Ексклузивно: Галя продаде на ЦСКА Акалски, Кики и Митко!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ексклузивно: Галя продаде на ЦСКА Акалски, Кики и Митко!
Надявам се, че не е истина! И тримата са много млади футболисти с потенциал! Спомнете си Котев и Тунчев как от резерви изведнъж блеснаха при подмяна на част от отбора!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
supershampion2004 написа:Модератор ЛокоПД написа:Не знам що толкова се кефите...За Кики - както и да е.Но Киро е много добър вратар,а и Митко не е за изпускане.Дано да не е вярна информацията.
Колко гола има Митко тоя полусезон, а и изобщо досега в Локото за 4 години като нападател.
Би ли ми помогнал?
Виж сега...това,че го слагат за централен нападател си е грешка на треньорите.Съгласен съм,че отвреме навреме "топката му идва квадратна",много пъти сме се ядосвали заради неговите пропуски,обаче има дух,има физика,млад е и ако се работи правилно с него,ще стане голям футболист.Освен това си е наше момче и ще е жалко да го съсипят в някой "гранд" /независимо син или червен/.Виж кво става с Данчо Милиев,с Иванов,с Котев и т.н.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Не ни трябват ! Още по-малко, че играят в отбор, който е в дъното на изпадащите. Това е действителността, освен ако ЦСКА не иска да атакува титлата в Б група вместо в А с тези играчи.
Последна промяна от CSKA ME на 28 дек 2009 22:54, променено общо 1 път.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Модератор ЛокоПД написа:Виж сега...това,че го слагат за централен нападател си е грешка на треньорите.Съгласен съм,че отвреме навреме "топката му идва квадратна",много пъти сме се ядосвали заради неговите пропуски,обаче има дух,има физика,млад е и ако се работи правилно с него,ще стане голям футболист.Освен това си е наше момче и ще е жалко да го съсипят в някой "гранд" /независимо син или червен/.Виж кво става с Данчо Милиев,с Иванов,с Котев и т.н.
Е Милиев тръгна да се налага в Левски и почна да загатва за големия потенциал, който има... Смятам че 2-рия полусезон ще е единия от 2-та титулярни централни защитници в Левски... Дано му се намери добър партньор, с който да се обиграят и сработят

Последна промяна от UltraBlue на 28 дек 2009 22:54, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Модератор ЛокоПД написа:supershampion2004 написа:Модератор ЛокоПД написа:Не знам що толкова се кефите...За Кики - както и да е.Но Киро е много добър вратар,а и Митко не е за изпускане.Дано да не е вярна информацията.
Колко гола има Митко тоя полусезон, а и изобщо досега в Локото за 4 години като нападател.
Би ли ми помогнал?
Виж сега...това,че го слагат за централен нападател си е грешка на треньорите.Съгласен съм,че отвреме навреме "топката му идва квадратна",много пъти сме се ядосвали заради неговите пропуски,обаче има дух,има физика,млад е и ако се работи правилно с него,ще стане голям футболист.Освен това си е наше момче и ще е жалко да го съсипят в някой "гранд" /независимо син или червен/.Виж кво става с Данчо Милиев,с Иванов,с Котев и т.н.
Съгласен съм с теб! Наше момче и е талантлив!
- deepblue1963
supershampion2004 написа:Модератор ЛокоПД написа:Не знам що толкова се кефите...За Кики - както и да е.Но Киро е много добър вратар,а и Митко не е за изпускане.Дано да не е вярна информацията.
Би ли ми помогнал?
" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
Според теб,един 21-годишен нападател,колко гола трябва да има за отбора си-100?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
Е освен ако не се казва Валери Домовчийски си прав

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- supershampion2004
Само едно ще ти кажа:
Силата на отбора сме ние феновете!
Локо може без всеки!
Важното беше да се отървем от Г.Т.
Другото ще се оправи, играчи бол. Не се ядосвай.
Само Локо!
Локо може без всеки!
Само Локо!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

- supershampion2004
deepblue1963 написа:supershampion2004 написа:Модератор ЛокоПД написа:Не знам що толкова се кефите...За Кики - както и да е.Но Киро е много добър вратар,а и Митко не е за изпускане.Дано да не е вярна информацията.
Би ли ми помогнал?
" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
Айде няма нужда Ботевист да плаче на нашия гроб!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

supershampion2004 написа:Само едно ще ти кажа:
Локо може без всеки!
Само Локо!
Става същата хава като след Тасев, бог да го прости човека!