БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД
Бях на петолачката край Сливен преди малко и влязох в ОМВ да си купя нещо както и да е и кой да видя вътре...целия отбор на Ботев Пловдив и феновете голямо псуване беше голямо чудо. А Илчо Арсов с наведена глава влезе и излезе. Дано скоро се оправи отбора
Последна промяна от durex на 24 окт 2009 23:57, променено общо 1 път.
С всеки изминал мач Ботев играе все по-добре. Ако го има Ботев в този му вид очаквам победа 2-0.
105 години / 4 поколения ботевисти!
durex написа:Бях на петолачката край Сливен преди малко и влязох в ОМВ да си купя нещо както и да е и кой да видя вътре...целия отбор на Ботев Пловдив и феновете голямо псуване беше голямо чудо. А Илчо Арсов с наведена глава влезе и излезе. Дано скоро се оправи отбора
Сори, че не е по темата, ама Дюрекс, какво точно стана на ОМВ, пусни още ред - два. Иначе, прогноза - победа да Ботев, с всички налични + Карле, + Густав. Време е да счупим каръка.
Канар написа:durex написа:Бях на петолачката край Сливен преди малко и влязох в ОМВ да си купя нещо както и да е и кой да видя вътре...целия отбор на Ботев Пловдив и феновете голямо псуване беше голямо чудо. А Илчо Арсов с наведена глава влезе и излезе. Дано скоро се оправи отбора
Сори, че не е по темата, ама Дюрекс, какво точно стана на ОМВ, пусни още ред - два. Иначе, прогноза - победа да Ботев, с всички налични + Карле, + Густав. Време е да счупим каръка.
Ми нищо всички влязоха с наведени глави и няколко фена там нещо псуваха италиянците.Имаше некав черен с тях неразбрах каква роля играе,ама единия фен нещо го бараше и след тва вика:"ааа отивам да си измия ръцете,че до сега барах тоя черния".Друго феновете разпитваха дали ще има зделка за продажбата на Ботев...чух че само 5-6 човека са получили премии само.Питаха дали ще се играе мача другата седмица,ама никой нищо не им отговори.Всеки казваше незнам незнам.Общо взето това беше.Илчо Арсов влезе мина покрай мен погледна ме лошо и излезе хаха :D
Дюрекс, мерси пич. Ти от кой отбор си?
Канар написа:Дюрекс, мерси пич. Ти от кой отбор си?
Абе чесно казано не гледам много бг футбол иначе за Левски така симпатизирам.От двата Пловдивски симпатизирам повече за вашия

- Alternative
- Контакти:
durex написа:Канар написа:Дюрекс, мерси пич. Ти от кой отбор си?
Абе чесно казано не гледам много бг футбол иначе за Левски така симпатизирам.От двата Пловдивски симпатизирам повече за вашияДругия е Черноморец.Иначе Интер ми е най на сърце
А тоя черния както споменах каква роля играе в Ботев щот си беше костюмарче един дебел
Forza Inter- В Италия симпатизирам на Интер от доста време....Значи какво се разбра,че всеки е отчаян и се псуват като хамали!Браво!

Ми един от вашите каза на Пичони че всички фенове на Ботев са зад тях,но да има яснота за всичко което става в клуба.Обвиняваха някво момче от Ботев за загубата,защо не играл по-добре ей такива работи.Ама тоя черния най-много обиди изяде.Бяха доста ядосани щом вдигнаха на главата цялото OMV.Питаха ги кога ще се оправи клуба ще се продава ли няма ли,ама никой нищо
Мног рядко пиша в този форум дори бих казал че само веднъж зададох тема и си спомням че беше песимистична.На 30 години съм и израснах като фен на отбора в години в които това дерби беше с ясен резултат (само не бе ясно с колко за Ботев).Сега когато е ясно че пак някои ни го "слага" ИТАЛИАНЦИ или ХРИСТОЛОFF говорим за това как ще завърши мач .Мога да кажа само че ,МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ЛОКОМОТИВЕЦ ДА МИ КАЖЕ КОГА ОТБОРЧЕТО МУ НИ Е ПОБЕЖДАВАЛО И СЕ Е ПРАВИЛО НА ВЕЛИКО ПРЕДИ ЕРАТА ХРИСТОЛОFF).
Да си част от идеята Ботев не е самоцел, а онова нещо което се усеща само със сърцето!!!
- ZLATKO2000
- Контакти:
И двата отбора са срам за Пловдив.Това ако е дерби? Едните италианци другите да не казвам.