Локо Пловдив- Берое 28.08.2009 18:00 -прогнози и мнения!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пловдив- Берое 28.08.2009 18:00 -прогнози и мнения!
от Левски съм обаче преди време живях известно време в Пловдив и следя футбола там за мача с Берое мисля че ще биете без проблем все пак играете в Пловдив а там не би трябвало да имате проблем с нито един отбор извън първите 4-5 отбора. А иначе за отбора мисля че Галя не и е там мястото нямате силни ръководители.Нито селекция се прави подобаваща за клуб като Локото да не говорим за децата там е пълен хаус всичко е на произвола на съдбата нито терени нито база няква или съблекални като хората нищо, един Илиев и Стайко който дали има записани мин незнам и др няма от школата.Играта на отбора се върти и зависи изцяло от Даксон човека нито е тренирал нито нищо идва и е най добрия.Голяма грешка че изтървахте Писаров направи силни мачове мин год .Пожелавам ви успех в който не се съмнявам аз лично мисля че отбора пак ще е 6-7 до 8 място.
Levski or death
kenny написа:Пробвайте отново система 10-0-0 и лежане след 30. минтута. Смятах, че това е типично само за малките отборчета. Е, очевидно и вие сте такъв. С тоя манталитет сте за А регионална.
Ако се и разплачеш, ще пробваме. За това кой е голям отбор няма да споря. Обикновено големите отбори имат много публика, затова не си мери малката мека пишка с който не ти е работа.
kenny написа:Пробвайте отново система 10-0-0 и лежане след 30. минтута. Смятах, че това е типично само за малките отборчета. Е, очевидно и вие сте такъв. С тоя манталитет сте за А регионална.
Дай пример за голям отбор в БГ, смехурко!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Ей палячо не ми говори за системи щото с вашите отборите вдигат банкет за предварително класиране ясно ли ти е

Трудна победа както с Черно море.
Еми трудно ще е, Берое са много нахъсани, след две години пак са в елита, но прогнозата ми е 2:1!
Иначе щом сте победили Черно Море, това не е случайно...

Иначе щом сте победили Черно Море, това не е случайно...
-
- Контакти:
Да покажем тази подкрепа от трибуните която беше на мача с Черно Море ,както ние си знаем всеодайно и безрезервно.Така ,че отново ние-феновете ще сме един от основните фактори за спечелване на мача.Всички мощно на Лаута.САМО ЛОКО И ПОБЕДА.
[offtopic]Не че нещо,ама ГОНГ къде ги видяхте тия 3500 ?? на Лаута няма повече от 2000 човека макс.[/offtopic]
4u6ka li si piper li si vin ot loko plovdiv
Много ми е мъчно за Пловдивските отбори,мисля ,че и на двата проблема са президентите.Локо имат повече хъс и добри играчи,но им липсва нападател,а и защитата е доста в хаос.Все пак мисля,че локо ще се вдигне на крака съвсем скоро,показа го и срещу ЧЕРНОМОРЕЦ.