"А" Група, 18 кръг: ЦСКА (София) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dembi
Контакти:

Re: "А" Група, 18 кръг: ЦСКА (София) - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот dembi » 04 дек 2014 10:27

soccerav написа:
dembi написа:
soccerav написа:
boabbb написа:Ще ви биеме 2-3 на 0 :roll:

Еми с оглед на това, че сме без Камбуров и че трябва да спазвате дистанция пред Лудогорец, възможно е. Аз обаче мисля малко да ви пообъркаме сметките с един равен! 8-)

По принцип са по-добри,Камбура ще липсва,а и след всичкото реване на Тройчо не мисля че имаме някъв шанс! Те на Лаута ни заклаха,представи си какво ще е там,за жалост :?: :shock:

Е да, ама спомни си когато играхме на Лаута кой беше треньор и с какво "желание" играха футболистите. Младенов го остави, на него винаги нещо му пречи, ясен е на всички. Плюс това нашите ще влязат в мача в добро настроение от мача за купата, макар че ЦСКА не играха и би трябвало да са далеч по-отпочинали. Аутсайдери сме ама защо да не ги изненадаме неприятно? Ако трябва да съм честен и за победа си мечтая, която ще ни бъде първа на Армията за първенство!!

;) от твоята уста-в божите уши :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 дек 2014 10:32

soccerav написа:

Еми с оглед на това, че сме без Камбуров и че трябва да спазвате дистанция пред Лудогорец, възможно е. Аз обаче мисля малко да ви пообъркаме сметките с един равен! 8-)

Стига де, крайно време е да вземем мач. И на нас все някога каръка ще се счупи. ЦСКА ще победи, няма друга алтернатива.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 04 дек 2014 10:33

Заложете на точен резултат 5:0 и няма да сбъркате.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 дек 2014 11:13

kanar76 написа:Заложете на точен резултат 5:0 и няма да сбъркате.

недей бе комплексчо :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 дек 2014 11:25

dembi написа:
soccerav написа:

По принцип са по-добри,Камбура ще липсва,а и след всичкото реване на Тройчо не мисля че имаме някъв шанс! Те на Лаута ни заклаха,представи си какво ще е там,за жалост :?: :shock:

Срещу кой отбор и с какво точно ви заклаха,че не разбрах?Да не визираш мача с Морето,в който победата прилягаше и на двата отбора?Ако има "клан" отбор в А група,това е точно отбора на Черно море.И ако съдията вземе та допусне някаква грешка в полза на зелено-белите от Варна,това е подпиране за Морето и клане срещу другият отбор ли?Стига конспирации,защото ако беше прав,мача щеше да е завършил с няколко гола в наша полза,като поне два щяха да са от дузпи и то в края на мача.Ние си изтървахме положенията,вие вашите и мача стана хикс.Не виждам какво се правите на ТРОЙЧОВЦИ,все едно с този мач щяхте да станете шампиони,или нещо по добро?Мислех ви за мъжкари,а то...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 дек 2014 11:34

3:1 мисля, че ще е добре. Нито е много, нито е малко. Искам два гола от "Президента" и Карата от фаул! :)
Само ЦСКА
Последна промяна от russia на 04 дек 2014 11:36, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 04 дек 2014 11:34

kanar76 написа:Заложете на точен резултат 5:0 и няма да сбъркате.

Залагай каруцата и коня! :mrgreen:

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 04 дек 2014 11:36

Готвача написа:
dembi написа:
soccerav написа:

Срещу кой отбор и с какво точно ви заклаха,че не разбрах?Да не визираш мача с Морето,в който победата прилягаше и на двата отбора?Ако има "клан" отбор в А група,това е точно отбора на Черно море.И ако съдията вземе та допусне някаква грешка в полза на зелено-белите от Варна,това е подпиране за Морето и клане срещу другият отбор ли?Стига конспирации,защото ако беше прав,мача щеше да е завършил с няколко гола в наша полза,като поне два щяха да са от дузпи и то в края на мача.Ние си изтървахме положенията,вие вашите и мача стана хикс.Не виждам какво се правите на ТРОЙЧОВЦИ,все едно с този мач щяхте да станете шампиони,или нещо по добро?Мислех ви за мъжкари,а то...

Не мисля, че колегата има предвид мача ни с вас, не се напрягай толкова. ;)

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 04 дек 2014 11:36

Според мен Цска ще бие с 2 гола разлика, но по интересното за мен е .че се оказва, че Локо ПД няма победа на Армията .... ??
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2014 11:37

4:0 ми е прогнозата за мача!

Върни се в “Локо Пловдив”