ktulu. написа:За тая "велика" агитка, която почна да си тръгва още на почивката? За нея ли говорим
Щом това ви прави щастливи и продължаваш да избиваш комплекси...ДА

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ktulu. написа:За тая "велика" агитка, която почна да си тръгва още на почивката? За нея ли говорим
Модератор ЛокоПД написа:ktulu. написа:За тая "велика" агитка, която почна да си тръгва още на почивката? За нея ли говорим
Ktulu, ти май не пропускаш нашите мачове...Да не си латентен "буфер" ?
ktulu. написа:Модератор ЛокоПД написа:ktulu. написа:За тая "велика" агитка, която почна да си тръгва още на почивката? За нея ли говорим
Ktulu, ти май не пропускаш нашите мачове...Да не си латентен "буфер" ?
Като всеки един футболен фен, следя мачове, да. Нещо странно ли има в това![]()
Дори и посещавам такива, за разлика от много ваши "фенове"
![]()
Но си признавам, че не мога да задмина интереса, който буферите проявяват към Ботев! За тях важи изцяло шопската "мъдрост" - "Не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле". Та за взаимния интерес толкова
fungus написа:1000 човека избухнали... голяма радост. вие бяхте по-малко от нас в София... изпадате, сори
elito_1912 написа:и как избухна тая "невероятна "публика, че аз не видях по тв нищо избухващо..........
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта