"А" група; XVI кръг: Локомотив (Пловдив) - Марек ( Дупница)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" група; XVI кръг: Локомотив (Пловдив) - Марек ( Дупница)
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Поредният финал, който трябва да изиграем и не може да си позволим да загубим. Една изразителна победа би била добре дошла, но в такива мачове напрежението е огромно и аз ще се радвам на всякаква победа, ако ще и с половин гол.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
2:0 Марек ще са в схема 11-0-0.
Последна промяна от matador1 на 19 ное 2014 12:07, променено общо 1 път.

Напомняме на всички, които имат желание да помогнат в събирането на средства за "Черно-бялата Коледа", че фланелките, които Организация "Трибуна Спортклуб" направи за тази кампания, ще бъдат пуснати в деня на предстоящия мач с "Марек" Дупница - 22 ноември 2014 г.
Всеки, който дари 5 или над 5 лв., ще получи по една фланелка като тази, която виждате на колажа. Повече подробности за това къде точно на стадиона ще можете да направите вашето дарение ще дадем в петък.
https://www.facebook.com/OTS1926?fref=ts

- El Commandante
2-1
Ако и тея комици не успеете да биете.....не знам просто...
Ако и тея комици не успеете да биете.....не знам просто...
Последна промяна от El Commandante на 19 ное 2014 20:21, променено общо 1 път.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
drughi написа:
Напомняме на всички, които имат желание да помогнат в събирането на средства за "Черно-бялата Коледа", че фланелките, които Организация "Трибуна Спортклуб" направи за тази кампания, ще бъдат пуснати в деня на предстоящия мач с "Марек" Дупница - 22 ноември 2014 г.
Всеки, който дари 5 или над 5 лв., ще получи по една фланелка като тази, която виждате на колажа. Повече подробности за това къде точно на стадиона ще можете да направите вашето дарение ще дадем в петък.
https://www.facebook.com/OTS1926?fref=ts
Хаха,фланелката е добра,браво!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
3:0!
Дано този път момчетата се отпушат.
Дано този път момчетата се отпушат.