Лаута избухна след гола на Даксон!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pak_ li _ti
Контакти:

Re: Лаута избухна след гола на Даксон!

Мнениеот pak_ li _ti » 05 окт 2009 18:56

ktulu. написа:За тая "велика" агитка, която почна да си тръгва още на почивката? За нея ли говорим :mrgreen:

Щом това ви прави щастливи и продължаваш да избиваш комплекси...ДА :mrgreen:

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 05 окт 2009 18:57

ktulu. написа:За тая "велика" агитка, която почна да си тръгва още на почивката? За нея ли говорим :mrgreen:

Някои си тръгнаха, други просто се скриха от дъжда(останаха на стадиона - под таблото)...все пак агитката си запази бройката и даже беше по-весело когато е мокро :)
Иначе вашата по-различна ли щеше да бъде? :roll:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 окт 2009 19:46

Ktulu, ти май не пропускаш нашите мачове... ;) Да не си латентен "буфер" ? :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 05 окт 2009 20:02

Модератор ЛокоПД написа:

Ktulu, ти май не пропускаш нашите мачове... ;) Да не си латентен "буфер" ? :roll:

Като всеки един футболен фен, следя мачове, да. Нещо странно ли има в това :shock: :? Дори и посещавам такива, за разлика от много ваши "фенове" 8-)
Но си признавам, че не мога да задмина интереса, който буферите проявяват към Ботев! За тях важи изцяло шопската "мъдрост" - "Не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле". Та за взаимния интерес толкова :mrgreen:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 окт 2009 20:18

ktulu. написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Като всеки един футболен фен, следя мачове, да. Нещо странно ли има в това :shock: :? Дори и посещавам такива, за разлика от много ваши "фенове" 8-)
Но си признавам, че не мога да задмина интереса, който буферите проявяват към Ботев! За тях важи изцяло шопската "мъдрост" - "Не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле". Та за взаимния интерес толкова :mrgreen:

Черно-бялото робство много ти тежи, нали? Засега не виждам и причини да се промени статуквото, затовз на теб може само увеличаване на дозата да ти помогне. Ако хаповете не стигат, опитай интравенозно.

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 05 окт 2009 20:21

За такива хапчета ли говориш :arrow: http://www.sportline.bg/news/33715/Осъдиха-Ераносян-за-допинг-аферата-разкрита-от-Sportlinebg-Локо-Пд-също-стигнал-до-титлата-със-зоб :mrgreen:

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 05 окт 2009 20:25

fungus написа:1000 човека избухнали... голяма радост. вие бяхте по-малко от нас в София... изпадате, сори

:) :) :)

колкото изпаднахме миналата година толкова ще изпаднем и тая, виж за вас не съм много сигурен дали ще се спасите мисирче
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
elito_1912
Контакти:

Мнениеот elito_1912 » 05 окт 2009 20:49

и как избухна тая "невероятна "публика, че аз не видях по тв нищо избухващо..........

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 05 окт 2009 21:00

elito_1912 написа:и как избухна тая "невероятна "публика, че аз не видях по тв нищо избухващо..........

Да си беше отворила очите бе,сладурано.Кой знае какво си правила по това време... ;)
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
elito_1912
Контакти:

Мнениеот elito_1912 » 05 окт 2009 21:19

гледах аз ,гледах,взирах се в тоя екран ,ама... нищо избухващо не видях.......само един транспарант,чието послание контрастираше с държавието ви в края на мача(първо ги псувате,после ги целувате-на тва кво се вика ,питам аз :?: )

Върни се в “Локо Пловдив”