Локо Пд остана без Бащата
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд остана без Бащата
Заслужавате поздравления че спасихте отбора си от Тото Динев.
- black&white
- Контакти:
Нито във В група ще отидем, нито в зоните. Поне не този сезон.
По темата - Бащата има своите аргументи, уважаваме ги и продължаваме напред. Бащата е легенда на Локомотив!
По темата - Бащата има своите аргументи, уважаваме ги и продължаваме напред. Бащата е легенда на Локомотив!
Пловдив е Велик град,ВЕЛИК!!!Няма как Ботев,Локо,Марица и Спартак да са нещо по-различнио.Това,че има някакви моментни катаклизми е съвсем нормално,като всяка река в момента имате нужда от почистване на коритата,но важното е,че реката тече и не спира.Горе главите и напред!Най-важното е,че сте Пловдивчани!
САМО ТИЧА!

САМО ТИЧА!
Ако бяхте дошли на срещата в 7, щяхте да разберете много неща
... Поздрави на всички мишки, ЛОКОМОТИВ ЩЕ ГО ИМА 

ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
Човек ако прочете заглавието и част от коментарите би си помислил, че човекът се е споминал...
miro_rz написа:Тук само 5% от всички фенове не се радват на тази новина . Другите се пукат от кеф , че още един отбор е я окъсал до шия.
Е, ще ме светнеш ли кво печеля аз, примерно, че Локото са закъсали?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.
Трагедия.....нямам коментар, много е тъжно това което се случва в отбора.
Жълто-черен Пловдив написа:Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.
Аз такова нещо не видях. Имаше коментари, които бяха от фенове на Ботев, че Христо Колев ни е бил изоставил и трябвало не знам си какво да му се случи. Това са много евтини интриги... адски евтини. Старая се да съм обективен, когато става дума за отношенията ни с вас, но такива номерца определено не ви печелят приятели сред нас. Ние такова нещо не сме казали, няма и да кажем. Гледам, че модераторът си е свършил работата и ги е изтрил. Бащата си е Бащата, легенда на Локомотив (Пловдив) и никога няма да чуеш лоша дума за него. Аз лично мога само да му благодаря за усилията, които положи през изминалите месеци.

- Пловдив1926
- Контакти:
Не слушате жълтата мърша, която освен да се опитва да вкарва интриги друго не знае. Никой не е обиждал бащата. Просто направихме амнайсе поредни загуби и не знач колко мача без гол. Човека си има достойнство и си тръгна. Дано един ден когато имаме пари за по-добри играчи и нещата са по-нормални да върнем него или Едо и да погледнем към по-сериозни цели от оставане в групата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]