобще не ме интересува.Освен това,имаме си наши хора в Анталия,които пращат снимки,информация,интервюта и всичко,което е необходимо.При това,забележи,без да занимаваме цяла България с това. ;)

Като не ти харесва как Гонг отразява "великия поход" на Локо Пд за спасяване от изпадане,си свободен да си избереш друг сайт и друг форум,нали?Никой никого не е вързал тук.И сега,и след края на сезона ще сме преди вас в класирането.Както обикновено.За нас "нулева" година е,ако не спечелим купа,а не,както някои други, да се борим да не изпаднем.Схващаш ли разликата?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2010 23:38

Дийпблу май има някакъв сериозен проблем с Локо Пд.Нещо не виждам да се държи така във форума на градския съперник от Пловдив май :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 11 фев 2010 23:43

acmilan написа:Дийпблу май има някакъв сериозен проблем с Локо Пд.Нещо не виждам да се държи така във форума на градския съперник от Пловдив май :roll:

Симпатизант на канарчетата,кво да правиш.. :lol: Всякакви ги има.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 11 фев 2010 23:50

deepblue1963 написа:....За нас "нулева" година е,ако не спечелим купа,а не,както някои други, да се борим да не изпаднем.Схващаш ли разликата?

:lol: Знам бе,Тъмносиния,знам какво е за вас "ако не спечелите Купа".Има един лаф "Ега ядохте кИфтетата - не рИвахте,сега - рИвете..?! :lol: Та чак и съдийската комисия сменихте.Ако не спечелите Купа,не ходите на мачовете си.Даже и на тези,от ЛЕ не си пълните стадиона.Схващам много добре разликата.Е,затова са ми толкова смешни такива фенове,като теб.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 фев 2010 01:09

birabecks написа:
deepblue1963 написа:....За нас "нулева" година е,ако не спечелим купа,а не,както някои други, да се борим да не изпаднем.Схващаш ли разликата?

:lol: Знам бе,Тъмносиния,знам какво е за вас "ако не спечелите Купа".Има един лаф "Ега ядохте кИфтетата - не рИвахте,сега - рИвете..?! :lol: Та чак и съдийската комисия сменихте.Ако не спечелите Купа,не ходите на мачовете си.Даже и на тези,от ЛЕ не си пълните стадиона.Схващам много добре разликата.Е,затова са ми толкова смешни такива фенове,като теб.

А вие вашия пълнители си го?Или,по-точно,на това вашето-стадион ли му викат?И преди да ми отговориш,че го пълните,виж какво се казва пълен стадион и после пак си помисли:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kyd36F2iXXU[/youtube]
То и вие га ядохте кифтетата 2004г. не ривахте,нали?

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 12 фев 2010 12:36

Баце,пределно ни е ясно какво представлява пълният стадион.Ние не говорим за мачовете със Спортист,Мездра или Сливен (без да обиждам нито един от изброените отбори).Става въпрос,че на великите си евромачове едва скалъпихте 10-15 000 души на мач през този сезон.Та дори и толкова нямахте с Лацио и Залцбург.В скорошната история на Локомотив,за съжаление,не помним особено много евромачове,но дори когато те бяха на 260км от Пловдив,отивахме 8-12 000 души.За съжаление държавата очевидно се стреми град Пловдив да няма стадион и затова трудно мога да ти кажа колко души бихме се събрали при наличие на добри условия за гледане на мач и особено ако мачът си заслужава!Но със сигурност мога да ти кажа,че тогава ти ще видиш нещото,наречено пълен стадион.И да,Лаута определено не прилича на нищо подобно на стадион,но и ти внимавай да не падне нещо от козирката на Герена,или пък да не пропаднеш в някой от секторите.

Върни се в “Локо Пловдив”