Наджи Шенсой: Мечтата ми е Локо (Пд) пак да стане шампион!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Re: Наджи Шенсой: Мечтата ми е Локо (Пд) пак да стане шампион!

Мнениеот sasho0111 » 25 дек 2009 23:01

Доколкото помня беше замесен в някакъв допинг скандал в Кипър и треньорските му права бяха спрени за срок от 2 или 3 години, но може да пиша и глупости, не съм сигурен

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 дек 2009 23:15

sasho0111 написа:Доколкото помня беше замесен в някакъв допинг скандал в Кипър и треньорските му права бяха спрени за срок от 2 или 3 години, но може да пиша и глупости, не съм сигурен

Непишеш глупости.Прав си.Наказанието му изтича март 2011г.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 дек 2009 23:48

7 от играчите му в тогавашния му отбор - апоп бяха хванати с някакви забранени вещества и той отнесе големия ч*п...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 дек 2009 23:50

По-добре е тренер да е Шенсой. Косоварът си е от всякъде чужденец и се бори за всеки лев в България. Може да се придава понякога повече самучувствие, но се старае то да бъде покрито като кара абсолютни дървари да дават 200% от себе си и да приличат на футболисти.
От другата страна е лекето Ераносян. Той обича да целува ръка на престъпници, а в последствие се разбра,че и самият той извършва престъпления спрямо спорта. Веднъж му се усмихна късметът да отстранят случайно ОФК Београд и да не проверят Тунчев, Котев, Стойнев и най-големият смешник Камбуров с какво са напомпани. Дали от страх да не ги хванат напомпани и приключат бързо с футбола, Тунчев не си вкара автогола срещу Болтън?
Аньо Садков пък обича да урежда мачове. Едно 7-8 мача на сезон ги отпиши. Така че най-добре това леке Динев да не взема в отбора арменските мангали. Жалко,че Зума не купи Локо Пловдив, защото само той разбира какво трябва да с енаправи. Тоя тарикат от Сандански, коко, не е нищо по-различно от онова недоразумение на прекалената консумация с белия прах, емил Наков.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 дек 2009 00:00

Шенсой изобщо не е лош треньор , напротив - симпатичен ми е , но винаги , когато тимът му печели - самият той се възгордява неистово . Да си добър треньор , значи да съчетаеш отличните си треньоски качества със скромност , поне за мен е така .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 26 дек 2009 01:37

С тези футболисти Локо ПД нищо няма да постигне,а и Коколино не вярвам да дава много пари за "шампионски отбор".

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 26 дек 2009 11:28

Надявам се сега Локо Пловдив да не се напълни с португлаци и бразилци, както беше във Вихрен. Спомням си, че в един комент отборът от Сандански играеше с 11 чужденци в стартовия си състав. Определено заради тази политика Коко Динев, Вихрен ми беше най-антипатичният отбор.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 26 дек 2009 12:24

Тази негова мечта не я виждам как в следващите 4-5год. ще се сбъдне 8-) :roll:

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 26 дек 2009 12:44

Ей Аграр а ваща идея каква беше с тия измислени Италианци бе?Недей завижда ,защото за всичките клетви които давате ще ви се връща стократно ,затова ще си носите товара .Много бързо почнахте да ни се подигравате за Галка ама всеки път ние се оправяме а вие не.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 26 дек 2009 22:23

Коментара ми за назначението на Шенсой е .. АХХАХАХАХАХХАХАХАХХАа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ЧЕСТИТ ТРЕНЬОР,ЧЕСТИТО ПРЕБИВАВАНЕ В 'Б' ГРУПА ! :lol:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”