Сериозен финансов стимул за Локо (Пд)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сериозен финансов стимул за Локо (Пд)
Браво фен за пример не като лаладжийте дето само акъл дават
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
- action66
- Контакти:
[quote="М Камбуров"]браво на човека,аз мога да се включа с 1000лв за спечелване на купата,само Локо айде всички във Варна[/quot
Сериозно,обявиха "оранжев код" за утре,заради силен вятър.Ще се намръзнете и "одухате" здраво.Струва ли си ? Запазете си емоциите за ФИНАЛА. Нашите ще "прегорят" и двубоя си е ВАШ. Успех на финала!
Сериозно,обявиха "оранжев код" за утре,заради силен вятър.Ще се намръзнете и "одухате" здраво.Струва ли си ? Запазете си емоциите за ФИНАЛА. Нашите ще "прегорят" и двубоя си е ВАШ. Успех на финала!
Поклон за човека! Дано примера му е заразителен за черно-бялата общност!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- anihilator
- Контакти:
Браво на човека , сега това с апартамента и малко като реклама идва но няма как
Сещате се няма как да ви пожелая успех и аз се надявам за нашият голям мач
Ще си пишем повече утре вечер 

- trokadero_
- Контакти:
Браво за усилията , които хвърляте . Едва ли ще останат без заслуги ! 

Аре, успех на Локо и Левски в предстоящите мачове, напълно по силите и на двата тима е накрая да играят финал !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

- Irish stout
- Контакти:
Българският футбол има нужда от такива моменти.
Това от което няма нужда са мурзилките.
Това от което няма нужда са мурзилките.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Голяма и достойна за пример и подражание постъпка на този очевидно, заможен фен
Дано обявяването на тази награда да съживи отбора и днес, както и в предстоящите мачове, да се раздадат до ръба на възможностите си! Тогава със сигурност ще има успехи, защото знам, че могат! Важното е и да поискат!
Въпреки всичко съм реалист и знам, че след такава "трагична" поредица от мачове един отбор се вдига трудно, но все пак оставам с надеждата да ме опровергаят!?
Гледам, че недоброжелателите ни са откачили от ужас след тази новина и форумите в различни сайтове са заприличали на комунални ями, в които доста хора от селата сериозно са си изпуснали нервите
............
Забелязва се и доста грозна тенденция във водещи "пловдивски сайтове", които се водят такива, но предимно обслужват интересите на другия клуб в града ни! Става въпрос за мощното потулване на новина, като тази и друга положителна за Локомотив Пловдив, която е свързана с доброто бъдеще на клуба от лятото..........., за сметка на куп интервюта с бивши футболисти на черно-белите и такива на противниците ни в предстоящите мачове, които се канят да ни бият
На пръв поглед няма лошо, но защо положителните новини за Локомотив се прикриват повече от тенденциозно
Риторичен въпрос....! Няма да им правя реклама като ги споменавам, но повечето фенове знаят много добре, за кои 2 сайта става въпрос
Дано отново съдбата се намеси и тези злобни и преднамерени същества да бъдат попарени от добра развръзка в полза на Локомотив Пловдив, както се случи с по-предишния ни съперник в турнира за купата на страната

Дано обявяването на тази награда да съживи отбора и днес, както и в предстоящите мачове, да се раздадат до ръба на възможностите си! Тогава със сигурност ще има успехи, защото знам, че могат! Важното е и да поискат!
Въпреки всичко съм реалист и знам, че след такава "трагична" поредица от мачове един отбор се вдига трудно, но все пак оставам с надеждата да ме опровергаят!?
Гледам, че недоброжелателите ни са откачили от ужас след тази новина и форумите в различни сайтове са заприличали на комунални ями, в които доста хора от селата сериозно са си изпуснали нервите

Забелязва се и доста грозна тенденция във водещи "пловдивски сайтове", които се водят такива, но предимно обслужват интересите на другия клуб в града ни! Става въпрос за мощното потулване на новина, като тази и друга положителна за Локомотив Пловдив, която е свързана с доброто бъдеще на клуба от лятото..........., за сметка на куп интервюта с бивши футболисти на черно-белите и такива на противниците ни в предстоящите мачове, които се канят да ни бият

Дано отново съдбата се намеси и тези злобни и преднамерени същества да бъдат попарени от добра развръзка в полза на Локомотив Пловдив, както се случи с по-предишния ни съперник в турнира за купата на страната