Ултрасите на Локо атакуват брутално Делиормана...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Ултрасите на Локо атакуват брутално Делиормана...

Мнениеот miro_rz » 10 ное 2019 17:32

Че те и Левски бяха 2500 и загубиха с 2:0!
Искам ви трезвени! :mrgreen:
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 ное 2019 18:39

костенурк написа:От 2 седмици говорим за тоя протест, макар че срещата със Самуилов беше преди 4 дена.Масата от феновете още не знае даже за какво става въпрос,и какво реално се случва със стадиона.Коментирайте си отборчето и агитчицата,не гледайте пак в паницата на Пловдивския Гранд

"Столипиново NEWS", колко съобщи че сме, 20 или 30 ?

Хвалиш се с 1500 човека на протест за ВАШИЯ ДОМ!!! Та за едно село ли ще го строят този стадион?! Палячо, в Търнава бяхме по -мощни от вас, вие се погребахте сами!Никой няма да строи за 150о човека!!!

Пловдив има своя любимец, има своя отбор- ЛОКОМОТИВ...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 ное 2019 18:50

miro_rz написа:Че те и Левски бяха 2500 и загубиха с 2:0!

Миро, имаш готини коментари, нормален фен си! Няма да сме 2500, ако ми прочетеш мненията ще видиш, че говоря за друго- НЕ ЗА БРОЙКА!!!МНого ще сме, ако говорим с цифри , "Смърфовете" ще са треетата публика, която е закарала толкова народ в Разград, друга ми е мисълта... ние НЯМА ДА ЗУГУБИМ, каквото и да се случи!!!

"Смърфовете " никога не губят, ние ще пеем цял мач, ще скачаме цял мач, ще веем знамена цял мач!!! Ще слеем душите и сърцата си с черно-белите играчи, ще бъдем с тях на терена, с тях в душите, ще СМЕ ЕДНО... Това е нашата победа!!!

Изправя се първият срещу вторият!АЗ ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ НАДПЕЕМ ПРОТИВНИКА, другото е ...

Потребителски аватар
soccerfan1
Контакти:

Мнениеот soccerfan1 » 11 ное 2019 11:04

mark1926 написа:За да не говорим наизуст ето мнението на Локомотивци за Лудогорец от фенклуб Локомотив, трибуната на всички Локомотивци... https://mainite.bg/zhal-ni-e-za-kiro-domuschiev/

Въпрос на чест е да дойдеш в Разград! Парите и властта на един човек се изправят срещу сърцата и душите на един цял град! Киро Домусчиев- Локомотив Пловдив, казвам Киро, а не Лудогорец, защото всички знаем каква е "агитката" на Разград, по -точно ЛИПСАТА и!!! Обикновено в Делиормана ходим по 50-100 човека, което е напълно достатъчно, за да унижиш , надпявайки Лудогорските привърженици, но този път ще е различно...

Този път ще пътува цялата мощ на черно-бялата агитка! ЦЯЛАТА!!! Пловдивския любимец радва и ще получи подкрепа,която Разград не е виждал, идвали са сини и червени в Разград, но те Нас не са ни виждали! Никога не са виждали отбор, от който се иска просто да облече РАЙЕТО НА СВОИТЕ СЪРЦА И ДУШИ и да играе за своята публика.Без мисъл за титли,купи, победи, ето цитат с какво е известен Локомотив :"Локомотив става известен с могъщата подкрепа от песните на своите привърженици, независимо от резултатите на отбора"...

Черно-бели братя и сестри, въпрос на чест е да облечем на душите и сърцата си райето и да подкрепим ЛОКО...Любим Отбор на Културната Общественост(ЛОКО)!!! Парите, милионите, съдии и БФС срещу обичта, любовта, сърцата и душите... Киро- Локо!!!

Който няма възможност да пътува с ултрас групите и автомобилите на хилядите привърженици е направена екскурзия. Не е безплатна, няма осигурен билет за мача, няма хляб и кренвирши, ние не сме Киро... просто ела за ТВОЯ ЛОКОМОТИВ... http://plovdivderby.com/2019/11/09/feno ... v-razgrad/

САМО ЛОКО!!!

Сега, хубаво се надъхвате, обаче е малко .... смешно. Направихте няколко силни мача и станахте много големи, не дай боже да запишете няколко негативни резултата и ще почнете да псувате по вашите. Няма лошо, съберете се много хора, изкефете се на мача, ама такива гръмки словоизлияния са смешни просто. Колкото до надпяването и надвикването никой не е тръгнал да спори и никога не е спорил по този въпрос, но това не играе на терена. Друг е въпроса, че да псуваш противниковите фенове през голяма част от времето вие го наричате фенска подкрепа - за мен е селянщина. Ако пък си мислите, че професионален футболист ще стои в даден клуб в България, понеже феновете много викали и пеели, сте в голяяяяма заблуда. За жалост почти всичко стана материално в този свят, футбола също.

free0909
Контакти:

Мнениеот free0909 » 11 ное 2019 12:17

Всъщност, в сектора за гости в Разград има по малко от 1 000 места, останалите правят компания на жандармерията и на охранителите от БМФ и Корабостроителния/ от Варна, дето е пристанището на Разград/. Приятен път, и да не се оплаквате.

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 11 ное 2019 19:35

free0909 написа:Всъщност, в сектора за гости в Разград има по малко от 1 000 места, останалите правят компания на жандармерията и на охранителите от БМФ и Корабостроителния/ от Варна, дето е пристанището на Разград/. Приятен път, и да не се оплаквате.

Сектор Гости е за малко над 2500 човека, друг е въпроса, че нито Локото ще докарат толкова, нито изобщо има смисъл от толкова високопарни слова, като използваните от автора на темата. Е... поне се посмяхме!
Желая искрено успех на Локо в борбата за второто място, а на основателя на темата ще кажа само...

"Към върха не се плюе, защото хем няма да достигнеш победителя, хем ще омажеш сам себе си...
гравитация баце!" :P

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 11 ное 2019 19:49

mark1926 написа:

Миро, имаш готини коментари, нормален фен си! Няма да сме 2500, ако ми прочетеш мненията ще видиш, че говоря за друго- НЕ ЗА БРОЙКА!!!МНого ще сме, ако говорим с цифри , "Смърфовете" ще са треетата публика, която е закарала толкова народ в Разград, друга ми е мисълта... ние НЯМА ДА ЗУГУБИМ, каквото и да се случи!!!

"Смърфовете " никога не губят, ние ще пеем цял мач, ще скачаме цял мач, ще веем знамена цял мач!!! Ще слеем душите и сърцата си с черно-белите играчи, ще бъдем с тях на терена, с тях в душите, ще СМЕ ЕДНО... Това е нашата победа!!!

Изправя се първият срещу вторият!АЗ ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ НАДПЕЕМ ПРОТИВНИКА, другото е ...

Ти пък кога си стъпвал на мач бе палячо ? Цял Пловдив те знае кой си и какво всъщност представляваш.Форумен плъх невиждал слънце.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 ное 2019 21:10

soccerfan1 написа:
mark1926 написа:За да не говорим наизуст ето мнението на Локомотивци за Лудогорец от фенклуб Локомотив, трибуната на всички Локомотивци... https://mainite.bg/zhal-ni-e-za-kiro-domuschiev/

Въпрос на чест е да дойдеш в Разград! Парите и властта на един човек се изправят срещу сърцата и душите на един цял град! Киро Домусчиев- Локомотив Пловдив, казвам Киро, а не Лудогорец, защото всички знаем каква е "агитката" на Разград, по -точно ЛИПСАТА и!!! Обикновено в Делиормана ходим по 50-100 човека, което е напълно достатъчно, за да унижиш , надпявайки Лудогорските привърженици, но този път ще е различно...

Този път ще пътува цялата мощ на черно-бялата агитка! ЦЯЛАТА!!! Пловдивския любимец радва и ще получи подкрепа,която Разград не е виждал, идвали са сини и червени в Разград, но те Нас не са ни виждали! Никога не са виждали отбор, от който се иска просто да облече РАЙЕТО НА СВОИТЕ СЪРЦА И ДУШИ и да играе за своята публика.Без мисъл за титли,купи, победи, ето цитат с какво е известен Локомотив :"Локомотив става известен с могъщата подкрепа от песните на своите привърженици, независимо от резултатите на отбора"...

Черно-бели братя и сестри, въпрос на чест е да облечем на душите и сърцата си райето и да подкрепим ЛОКО...Любим Отбор на Културната Общественост(ЛОКО)!!! Парите, милионите, съдии и БФС срещу обичта, любовта, сърцата и душите... Киро- Локо!!!

Който няма възможност да пътува с ултрас групите и автомобилите на хилядите привърженици е направена екскурзия. Не е безплатна, няма осигурен билет за мача, няма хляб и кренвирши, ние не сме Киро... просто ела за ТВОЯ ЛОКОМОТИВ...
САМО ЛОКО!!!

Сега, хубаво се надъхвате, обаче е малко .... смешно. Направихте няколко силни мача и станахте много големи, не дай боже да запишете няколко негативни резултата и ще почнете да псувате по вашите. Няма лошо, съберете се много хора, изкефете се на мача, ама такива гръмки словоизлияния са смешни просто. Колкото до надпяването и надвикването никой не е тръгнал да спори и никога не е спорил по този въпрос, но това не играе на терена. Друг е въпроса, че да псуваш противниковите фенове през голяма част от времето вие го наричате фенска подкрепа - за мен е селянщина. Ако пък си мислите, че професионален футболист ще стои в даден клуб в България, понеже феновете много викали и пеели, сте в голяяяяма заблуда. За жалост почти всичко стана материално в този свят, футбола също.

http://plovdivderby.com/klasirane/

И то какво излиза?Лудогорец са направили два по-силни мача от нас от 16 двубоя!!! Смешното е да отричаш очевидното, Локомотив има изключително силен отбор, изграден с една трета от парите на сини и червени, с които те разполагат, а са зад нас в класирането!

Проблем ни са 20 000 000 лева бюджет на Лудогорец, което е около шест пъти над нашите финанси! Но в Разград ги чака най-могъщият Локомотив , който са виждали в девет годишната си история!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 ное 2019 21:30

Emmanuel написа:
free0909 написа:Всъщност, в сектора за гости в Разград има по малко от 1 000 места, останалите правят компания на жандармерията и на охранителите от БМФ и Корабостроителния/ от Варна, дето е пристанището на Разград/. Приятен път, и да не се оплаквате.

Сектор Гости е за малко над 2500 човека, друг е въпроса, че нито Локото ще докарат толкова, нито изобщо има смисъл от толкова високопарни слова, като използваните от автора на темата. Е... поне се посмяхме!
Желая искрено успех на Локо в борбата за второто място, а на основателя на темата ще кажа само...

"Към върха не се плюе, защото хем няма да достигнеш победителя, хем ще омажеш сам себе си...
гравитация баце!" :P

Използвал съм точните думи!!! Под брутално разбирам, че ще сме много, ама много и в Разград няма да е безопасно да си със зелен шал на 23.11.2019 Имайки предвид как ни колят съдиите срещу Лудогорец, как ще ни заколят и на мача, като знам отмъстителността на ултрасите на Локомотив, когато се подиграват с Пловдивския любимец, съм определил заглавието много точно! То не е случайно! Аз живея в Пловдив и познавам своите...

Разбира се, всеки има право да се посмее,но и да приеме един приятелски съвет. Не ходете със зелени шалове и знамена с орли на 23.11.2019 в своя град. Издигнете ги на стадиона, да ви пази полицията...

Ето всъщност видео на агитката ни на 1100 километра от Пловдив в Търнава Словакия, преди мачът със Спартак Търнава от лятото. Видеото е малко надоло в статията... Не мисля, че ще ти е смешно ако срещнеш тези хора в Разград, а ние ще бъдем там... https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... YeO2T-mMe4

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 ное 2019 21:46

DarkPsy написа:
mark1926 написа:

Ти пък кога си стъпвал на мач бе палячо ? Цял Пловдив те знае кой си и какво всъщност представляваш.Форумен плъх невиждал слънце.

За едно нещо си прав, определено цял Пловдив ме познава! Плюс Коматево бих добавил! А теб никой не те знае. Никой! Аз не се крия, имам около 1000 заплахи с побой и 10 смъртни заплахи от вас. Но такъв е животът, единият е форумен плъх, който никой не знае, а другият крачи гордо в своя град под заплахи от хора нападащи с метални тръби...

Върни се в “Локо Пловдив”