Карамел Му написа:[offtopic]
bobo_13 написа:Хора, не разбрахте ли, че всички червени платени журналисти пропагандират как на мач на ЦСКА ходели минимум 5000 човека (не мога да разбера как на в сряда бяха пак 5000 и вчера пак 5000 при положение, че вчера има най-малко хора)......как ЦСКА гази ....с 3:0(при положенич, че в другите В групи има резултати 5:0; 6:1 и т.н.).....как 17 годишен вкарал 2 гола.....да не говорим, че в другите В групи 15-16 годишни са титуляри и бележат редовно.....абе отвсякъде пропаганда, а лошото е, че и всички телевизии се включиха и там ги говорят на изуст. Миналият сезон Дунав завърши с 1 загуба и 1 равен и 118 гола вкарани при 16 отбора......ЦСКА сигурно ще завършат само с победи....ама на фона на парите, които хвърлят за заплати в една аматзорска дивизия и липсата на реален конкурент .....не ми се струва оправдано. Ама те си знаят най-добре.
Колкото до Локо Пд.....не бях виждал толкова пълен стадион отдавна. Само не разбирам как старозагорска фирма купува пловдивски отбор, а пловдивски бизнесмен налива над 2 млн лева на година в софийски отбор.....ясно е, че едната причини е чисто политическа....ама трябва да има и нещо друго...
[/offtopic]
Не му е тука мястото,но намесихте и ЦСКА.Какво общо има клуба,че някой си написал нещо?И какво по-логично от това най-титулувания клуб да присъства във всички медии?Къде е пропагандата?Че мачовете на ЦСКА са най -посещавани.Ми то си е така.Или ,че вкарал 17 г?Вкарал ,да.Нормално е да се пише най-много за отбора с най-голяма фенска маса/айде заедно с Левски/.Вчера гледах мач на Етър с някакви със странно име.Знаеш ли колко бяха гостуващите от Търново?7-9 човека.За тях ли да пишат?
А знаеш ли кое по-голяма глупост от написаното от теб по-горе?Да разказваш как преди 89г, баща ти и чичо ти се криели мазето да си приказват за Етър,щото иначе щели да ги пратят в Белене

Ми хубаво, че си гледал мач на Етър вчера, но явно е бил запис на мача от петък. Нормално е, феновете на Етър са работещи хора и безумната аматьорска лига е направила мач в работен ден на близо 250 км. Колкото и да искаме не можем да отидем всички. Имаше 20 човека, при капацитет на стадиона около 800 човека. Препоръчвам ти да гледаш пак този петък Канал 3 от 18:00 ч, да видиш какво се казва публика, стадион и терен.
Не знам откъде съдиш, че ЦСКА е най-титулувания клуб, но явно живееш в минали времена. Не е нормално медиите да ниглежират А и Б група за сметка на ЦСКА. Не е нормално само 1 медия да следи мачовете от
професионалната Б група. Не е нормално да се пишат истерични статии, все едно са били Барса. Ей нали ги виждаш журналята- Левски би 2 мач и се почна "бебетата на Стоев". Гранде Левски и т.н.....и вчера опа.....и инженера да вика паднали щот Минев се подхлъзнал.....
Имаме цяло едно
професионално ниво в родния футбол, за което никой не пише. Кога з апоследно сте гледали репортаж или мач от Б група(освен ако не си фен на някой отбор от там)? Знаеш ли кои са отборите? Можеш ли да кажем 5 играча от там? Срамота е. Ходихме говорихме с 5-6 фирми да дават пари за Етър(скормно по 20 000 лв на година ако влезем в Б група)......те питат "Дават ли мачовете по телевизията? Отразяват ли ги националните медии?" Ние викаме не....и те отговарят "За какво да даваме пари, след като на локално ниво ни знаят всички, а ние искаме реклама в национален мащаб....." Как да се развива футболът у нас като Б група и професионалния футбол в нея е неглижиран, вместо да се използва за обиграване на млади кадри, за даването на шанс на млади играчи. Има толкова добри момчета в Б група за които никой не чува нищо на национално ниво. Това е грехота.