Стадион Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Стадион Пловдив

Мнениеот Sunway » 22 окт 2009 18:15

ilian12 написа:Твърдо да се върне името "9-ти септември".

Доколкото може да се вярва на пресата бизнеса на Гигов е свързан с оръжейни сделки и той явно търси къде да инвестира парите си. В тази връзка Голямата къща с всичките прилежащи и спортни обекти е наистина здрава хапка. Не се обиждайте, но Лаута (както и Хр. Ботев) за да стане добър стадион първо трябва да се изравни със земята и после да се построи, а това са огромни разходи без ясна перспектива за възвращаемост.

Положението е следното: Стадиона в Лаута трябва да се бутне нацяло и да се направи нов, щото друг вариант няма.Ако говорим за ст. Христо Ботев, там няма смисъл да се бута, за да се прави нов стадион по простата причина, че просто НЯМА МЯСТО.Стадион Пловдив е най-добре от другите 2 стадиона.ВСЕ ОЩЕ може да се ремонтира просто, без да се бута.Но ако не се започне скоро ще стане за бутане :(

П.С. Говоря за модерни европейски стадиони с необходимата прилежаща част към тях и инфраструктура.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 22 окт 2009 18:41

Стадион "Пловдив" е най-хубавия и голям стадион в България,и не заслужава да изглежда по този начин,дано час по-скоро бъде рекунстроиран.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 окт 2009 19:07

Името "6 септември" и на мен много ми харесва. Просто няма "по-пловдивска" дата от тази. Който и стадион в Пловдив да вземем, инвестициите за да стане "нормален" такъв са толкова големи, че не могат да се "избият". Няма какво да се лъжем и двата отбора събират по 1000-5000 души на мач, от които половината са без билети. Някое друго дерби по 8-10000 и това е. С цени от 2, 3 и 5 лева как се избива една многомилионна инвестиция? Това са пари отиващи в бездънна яма. Или общината трябва да оправи един стадион в града с парите на данъкоплатците или скоро стадион в Пловдив няма да видим. И като знаем, че пловдивските общинари освен рушвети друго не ги интересува.... ще видим стадион през "крив макарон".

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 22 окт 2009 20:00

Напълно поддържам пича с идеята за "6-ти септември". И крайно време е за се направи нещо за този стадион. Липсават ми дербитата там, с агитките от двете страни на втория етаж. Като минеше влак и Локо феновете се възбуждаха. Големи времена бяха...

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 окт 2009 20:18

Канар написа:Напълно поддържам пича с идеята за "6-ти септември". И крайно време е за се направи нещо за този стадион. Липсават ми дербитата там, с агитките от двете страни на втория етаж. Като минеше влак и Локо феновете се възбуждаха. Големи времена бяха...

:lol: +1.Така си беше.Като свирнеше влака покрай стадиона и откачахме.А на стадиона - фраш! Ама "до откат"!В началото на 70-те години си спомням,че на стадиона се отиваше към два-три часа следобед,а мача почваше в шест или седем...А бе лудница,особено на Дербито.На мен ми се иска Дербито да се играе там,някой ден.Като едно време,а не да се завираме по "клетките".Много хора не идват на този мач именно заради това,особено по-възрастните.Щото вече е рисковано да се смесват феновете на двата отбора.За съжаление... :( А на Голямата къща има място за всички - и за ултраси /знае се кой къде стои/,и за по умерените и за семкаджиите.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
*GEORGI*1936*
Контакти:

Мнениеот *GEORGI*1936* » 22 окт 2009 20:25

Канар написа:Напълно поддържам пича с идеята за "6-ти септември". И крайно време е за се направи нещо за този стадион. Липсават ми дербитата там, с агитките от двете страни на втория етаж. Като минеше влак и Локо феновете се възбуждаха. Големи времена бяха...

Лудница ха-хааааааа осебено тропането с крака беше много яко............твърдо за "6-ти Септември" съм и аз!!!
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 23 окт 2009 02:47

birabecks написа:

:lol: +1.Така си беше.Като свирнеше влака покрай стадиона и откачахме.А на стадиона - фраш! Ама "до откат"!В началото на 70-те години си спомням,че на стадиона се отиваше към два-три часа следобед,а мача почваше в шест или седем...А бе лудница,особено на Дербито.На мен ми се иска Дербито да се играе там,някой ден.Като едно време,а не да се завираме по "клетките".Много хора не идват на този мач именно заради това,особено по-възрастните.Щото вече е рисковано да се смесват феновете на двата отбора.За съжаление... :( А на Голямата къща има място за всички - и за ултраси /знае се кой къде стои/,и за по умерените и за семкаджиите.

Напълно си прав! Дербито на Пловдив(в последните години и на България) трябва да се играе на 9-ти септември! Има място за всички "видове" фенове, от най-буйните, до "семкаджийте". А пък и Националния отбор ще има възможност да играе някой от мачовете си на този стадион, пък били те и контроли.Поне със сигурност ще е пълен винаги. Пловдивските запалянковци на футбола(а и не само, защото това е огромен комплекс не само за футбол) заслужават да имат такова съоражение, по простата причина, че Пловдив е най-спортният град в България и това никой не може да го отрече(колкото и да не им се иска на някой хора да е така)! Така, че строежи, реконструкций и прочие да започват възможно най-бързо! То се е видяло, че Лаута и Хр.Ботев скоро няма да бъдат направени...
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 23 окт 2009 13:40

Много бих искал да знам мненията ви по един страничен донякъде въпрос:Помните как заедно ходихме на мачовете(черно-бели и жълто-черни),помните как си тръгвахме заедно,помните как срещу шопите целия стадион беше черно-бял,жълт и т.н.Мислите ли,че в момента е добре това,което е-вражда до кръв,сблъсъци...

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 23 окт 2009 14:04

theprideofplovdiv написа:Много бих искал да знам мненията ви по един страничен донякъде въпрос:Помните как заедно ходихме на мачовете(черно-бели и жълто-черни),помните как си тръгвахме заедно,помните как срещу шопите целия стадион беше черно-бял,жълт и т.н.Мислите ли,че в момента е добре това,което е-вражда до кръв,сблъсъци...

Каквото е обществото, такива са и отношенията в него. Като първокласник сутрин се качвах на 11-ката от Кичук Париж и през целият град отивах на училище. Сега ще пуснеш ли детето си само да пътува из града? Онзи период от време си имаше своите плюсове и минуси. Много неща бяха порочни, но не съществуваше насилие и безнаказаност. Докато не си върнем държавата от мутрите и свързаните с тях бизнесмени, адвокати и администрация ще е така. От нас зависи.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Локо Пловдив”