Фенове да издържат отбора или в управлението

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Фенове да издържат отбора или в управлението

Мнениеот Цецо Чука » 30 авг 2015 21:36

kubik написа:реално си ги биехте ако съдията не ви беше ощетил .Сега се получи същото :(

Не съдията, Мишо Джизъса ни е*а майката тоя мач...

Монтана са корав отбор засега, но те и Любимец бяха много курназ в началото на сезона и после заслужено се насочиха натам където им е мястото.

Монтана и Пирин ше се борят кой да е предпоследен мисля аз...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 30 авг 2015 23:16

Вече и кокошките на село разбраха че Бащата ни води към пропаста, само временното ръководство още се ослушва. Омръзна ми от непукизъм :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 30 авг 2015 23:44

При положение, че вече сме стабилни финансово макар и неофициално смяната на треньора е препоръчителна или направо наложителна. Бащата е легенда, нека си вземе тапията за треньор и след като се "обиграе" достатъчно в други клубове е добре дошъл отново. Иначе рискува ореолът му да загуби от блясъка си, примери от европейския футбол предостатъчно.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 авг 2015 10:19

kubik написа:
dzhambov написа:Кой трябва да е треньор?Предложения?

Кой?Може ли да стане по зле.В сегашното положение сме 9 по напред от това место не може да мръднем.Остава само Пирин да се борим с тях.кой да е 9. На теб това ли ти харесва .

Точно така..."може ли да стане по-зле" с други думи "няма значение какво ще става, важно е Бащата да го няма".

Много добре знаем кой беше против влизането на Бащата в Локомотив още с пристигането му, без значение на какъв пост.
Знаем кой на няколко пъти спира връщането на Едо, все едно им е въпрос на живот и смърт.
Знаем и как си отива всеки ветеран, легенда, локомотивец просто, от този клуб. Филма сме го гледали вече десетки пъти. Особено с треньора.
Никой не пита, футболистите слушат ли въобще треньора или слушат някой друг, който все той уж ги докарва. Особено връщаните по няколко пъти, че половината са по-бавни и от мен. Но ние търсим сметката на треноьра.
Пита ли някой, как така на някои отбори им свирят дуспи във всеки мач, на нас ни отменят гол във всеки мач - дали отборът ни умишлено не се тика надолу (дали заради треньора или не, няма значение, защото на нас ни е виновен треньора)
Пита ли някой, как други ги съдят собствените им футболисти, не плащат, не им го правят проблем. На нас ни измислят наказания да плащаме, обаче какво от това, за нас най-важно е да сменим треньора.

Най-накрая, ясно, пречи ви, винаги ви е пречил, никога не сте го искали. Пътник е Бащата.
Само едно остана, преди да си тръгне, да бъде оплют, ама оплют, за да стане с него онова, което спохожда всеки локомотивец преди да бъде отстранен от Локомотив - Едо, Курбана, Садъка, Чечо, Фидана,... кой ли не, сега и Бащата.
Даже много оцеля, аз му давах не повече от 6 месеца, ама за негов късмет, пусто, пари нямаше в клуба (не "няма значение кой ще дойде" а "кой е луд като него да дойде" - ха-ха-ха).
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 31 авг 2015 10:58

Пак конспирации се търсят.
Изображение

Потребителски аватар
el loco
Контакти:

Мнениеот el loco » 31 авг 2015 11:49

Моля , някои от вас да спрете да мрънкате като женички.
Имам чувството, че не сте гледали мача. Вчера тотално по-добри от Монтана. Измислен гол, нашите контролираха мача, дори с 10 човека.Отбора от миналата година е с нов бек, нов централен,нов централен,нов ляв бек, нови дефанзивни, офанзивни играчи...само Камбура и Карагерен са титуляри от миналата година, какво очаквате ????Не забраяйте, че не сме нито Ривер плейт, нито Атлетико Мадрид.Аз,лично не се срамувам от играта на отбора,особено вчера. нищо,че няма резултати кой знае какви досега.
Отбора играе от мач на мач по-добре, неуспорим факт.

Второ, в качеството на какви уволнявате треньори? Моля, който има свободни няколко милиона, да ги предаде на ръководството, за да назначат Хайнкес, Трапатони....Марсело Биелса и той от скоро е свободен.

Трето, автора на темата, правиш изцяло несъстоятелни изказвания...В последните 10 офоциални мача , Христо Колев има точно 3 победи, 3 от 10 , а не 28 загуби от 30 мача, както казваш. Ама нали трябва да се мрънка. А каква е алтернативата? само мрънкане.........
Най-важното , което искам да кажа е че :

Христо Колев Бащата, е направил и прави , и като футболист, и като треньор, изключително много за Локомотив Пловдив и дори 1 милион мнения да изпишете, ама за миг няма да се доближите до него.

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 31 авг 2015 13:16

Абе не е за треньор човека...липсва му хъс!!!! Нали го гледах на мача с Монтана не стана от пейката....и Петьо Пашев и той. Така не се надъхват футболисти!!! Някой да сте виждали от големите треньори да дреме така по пейките???? Моите уважения към Бащата като футболист, но нека не зачерква всичко добро с лошо представяне като треньор.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 авг 2015 13:33

Цецо Чука написа:
kubik написа:реално си ги биехте ако съдията не ви беше ощетил .Сега се получи същото :(

Не съдията, Мишо Джизъса ни е*а майката тоя мач...

Монтана са корав отбор засега, но те и Любимец бяха много курназ в началото на сезона и после заслужено се насочиха натам където им е мястото.

Монтана и Пирин ше се борят кой да е предпоследен мисля аз...

Любимец замина когато отбора остана без финансова поддръжка. Дотогава си бяха на достатъчно добро ниво да са спокойни за А група.
Монтана може да изпадне само ако също като Любимец окъса финансово. В противен случай през този сезон много трудно ще изпаднат.
Пирин се дъни много ама ако си пооправят ефективността при положенията кой знае.. може и за тях да се появи надежда за оцеляване, рано е, има време.

И въобще мисля, че напоследък стана модно някои постоянни участници в А група да оцеляват в елита благодарение на финансовия колапс на новаците и ако тази година няма фалити... един, а може би дори два отбора, играли и миналата година в А група ще я напуснат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 31 авг 2015 13:48

Христо Колев беше феноменален футболист! Бащата е прекрасен човек и аз, както и повечето наши фенове го уважаваме и ще го имаме за икона винаги!
Христо Колев е и доста добър треньор, който усеща играта добре, а за това му помага и факта, че самия той игра в големи клубове и респективно са го тренирали големи треньори!
В Локомотив обаче той е крайно изчерпан ! Смяната му беше наложителна още през пролетта, когато футболистите ни не искаха да играят въпреки, че уж му бяха обещали, че ще играят без пари до края на сезона, а само след месец направиха бойкот! Още тогава той изпусна съблекалнята , а още по-лошото, той загуби авторитета си сред футболистите, които месеци по-рано пак под негово ръководство направиха 9 поредни мача без загуба във всички турнири!
Колев с добродушния си и честен нрав няма как да респектира играчи като Камбуров, Тунчев, Котев, Балдовалиев........! В отбора липсва колектив, а това е най-важното в един отбор! От там нататък са останалите фактори, необходими за доброто му представяне!
Играем без никаква агресия, почти всяко единоборство е загубено от нашите футболисти, почти нямаме пресечен пас, а за преса и дума да не става!
Винаги съм твърдял, че отбора ни има голям потенциал и без проблем можем да бием всеки, особено като домакини! С този страхлив и бавен футбол обаче това е невъзможно и съвсем реално си отиваме към изпадане, защото дори и Пирин играят далеч по-организирано и агресивно от Локомотив Пловдив!
Задължително е още през тази пауза да се вземат радикални мерки в това отношение и освен крещящата нужда от халфове(опорен и офанзивен), както и бързи крила, задължително и треньорска промяна!
За мен този отбор може да бъде ръководен успешно от по-строги и опитни специалистри! Свободни в момента са Кокала, Васев и Дерменджиев! Последния е доста мек като човек, но със сигурност дори и той би променил в положителна насока облика на отбора ни! Промяна трябва въобще в целия треньорски щаб! Бащата е идеален за помощник, но поста старши, трябва да бъде зает от нов и доказан специалист!
Не се ли случи това в най-близко бъдеще, след 2-3 мача ще сме еднолично на последното място с илюзорни шансове за оставане в елита :idea:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 авг 2015 14:03

Всичко хубаво само тая тото ***** кокала къде я намеси не знам. Тоя трябва да бъде бит с камъни дори при опит за приближаване до Лаута.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”