Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02

Мнениеот loko29 » 11 фев 2015 21:15

Не вие го давайте по спокойно защото нали видяхте какво стана на последния мач.Гигов на вас също беше президент,а сега може само да мечтае те за него.Има и статистика ама трябва някой да чете.Миналата година така скачаха едни бургазлии ама сега нямат форум.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 11 фев 2015 21:32

loko29 написа:Не вие го давайте по спокойно защото нали видяхте какво стана на последния мач.Гигов на вас също беше президент,а сега може само да мечтае те за него.Има и статистика ама трябва някой да чете.Миналата година така скачаха едни бургазлии ама сега нямат форум.

1. Мач с мач не си приличат, знаеш... и макар че в момента сте по-добре /ама само финансово- това не го забравяй, поне докато минат двата мача!!!/, не се знае нищо. Топка е, майна...

2. Гигов- абе доколкото си спомням в последните 5-6 години та го псувахте, та го проклинахте... кво ви става сега- да не ви е бутнал нещо? Миналия месец прайхте някви джумбурета на Надежда, с чевермета и руйно вино... толкова ли ви е силицата? /кат на наште ботевци- едно време при Селския/.

3. Не виждам какво общо пък има м/у нас и "едни бургазлии"...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 фев 2015 22:04

http://www.tribunaplovdiv.bg/%d0%ba%d0% ... %82%d0%b0/

И футболистите ни чакат с нетърпение началото на официалните мачове. Хайде, да се почват вече :)

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 11 фев 2015 23:21

mark1926 написа:
doktora25 написа:Струва ми се че победителят ще е съперникът на Левски на полуфинала. Успех и на двата отбора и този, който повече заслужава да продължи.

Е, Левски е по- приемлив от Лудогорец, но двойката Черно море- Локомотив Горна Оряховица е вариант номер едно за нас.

Май избързваш с очакването,че "Черно море" е преодолим отбор,а? Я си помисли пак.Сравни наличните футболисти и пак си дай очакванията.....

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2015 23:50

mark1926 написа:а от там следва мачкане на малкото Локо и взимане на голям аванс над шопите.
Доста провокативно изказване...
моята програме е неделна служба в църквата, после ако има време биричка и на стадиона, там е стандартното 90 минутно пеене и празнуване след мача.
Само да те попитам, такава ли ти беше програмата след последния ни мач?

Такива изказвания определено не допринасят за добрия тон в общуването. Но явно т. нар. "Модератор ЛокоПД" толерира подобни словесни полюции, щом са в полза на подкрепяния от него отбор. Виждам обаче, че се е погрижил да окастри писанията, които не му харесват. Похвално! Значи здраво бди на поста си!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 фев 2015 07:05

Дано станат хубави мачове със съименниците от Пловдив.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 фев 2015 08:28

botevforever написа:Последното изречение кърти.

Ти защо не отидеш да коментираш вашият мач за купата, аз даже не знам и с кой ще играете?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 фев 2015 08:51

Тия освен да циврат че ги трият и дискриминират, че са 30 човека друго не съм чул от тях :) Първи мач да идем да се видим с приятели на стадиона да се порадваме на момчетата. Грам не ми дреме дали ще бием или паднем, честно казано. Да наредим отбора да е финансово добре и осигурен следващите 5-10години пък ако ще и 0:3 да свърши тоя мач :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 фев 2015 09:54

Пловдив1926 написа:Тия освен да циврат че ги трият и дискриминират, че са 30 човека друго не съм чул от тях :) Първи мач да идем да се видим с приятели на стадиона да се порадваме на момчетата. Грам не ми дреме дали ще бием или паднем, честно казано. Да наредим отбора да е финансово добре и осигурен следващите 5-10години пък ако ще и 0:3 да свърши тоя мач :mrgreen:

Ти наясно ли си въобще какво означава думата "дискриминация"??? Това, което съм написал е провокирано от меко казано странните определения на един потребител за това, кое било "малкото" Локо и кое "голямото"...
Иначе за мача-дано да стане хубав мач и по-добрият отбор да победи(като естествено се надявам това да сме ние). Пък вече отвъд всякави фенски пристрастия ви/ни пожелавам една финансова стабилност осигурена от нормални собственици-и двата отбора имаме нужда...

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 12 фев 2015 10:18

Коплексарските ви битки с Ботев тотално са ви изтрили ума. Просто не знам какво ви става.... Малкото Локо, джамбуре в Надежда и подобни глупости не ви правят чест.
Но вие си знаете, явно ви кефи да сте промити.

Върни се в “Локо Пловдив”