Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
supershampion2004

Re: Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?

Мнениеот supershampion2004 » 09 ное 2009 12:02

krum_kravov написа:Днес сутринта мистериозно се покачиха коефициентите за знак 2 от 1,60 на 1,65, респективно рязко намля коефициентът за 1-ца.
Според вас възможно ли е Миньор да легне на Локомотив, предвид, че не се бори за нищо в шампионата? Според мен в това състояние и при тези отсъствия Локомотив посмъртно не може да вземе каквото и да е при честен мач. Дали видеоматериалът с палавата Галя не е някакъв знак ?

Подготвяш обстановката за една евентуална победа на Локото.
С други думи се застраховаш при загуба на Миньор.
Абе ние нека победим(в което се съмнявам при тази криза на играчи)пък после си говорете и пишете каквото искате.
Само Локо!!!
п.п.да знаеш дали Левски или който и да е Български отбор да не е замесен в договорки.По добре отвори тема дали някой е чувал за отбор който не е замесен в уреждане на мачове.
Последна промяна от supershampion2004 на 09 ное 2009 12:08, променено общо 1 път.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 09 ное 2009 12:07

Нали и миналият сезон мача беше уреден. Даже аз бях повярвал и си викам: "Аре, тука три точки" и мача си върви 0:0 и аз сам си спокоен, мача уреден. По едно време Локо си вкараха 1 гол, и си викам:"... е значи 1:2". И мача по едно време си свърши и си ни биха. И си мислия, гледай колко спокойно преживях загубата на Миньор, друг път се нервирам, а сега спокойно, спокойно, мача е уреден!
Последна промяна от asenkolev на 09 ное 2009 12:08, променено общо 1 път.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 ное 2009 12:13

уреден според Сашо Диков - к 1,01;

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 ное 2009 12:15

asenkolev написа:Нали и миналият сезон мача беше уреден. Даже аз бях повярвал и си викам: "Аре, тука три точки" и мача си върви 0:0 и аз сам си спокоен, мача уреден. По едно време Локо си вкараха 1 гол, и си викам:"... е значи 1:2". И мача по едно време си свърши и си ни биха. И си мислия, гледай колко спокойно преживях загубата на Миньор, друг път се нервирам, а сега спокойно, спокойно, мача е уреден!

Хахаха, аз пък гледам мача и си викам, брей нашите без да искат гол вкараха. Миньор няма много време да върне 2!!!! И мача свърши: ако знаете каква радост е загубен мач да вземеш, хихи.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 12:21

supershampion2004 написа:
krum_kravov написа:Днес сутринта мистериозно се покачиха коефициентите за знак 2 от 1,60 на 1,65, респективно рязко намля коефициентът за 1-ца.
Според вас възможно ли е Миньор да легне на Локомотив, предвид, че не се бори за нищо в шампионата? Според мен в това състояние и при тези отсъствия Локомотив посмъртно не може да вземе каквото и да е при честен мач. Дали видеоматериалът с палавата Галя не е някакъв знак ?

Подготвяш обстановката за една евентуална победа на Локото.
С други думи се застраховаш при загуба на Миньор.
Абе ние нека победим(в което се съмнявам при тази криза на играчи)пък после си говорете и пишете каквото искате.
Само Локо!!!
п.п.да знаеш дали Левски или който и да е Български отбор да не е замесен в договорки.По добре отвори тема дали някой е чувал за отбор който не е замесен в уреждане на мачове.
ве.

Левски не участва в уредени маочве !!!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 09 ное 2009 12:24

krum_kravov написа:Фен съм на Левски, а не на Локомотив, да уточня...

Няма нужда да уточняваш. Като видят каква глупост си написал, всички ще разберат от кой отбор си. Виж, малко по-трудно ще е да се разбере от кое село си.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 12:29

Няма нужда да обиждате в злобата си. Локомотив е слаб отбор в момента- факт, който не би се променил от една победа днес. Факт е също така, че Локомотив бе унизен от италианската сбирщина на Ботев. В този си вид, при честна игра и мачове докрая, догодина дербито на Пловдив ще е Марица-Локо...

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 09 ное 2009 12:32

krum_kravov написа:Няма нужда да обиждате в злобата си. Локомотив е слаб отбор в момента- факт, който не би се променил от една победа днес. Факт е също така, че Локомотив бе унизен от италианската сбирщина на Ботев. В този си вид, при честна игра и мачове докрая, догодина дербито на Пловдив ще е Марица-Локо...

И пак ще е по-хубаво дерби от столичното.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 12:34

Е щом ви грее да сте в "Б" група, ок...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 ное 2009 12:40

krum_kravov написа:Е щом ви грее да сте в "Б" група, ок...

Аз предлагам следният вариант: ако Локото бие, имаш 20 лева от мен, ако Миньор бие, искам 20 лева от теб, ОК?

Върни се в “Локо Пловдив”