Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02
Не вие го давайте по спокойно защото нали видяхте какво стана на последния мач.Гигов на вас също беше президент,а сега може само да мечтае те за него.Има и статистика ама трябва някой да чете.Миналата година така скачаха едни бургазлии ама сега нямат форум.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Не вие го давайте по спокойно защото нали видяхте какво стана на последния мач.Гигов на вас също беше президент,а сега може само да мечтае те за него.Има и статистика ама трябва някой да чете.Миналата година така скачаха едни бургазлии ама сега нямат форум.
1. Мач с мач не си приличат, знаеш... и макар че в момента сте по-добре /ама само финансово- това не го забравяй, поне докато минат двата мача!!!/, не се знае нищо. Топка е, майна...
2. Гигов- абе доколкото си спомням в последните 5-6 години та го псувахте, та го проклинахте... кво ви става сега- да не ви е бутнал нещо? Миналия месец прайхте някви джумбурета на Надежда, с чевермета и руйно вино... толкова ли ви е силицата? /кат на наште ботевци- едно време при Селския/.
3. Не виждам какво общо пък има м/у нас и "едни бургазлии"...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
http://www.tribunaplovdiv.bg/%d0%ba%d0% ... %82%d0%b0/
И футболистите ни чакат с нетърпение началото на официалните мачове. Хайде, да се почват вече
И футболистите ни чакат с нетърпение началото на официалните мачове. Хайде, да се почват вече

- action66
- Контакти:
mark1926 написа:doktora25 написа:Струва ми се че победителят ще е съперникът на Левски на полуфинала. Успех и на двата отбора и този, който повече заслужава да продължи.
Е, Левски е по- приемлив от Лудогорец, но двойката Черно море- Локомотив Горна Оряховица е вариант номер едно за нас.
Май избързваш с очакването,че "Черно море" е преодолим отбор,а? Я си помисли пак.Сравни наличните футболисти и пак си дай очакванията.....
Доста провокативно изказване...mark1926 написа:а от там следва мачкане на малкото Локо и взимане на голям аванс над шопите.
Само да те попитам, такава ли ти беше програмата след последния ни мач?моята програме е неделна служба в църквата, после ако има време биричка и на стадиона, там е стандартното 90 минутно пеене и празнуване след мача.
Такива изказвания определено не допринасят за добрия тон в общуването. Но явно т. нар. "Модератор ЛокоПД" толерира подобни словесни полюции, щом са в полза на подкрепяния от него отбор. Виждам обаче, че се е погрижил да окастри писанията, които не му харесват. Похвално! Значи здраво бди на поста си!
Дано станат хубави мачове със съименниците от Пловдив.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

botevforever написа:Последното изречение кърти.
Ти защо не отидеш да коментираш вашият мач за купата, аз даже не знам и с кой ще играете?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Пловдив1926
- Контакти:
Тия освен да циврат че ги трият и дискриминират, че са 30 човека друго не съм чул от тях
Първи мач да идем да се видим с приятели на стадиона да се порадваме на момчетата. Грам не ми дреме дали ще бием или паднем, честно казано. Да наредим отбора да е финансово добре и осигурен следващите 5-10години пък ако ще и 0:3 да свърши тоя мач 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Тия освен да циврат че ги трият и дискриминират, че са 30 човека друго не съм чул от тяхПърви мач да идем да се видим с приятели на стадиона да се порадваме на момчетата. Грам не ми дреме дали ще бием или паднем, честно казано. Да наредим отбора да е финансово добре и осигурен следващите 5-10години пък ако ще и 0:3 да свърши тоя мач
Ти наясно ли си въобще какво означава думата "дискриминация"??? Това, което съм написал е провокирано от меко казано странните определения на един потребител за това, кое било "малкото" Локо и кое "голямото"...
Иначе за мача-дано да стане хубав мач и по-добрият отбор да победи(като естествено се надявам това да сме ние). Пък вече отвъд всякави фенски пристрастия ви/ни пожелавам една финансова стабилност осигурена от нормални собственици-и двата отбора имаме нужда...
Коплексарските ви битки с Ботев тотално са ви изтрили ума. Просто не знам какво ви става.... Малкото Локо, джамбуре в Надежда и подобни глупости не ви правят чест.
Но вие си знаете, явно ви кефи да сте промити.
Но вие си знаете, явно ви кефи да сте промити.